Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. iriwa

iriwa Особлива мама

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

От зараз чую що политять в мене тапки і все решта...
    Чую себе такою свиньою і препоганою мамою... Дивлюся на свого малого і так серце крається, сльози лиються. Ну невмію я приховувати емоції, все відразу на обличчі написано... Не вмію я миритися, і ніколи не змирюся з хворобою дитини... І незнаю що з собою робити і куда бігти....
    От чому я не можу то все переживати в собі?
    Весь час, кожен день як день сурка... Все то саме, нічого не міняється... І так ніби вже на собі хрест поставила, що така моя доля, пильнувати і пробувати витягти свого сина...
    А так боляче, не передати... І розумію що мушу тримати себе в руках, а не можу... Зла на себе!

2. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

і я сюда. Треба озвучити, буде легше.
    Де ті діти беруть ті болячки? Маю підозри, що ангіна вилізла після поїдання снігу
    Маю конфлікт на політичній почві на роботі, і хоча на роботі через специфіку вони постійно, зараз дуже вибиває з колії.
    Коханий перед НР мав два файних замовлення за які не збираються розраховуватись.
    Немає води 2й день і невідомо коли буде.
    Все)

3. Іруня

Іруня Well-Known Member

Раджу прочитати книжку "Дэниэл молчит"... Прочитала просто на одному диханні. Можливо, знайдете для себе щось корисне та позитивне.

4. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

ідентично:sad:
    Мав чоловік об*єкта жирного, гроші на фірму поступили, а розраховуватись поки не збираються. Тай взагалі якась невезуха з тими грішми, чим більше їх заробляєш, тим більше дир треба залатати непотрібних.
    тільки зробили ремонт сусіду після затоплення...вчора приїхали ввечері додому і помітили як знову капає з труби і то невідомо від коли воно собі там капає, бо труби за кухонною мебеллю заховані. Цілий день без води. Щойно прийшов сантехнік і нічого не зробив, бо треба деталі купити, а магазини вже закриті.

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

6. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Вчора щось мене смикнуло подзвонити до Рудого... В тата рак...

7. Bonita

Bonita Member

Останні дні якась суцільна чорна смуга - проблеми в сім'ї, через які переживаю за тата, щоб він це все витримав, не нервувався і головне, щоб ситуація все-таки вирішилася так як вони думають. Тепер чоловік поїхав у відрядження, яке абсолютно нікому не потрібне, дуже хвилююся за нього і сподіваюся, що нічого поганого не станеться. З однією людиною теж якась ситуація дурацька получається, за країну переживаю і як то все буде далі ( вже давно так часто телевізора не дивилася як за останні 2 місяці). І від того всього 2 день мене шаленно болить голова, так що навіть темпалгін не допомагає. Напевно треба вечером організувати міні зустріч з коліжанкою і злегка зняти стрес, бо щось перші дні НР якісь занадто стресові і напружені.

8. Gorda

Gorda Well-Known Member

А мене за ці останні дні так болить спина. А болить тому що дитину на руках часто колишу. Від сьогодні буду старатись вже так часто не носити.

9. Людок

Людок New Member

Вам в поміч слінг або фітбол.
    Попробуй той комочок не носити:)
    коли придбала слінг, питання болять руки/спина відпало.

І щоб не офтопити, всі троє хворі....

10. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Підтримую. Фітбол нам далеко не завжди допомагав, а слінг часто виручав (і виручає) і вдома )))
    Також щоб не оффтопити...
    Депресуха накатила вже давно і з кожним днем все сильніше давить...
    Муж на майдані і не знаю коли повернеться. Хворий.
    Через те що він там відповідно не працює, і я вже добряче залізла у збереження а до наступної виплати дитячих ще тааак далеко :sad:
    Не можу наважитись позвонити батькові. Знаю що треба, але так не хочу чути докорів і розмови ніби "через силу"... Та його жінка добряче промила йому мізки, що він тепер не тільки з нами в не надто хороших стосунках а щей з сестрою і братами не спілкується...
    Ну і на останок: замучив головний біль. Дуже часто, ледь не через день нагадує про себе :sad:

11. silvia

silvia Well-Known Member

Мега важко робити ремонт,коли немає з ким залишити дитину, мусимо всюди зі собою брати. Він ще той непосида..... хтось один вибирає, інший ловить по магазину.:girl_cray:

12. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, яка ж я зла.... Мама помила моїм шампунем Пол Мітчел умивальник. Я брала відливант на форумі (дякую AilataN за таку можливість) у півлітровій пляшці від мінводи. На ній є наклейка "Зволоження", і коли я його придбала, то казала мамі, що то шампунь. Засіб хороший, недешевий, тому використовувала економно, відповідно та пляшечка стоїть собі місяцями. І ще пляшок 6 різних шампунів. Але вона обрала саме цей - бо вона собі вирішила, що то тре використати раз довго стоїть і в простій такій тарі. А мене спитати??? А порошки нашо у ванні??? То капець просто... зла і всьо
    Я знаю чого я ше така зла, бо то далеко не вперше. На днях декілька іграшок малої пропало - певно після маминої "зачистки" - їй ж видніше, що дитині цікаво (певно вже комусь віддала), перед тим був інструктаж, що дитина не так на двір вбрана/взута і тп і тд. Зла я, що трохи псіханула, але то через те, що перед тим накипіло, і в собі тримала...

13. Donata

Donata Active Member

раптово помер мій сусід, приблизно мого віку, батьки ховають сина ... як то тяжко бачити їх очі

14. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Вже 1,5 тижня шукаю роботу, чоловік підганяє, бо фінанси поют романси, він один не потяне, на сайтах з роботою сплошний лохотрон, а я так хочу працювати в хорошій стабільній компанії... день за днем збігає, вже нерви здають, як то все буде, коли вже все налагодиться?! єх..:girl_in_dreams:

15. Gorda

Gorda Well-Known Member

А я от так само сьогодні сиджу і думаю чи зможу собі роботу потім знайти...і так щось сум находить через те все. Тяжко. Будем надіятись, що може потім легше буде.

16. Андріана

Андріана Well-Known Member

Всі хворі:-(

Надіслано від мого ME173X, використовуючи Tapatalk

17. Siania

Siania Love Life

18. olangel

olangel Well-Known Member

Якийсь сьогодні не мій день....
    Мала купа справ полагодити, а по дорозі машина вклякла, провозились 3 години, ледь до дому добралась, чоловік далі з нею голову ламає.
    Прийшли до дому з малим, голодні і замерші... Поставила їсти грітись, а микрохвильовка ніц не гріє.... Вирішила чай зробити, цукор в цукірничці закінчився, дістаю пакет з цукром, щоб пересипати, а він мені розірвався і всьо на підлогу.... :sad:
    не мій день... а завьра тепер у два рази більше питань тре вирішити :sad:

19. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Моя машина також не заводилась- зранку сусід допоміг завести, під час обідньої перерви на роботі прогрівала, а поїхала до школи забирати донечку -все,не заводиться... Змерзла,хоч і чекала в кафе...Видзвонила чоловіка,приїхав з новим акумулятором...Хочу червня і жари...,але..ще так далекоооооо...

20. Gorda

Gorda Well-Known Member

Ой сьогодні так змерзла. І мороз мені так поморозив руки через рукавиці. Тепер печуть страшенно. Руки червоні і потріскали до крові. Жах якийсь. Шо я маю з тими з руками робити...!?

Статус теми:
Закрита.