Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

як любить казати мій тато-" привычка- страшное дело"...:girl_smile:

2. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Клиновий, профіль "Б", довжиною 1120 мм. :girl_cool: Мудра я, нє?
    Та в носі я мала такі привички. Вже пів року то сі тєгнє, а я і так неадекватна :girl_crazy:

3. robik

robik Member

то я не дуже.. А яка машина? може підкажу щось.

4. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

5. iriwa

iriwa Особлива мама

Нема сил, опустилися руки... чи то ПМС, чи погода так впливає...

6. Divchyna vesna

Генератор холодильника. Там шків на 13, але "Б" теж підійшов, принаймні так каже.
    Тут не в ремні справа, а в

Йой, то ваше щастя. Воно вам тре? Я і так тут всіх задовбала.
    А причина дуже вагома і непереборна: хлоп вилив си на голову літру сметани і став "загадочний":girl_haha:

7. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

8. Osya

Osya Active Member

Щу з листопада виявилось що в мене алергія на конжут, і от сьогодні вкусила печенько на роботі і замітила там конжут, майже за 10 хв, почались симптоми алергії - кочервоніння всюди і свербіж, . пішла в найближчу поліклініку, до дерматолога, бо алерголога там немає, кажу йому що в мене то-і то і зле мені випишіть щось від алергії.
    Першніж мене оглянути почали випитувати де моя книжка, і чого я їла той кунжут. Потім всетаки погодився вколото кальцій у вену щоб зняти свербіж, пішка купила той кальцій і чекаю, а він якісь бумажки заповнює, пройшло 10 хв, кажу може вколите, щоб мені легше стало і подивився на мене і каже зараз-зараз, і ще десь хв. 10 пройшло потім каже йдіть в маніпуляційну і вам там вклять.
    Я зрозуміла що в нас в медицині скоріше помреш ніж тобі поможуть, бо ти не замісцем прописки прийшов. :sad:

9. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Зла як чорт.
    Нє, не так- як 3 чорти. Або більше. Засинала вчора з вірою в краще майбутнє, а проснулася в далекому минулому.
    Шо делать?
    І головне- чи є зміст...

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Лежу, чуть не плачу, брешу, сльози таки були. Щойно пробувала вкласти спати двох дітей, і не вклала. Старший, який активний, як той зайчик з реклами батарейок ( всі здохли, а мій такий ще ого-го який заряджений) і мала, яка хоче спати і їй дуууже шумно, і я її розумію. Вкласти не вдалось. Більше того, я вийшла з себе і дала по попі Ромчику. Зараз зла на себе, жалію про зроблене і взагалі я паскудна мама. То навіть не комплекс, то правда. Паскудно мені...

11. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Прийшла до хати, глянула в дзеркало і випала в осад((( ще раз..
    Вже давно мала намір підстригтися радикально коротко, сьогодні наважилася. прийшла в перукарню із своїми роздрукованими фотками, двічі повторила, щоб ззаду коротко не стригла. а так як на фото, але хто мене слухав?!
    Як наслідок мені мій новий причесон спереду нічого так, а ззаду аврал! :girl_devil:
    Муж як побачить мене в такому обліку буде вшоці як мінімум.. :girl_crazy:

12. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

А у нас вітрянковий бум в хаті. Тільки Максимко перехворів, вчора пішов в садок, а сьогодні вже Тадейка опсипало. Так мали надію, що пронесе його. Причому захворів на 20 день після Максимкового першого прищика. Всі свята просиділи вдома з Максимком, тепер ще мінімум два тижні з Тадейком)))

13. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Думала писатиму сьогодні такий файнючий допис у вихвалялки...ага, шчас!
    Сиджу в медпункті на Буковелі...понадривала зв'язки в коліні...сказали місяць або в гіпсі або ортопедичній якійсь там штуці. Кароч, замотали елестичним бинтом, згинати не можна, бо зразу підкошується....приїдемо додому будем дєрозбиратися що з чим...
    Накаталася одним словом, а тільки почали кайфувати...зла не то слово!

14. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Тотальна зневіра в мене як в особистість!!! Отакий гім***ий стан в мене на душі!!! Як то деколи тяжко усвідомлювати шо ти на світі повністю сама! І ніхто і ніколи тебе підтримувати не буде!!! Як би ви знали як мені надоіло бути "не такою",жила з мамою "не так говорю","не так прибираю","не так живу"!! Вийшла заміж,думала шось зміниться,та де там: до всього добавився чоловік"не так виглядаєш" і свекруха "взагалі всьо не так робиш"!!!
    За своє життя разів 5 худала і стільки само поравлялася!!! От зараз вирішила зробити серйощеий крок щоб втратити вагу і без іі повернення!!! І як то тяжко коли всім на тебе пофік: замість фрази "молодець в тебе все вийде"-чую "ти і так потім поправишся"," то тебе остання стадія хвороби,ти ніколи не схуднеш".
    І чесно кажучи в мене ціле життя ніхто не вірив! І аж тепер я відчуваю наслідки того,що я і сама перестала в себе вірити!!!тяжко мені на душі,дуже тяжко!!! Навіть немаю з ким поговорити крім вас! Всі коліжанки з своіми проблемами,а я знов сама((((((дякую хоть ви є,і я для вас "така" ))))))

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

15. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

16. Divchyna vesna

Я сьогодні зла і хочу плакати. І від того, що я зла і хочу плакати, я стаю дедалі злішою і ще більше хочу плакати. Але на роботі ніззя!:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

17. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Тепер я сюди плакати - страшенно розстроїв мене мій старший синочок - прогуляв урок (в другому то класі!!!) І це вже другий раз!!! Це все ще так по-дитячому, але все ж... Їх ділять на дві групи - хтось на перший урок, інші на останній. Усі його друзі, і він також ходять на перший, і коли в інших останній, вони бавляться і чекають на вчителя з ГПД. Сьогодні запізнився, мав піти на останній урок, а він вдав, що забув. АЛЕ ВІН НЕ ЗАБУВ!!! Влаштувала йому бойкот вечірній, щойно закінчили робити уроки, він все зрозумів, та ще й вигріб від вчительки 4 додаткові вправи. І ніби переконався, що брехня завжди вилазить, але так якось противно(((. Ще й татові не наважився признатись - відклав на завтра...

18. zetta

zetta Well-Known Member

Слухачка, вище носик. Розумію що хочеться підтримки , але людей не переробите , а от найти миру з собою можете. Почніть розвиватись, завітайте в гілочку -60, там чудові дівчата, задайте клич про допомогу і літературу вам порадять і тд. Від просто плекання нічого не змінеться. Абсолютно все в ваших руках . Годі жити лише критикою, встаньте і рухайтесь на зустріч собі новій , а люди це помітять так так .
    Бажаю вам успіху , віри і сили .

19. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Дякую за такі слушні поради!! Я вже є в системі -60, буду виправлятися як внутрішньо так і зовнішньо!!! В мене тоді був страшний спад,я така людина шо мушу виговорити наболіле! І ви собі не уявляєте на скільки мені помогли плсиденьки!!!! Дякую за те що ви є))))

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

20. shparynka

shparynka Well-Known Member

Розчарувалася в одній близькій людині. Не буду писати, що і як, але сумно і образливо. Висновок - нічого для цієї людини я не варта. на жаль.

Статус теми:
Закрита.