Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gorda

Gorda Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

А я хочу нормально виспатись. От лягки у ліжко і знати що вночі не доведеться вставати, але зараз це на грані фантастики...

2. Gorgona

Gorgona Member

Розбила стакан і склом розпорола долоню правої руки!!! Ото ранок почався!!!
    Довго і нудно зупиняла кров. Сподіваюсь обійдеться без швів (рана ніби не дуже глибока). Але місце незручне!!! Трохи рукою рухаю – знову починає кровоточити. Підозрюю довго воно буде заживати. А найгірше, що воно дико болить :girl_cray:!!!
    А ще я тепер зрозуміла, що друкувати однією лівою рукою - то страшенно довго!!!! І взагалі, як тепер готувати, прибирати?! Я навіть одягнутись сама не можу. Сподіваюсь, то лише сьогодні так боляче…

3. koroljok

koroljok Well-Known Member

хочу комусь пожалітися )) Виривали мені зуб мудрості в п'ятницю - аж 2 години, каже лікар, що корні криві, зашили ясна, розірвали край біля губи. Їсти важко, все болить, рот відкрити незручно і постійно ниють мені ясна. сьогодні знову купила Німесил. Кожен день на роботі, а працювати не можу.

4. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Як я Вас розумію :sad: нещодавно мені так рвали сімірку: губу порвали, язик порізали, також довго довбали той зуб, бо страшно крошився. Я Німесил пила декілька днів.
    Тримайтесь. А Вам рентген робили після видалення? Я думаю, що болить просто через те, що було складне видалення, але все ж таки? Там в лунці все чисто?

5. Альона

Альона Well-Known Member

Бідненькі! Я вам дууууже співчуваю. Прочитала ваші дописи і аж сльози вийшли. :sad:

P.S. завтра записана до стоматолога, хтось має сумнів що мене там не буде ближчими місяцями ?

6. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

До стоматолога треба йти, бо треба, як не завтра, то післязавтра. Від нього не втечеш. Тому давайте, зібралися і пішли, а ми будемо за вас кулаки тримати. Ну і у вас певно не такі випадки, як в нас були. Все буде добре. :girl_yes:

7. koroljok

koroljok Well-Known Member

ліпше сходити, я ніколи не боялась ходити до стоматолога. Лікувати - це без проблем, а от рвати - мені так сімку теж рвали 2,5 години. Це якась специфіка, напевно.

8. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

І я у вашу компанію з вирваним зубом. Вирвали на самий Новий рік. Щока ще більше спухла (але ж красуня була). Але то ще не так страшно було. Я перенесла і той біль і той страх (мені його ніяк не могли видалити, бо анестезія не діяла). А от моїй донечці було ще важче. Бо годувати її заборонили на 5 годин. Я молоко я їй зцідила, але вона його не хотіла, хотіла груди. Вона так плакала... :sad: а я була безсила.

9. shparynka

shparynka Well-Known Member

і я до компанії болящих, але, ттт, не з зубами. Тільки прийшла з лікарні- маю бронхіт, тепер на лікарняному. Так кашляю, аж мені спина і грудна клітка болять. Єдиний плюс- на вулиці така кака-бяка, що можна і на вулицю не вилазити ( обратная сторона мєдалі, так сказать))))))

10. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Щось така розстроєна шокапець. Дуже підвели мене клієнти, матиму неприємності на роботі. Шеф незадоволений. А я ж на іспитовому терміні.((((( аж голова розболілася.((

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якщо це було нижнє видалення, то тут кістка травмується більше та і нервові закінчення йдуть по особливому, і тому неприємні відчуття можуть тривати певний час. Якщо у вас все гаразд із кров яним згустком ( тобто лунка не є "суха", згусток не загублений), то все має пройти. Але якщо і далі буде нити- краще звернутися до хірурга, який вам видаляв. Бо навіть якщо усе гаразд, в арсеналі лікаря є спец. засоби, які полегшують стан без вживання обезболюючих ( в лунку можуть закласти спец. гель, спец. розчинені волкна гвоздики і т.п.)

12. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Поламалася коляска, боковина рами, прямо в мене в руках, а я в той момент сунула каляску по сходах, ледве зловила...
    Тепер нові трати на ремонт бо на нову, а де ті гроші взяти?

13. Альона

Альона Well-Known Member

Ну тепер точно не піду :girl_crazy:

14. сніжна

15. smugastik

smugastik Well-Known Member

І я сюди, щось наша кицька напевно буде вмирати, практично не їсть, не бавиться, навіть не муркоче, от ляже і лежить. Я розумію що вона вже старенька 12 рік в нас ( тим паче вона стерелізована) але за ті 12 років до неї так звиклося.Малий вже другий день плаче, тай мені якось не по собі. Останні дні вже навіть на лоточок не ходить . Не піднмаеться мені рука, щоб її усипити і одночасно боляче дивитись як вона бідака мучиться. Як не як а вже член сім"ї, так звиклося до неї.

16. Альона

Альона Well-Known Member

Вірю що після такого вам вже нічого не страшно! А чому прийшлось аж 9 зубів видалити??? Мені здається ви не з тих хто банально запустив зуби.

Sent from my iPhone using Tapatalk

17. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

АААААААААа!!!!!!!!:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Багатосерійна мильна опера продовжується.
    Вчора головний герой опери припер на роботу, бо тре було ремня до машини. То ж дефіцит у Львові, виявляється :sad:
    Сьогодні головний герой приїхав з тістечками і грошима за той ремінь.
    А я - жінка слабохарактерна, тонкої душевної конституції... Така ф...я вибиває мене з колії на пів дня.

18. Dolche

Dolche Well-Known Member

так мені обідно, ну чому батьки хочуть чути лише те, що вони хочуть. А моя думка з боку (якщо вона не співпадає з їхньою) - це тоді я проти них ((( Ну краще б не питали мене взагалі, а то мама поклала трубку перевавши розмову зі словами : "Давай, па". і Я навіть не розумію чим я так завинила (якщо завинила):girl_sad:

19. сніжна

20. robik

robik Member

Який то такий ремінь?

Статус теми:
Закрита.