Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Якась фігня в мене з краном у ванній. Гарячв вода поступає тоненькою цівкою, відповідно на режим для душу не вистачає тиску. А в крані для умивальника і в кухні гаряча вода шурує повним ходом.
    Завтра прийдеться діставати "яйця", бо хлопа в хаті то нє, йти до сусідки за розвідним ключем і розбиратися з тим змішувачем. Гррр!:girl_devil:
    Через ту сантехніку зла, як пес. Бо тоді згадую, жи хлоп в хаті таки тре. А не тіко для удовольствія. І то мене знов напрягає, бо я не замужем, не була, і т.д., і т.п.
    Плакати не буду!!!

2. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

3. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

В мене все так - от чоловік і малий швидко відходять, а я - довго і нудно. Нежить в мене взагалі (перевірено) терапії не піддається, проходить сам(а?). Тому збагачувати аптеку не поспішаю - з коробкою ліків ми лікуємося 7 днів, а з мінімальним набором - тиждень.. Осьо уже й не кашляла, посиділа день в холодному приміщенні, ще й вологість, певно, змінилася - і знов привіт, трахеїт. Поставила гірчичник - полегшало. І ніс дихає принаймні. Життя прекрасне ))

4. Divchyna vesna

Та, нє. Бо зимна вода тече як дурнувата. ТО стопудово десь у змішувачі.
    САнтехніка я зараз не знайду, а Рудий гарно відморозився.
    Так що прийдеться самій сьогодні з тим бавитися.
    І взагалі, я щось дуже розстроєна цьогорічними святами. Якась така образа на душі...Як то з тим боротися?

5. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

В мене хлоп в хаті є, але вчора це нам не допомогло.
    В неділю зраненька гарненько поснідали, і тут раптом щезає світло, в цілому будинку:girl_cray:. Заглядаєм до сусідів - у них все світиться( декорації різдвяні).
    Чоловік дзвонить до електрика - його нема вдома, буде аж в 9 вечора. Добре, чекаєм.
    В будинку все працює на електриці- плитка, телефон, інтернет, опалюється газом, але котел також електричний.
    Поки не застигла вода, біжу швиденько митися.
    У всьому був щей позитив- вечеряли не вдома, не було світла - пішли на закупи( я з того горя прикупила собі 3 пари взуття, мамі чоботи, всі 4 пари за 45 євро:girl_crazy:). Ну, не могла я відмовитися від такої якості за таку ціну, але не останніх моделей.
    Чоловік мене цілий вечір слухався.
    Але вчора цілий вечір мене не покидали думки, які ми люди беззахисні, якщо що-небудь станеться. Як з того анекдоту- гугль хвалиться, що все знає, а електрика махає головою: " Ну-ну."
    Дочекалися електрика- згоріли якісь запобіжники, вчора їх не мав.Спали ми гарненько в найтеплішій кімнаті, під теплими ковдрами( добре, що на вулиці так тепло, а не мороз).
    Сьогодні зранку гріла свій чай на трьох свічках- підігрівся. Як добре, що я виросла в Україні!
    Зараз 12.00 маєм щастя- світло відремонтоване.Можна йти у вихвалялки!

6. UnLikE

UnLikE Фотограф

А я звільнилась з роботи(( через заборгованість.. Мабуть так і не отримаю свою зп за 3 місяці((

7. kraplynka

kraplynka реалістка

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я вчора дуже розстроїлась своїм гардеробом. Шкода все викинути але реально це треба буде зробити. Наберусь сміливості і лишу собі одні труси ))))

9. olangel

olangel Well-Known Member

А я щось взагалі себе розпустила... за місяць поправилась на 5 кг :sad: :sad: :sad:

10. Divchyna vesna

Здраствуй, ж...а, новий год.
    Семимильними кроками підбирається до мене щось хворобливе. Цілу ніч дерло в носі, паралельно снились жахи. Зранку в носі продовжує дерти, до того додається слабкість і лінь. Піднімається тем-ра...
    Пи.Си. Нема чого пиво на вулиці хлякати!

11. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

До мене в 6 ранку підібралась діарея. Живіт болить, нічого робити не можу :girl_cray:

12. Holly

Holly Moderator

новий рік буде веселий - менші хворі :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а мене косить-косить і вуха штрикають-штрикають

14. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Все, не маю ніякого святкового настрою, з мужом посварилися, вже нічого не хочу, дістало все. Маю бажання лягти спати і проснутися завтра зранку, бачу, що так і буде.

15. shparynka

shparynka Well-Known Member

так мені зле на душі, дівчата..... Посварилась з мамою, точніше, не зрозуміли одна одну, а ще точніше, я їй дещо не сказала. Коротше, треба було йти з малим в щколу сьогодні на 11 год, виправляти оцінку з геометрії, а я мамі про те не сказала. Малий ночував в неї, бо я була в нічну. Ну і в світлі того, що треба було, малий пішов десь в 10.30. Дзвонить мені мама в істериці- все, тепер хай Саша до мене не приходить, я йому сніданок зробила, він не захотів, ліжко не застелив, вже стоїть в дверях вдягнутий, то ти йому сказала йти? Кажу, так, я. І тут вирубується телефон, має він таку здатність, я вже до школи дійшла, вчителька нас чекала. І через 15 хв я мамі передзвонила- вона вже або трубки не бере або взагалі збиває. Геометрію здали, але з мамою посварились. І що тепер робити? Мама зробила висновок, що внуку так в неї зле .

---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ----------

і казати про оцінку не дуже хочу, бо вона і так не в захваті від навчання малого, маю одного внука, і той погано вчиться, а як скажу, то що то буде....

16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

то який дитячий садок. Мамі чітко сказати, чого дитина пішла і не робити проблему з оцінок - то не найгірше в житті.

17. shparynka

так, але для моєї мами то означає, що я не займаюсь з дитиною.

---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ----------

Внашій сім1ї всі гарно вчились, і за те, що моя дитина не вчиться на 12, відгрібаю я. Я теж того хочу, ну але не вдається, то що я маю зробити, забити його чи що? В мене вже часом руки опускаються з того всього.

18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

саме так:) ставтесь до того простіше, від того і вам стане спокійніше і дитині. ЗАСТАВЛЯТИ ВЧИТИСЬ не можна, не треба ні вам, ні дитині. А ваша мама не повинна вас за то гризти.
    Я згадую, як моя мама тряслась за мої оцінки, хоч я в принципі і так добре вчилась і для мене завжди було загадкою - ну як це впливає на батьків. Оцінка - то така суб'єктивна річ, психологічне здоров'я дитини в рази важливіше за те, що йому напишуть в якомусь папірчику. Знаю хлопця, який в школі був трійочником, а зараз успішніший за хорошистів і за мене відмінницю також.

19. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Дайте їй право на таку думку. Людина має право думати і казати, що хоче. А то вже ваша справа- як на то все реагувати та чи й реагувати взагалі))).

20. shparynka

та во, маю такий характер, що тапер нічого робити не можу, сижу і такий камінь на душі...

Статус теми:
Закрита.