Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Людок

Людок New Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

На роботі у вівторок корпоратив, а мене не покликали.
    Точніше, навіть не корпоратив, а скромне святкування, але тим не менше.
    Раз в декреті, значить не працюю...
    Обідно...

2. Siania

Siania Love Life

Ну фактично так і є :girl_sad:
    не сумуйте, це ж не особисто Вас не покликали, а інших жінок в декреті кличуть. На кожній роботі по-різному. десь кличуть, десь не кличуть. У нас теж не кликали.
    Моя жилетка - надоїли ті темні дні. Пізно встала, туди сюди і вже темно, нічого толком не встигла зробити, холодно. Не хочу нового року, свят, як завжди буде сумно бо рідні далеко. Хочу швидше весни, тепла і довгих світлих днів :girl_sad:

3. Людок

Людок New Member

Дякую за підтримку.
    Я не сумую, у мене зараз сама краща робота, я МАМА
    але шкода, що так швидко забули/не покликали.

4. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Я навіть не знаю чи то сюди... бо і сміх і гріх і обідно :cry:
    Десь в 17.30 пішла я з малявкою в магазин. Стою на касі, мала скиглить, бо хоче всі шоколадки, які біля каси стоять, тут дзвінок.
    - Дивлюсь, тато дзвонить (я з ним вже давно не розмовляю. чого? бо слухати або образи не дуже хочеться).
    -Збила
    -Дзвонить якийсь невідомий (підняла. як раз чекала дзвінок по роботі)

А там якась кобіта каже, що мого тата 20 хв тому привезла швидка, і що він в реанімації, а вона медсестра!!!
    В мене шок. Але кобіта та якась дивна. я її прошу, дайте номер в відділення, вона дає якийсь такий, що і нема такого... раз каже що його з роботи привезли з документами, другий, що взагалі не знає хто він...
    В лікарню дзвонила в міліон разів, не беруть трубку
    І так я нічого і не вияснила. От зараз сижу і думаю, що робити? вірити і їхати завтра туди? Чи то знов дурнувати приколи тата? Якось зовсім не смішно.

5. Smorodynka

Smorodynka Member

Вчора розсипала випадково коробочку з бісером і голка для вишивки десь полетіла. Зробила вже в кімнаті генеральне прибирання, все витрушувала, переглядала одяг, але так і не знайшла. Тепер переживаю, щоб та голка не нашкодила мені або моїм рідним. Я ще з дитинства пам"ятаю, що мены казали бути обережною з голкою, бо, якщо вона без нитки, то може проникнути в тіло і дійти до серця. Наскільки то реально? То міф?

6. ratonka

ratonka New Member

"Моя жилетка - надоїли ті темні дні. Пізно встала, туди сюди і вже темно, нічого толком не встигла зробити, холодно. Не хочу нового року, свят, як завжди буде сумно бо рідні далеко. Хочу швидше весни, тепла і довгих світлих днів"
    Як я вас розумію... В мене подібна ситуація: сумно, самотньо, далеко і свят не хочеться.

7. Holly

Holly Moderator

Яринка з температурою(((

8. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

І Аня... а в нас квитки в цирк на 12 (((

9. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

В Данусика вночі була 38,5. І кашель далі......

10. Virginia

Virginia Well-Known Member

... і Марусинка з температурою((((
    Яке ж воно нещасне, не може собі дати раду з сопельками, кашлями. Цицю їсти не може((
    І знов ті лікарства... чесно кажучи, мене вже ті походи в аптеку починаю вводити в ступор, кожен раз 300-400грн

11. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Вірус? То вже не вірус, то вірусіщщще.
    сьогодня в примусовому порядку обох позажимала між колінами і ванною та попромивала носа морською водою. Почали дихати
    Якщо до 2-го числа все буде так як сьогодня - поїздка до батьків відкладається, або скасовується, але тоді жилєтка буде мокра повністю.

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ми теж сюди.
    В Ромчика 39.
    Біднятко моє маленьке.

13. Linna

Linna Well-Known Member

І в мого Данилка 39,5... Викликали швидку, укол, бо самі ради не дали.

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А в Саші 38...а я хотіла з ним в "Планету кіно" на динозаврів (((...

15. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Все брехня!! Сьогодні додзвонилась в лікарню. такого хворого нема! І невпізнаних людей з таким діагнозом теж!
    Ну як можна бути таким фантазером? Навіщо то все? А як би я взяла малу і таки поїхала туди вчора? Маразм.

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

І так настрій нікудишній останні дні, а тут ще й до повного щастя якийсь придурок в соц. мережі послав прямим тестом і з купою брудних матюків.
    Знаю, що воно якесь хоре, бо відразу заблокувало свою сторінку і поставило заборону на вхідні повідомлення (певно думав, що я така ж примітивщина, як і він і почну відповідати на трьохповерхові, чотирьохповерховими)), але всерівно не приємно...:girl_sad:

17. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

З вівторка на середу вночі мене розбирала хвороба...горло, температура...В четвер встала як нічого не бувало. Всі ці дні гуляла по вулиці з малою, все по дому робила, хоч горло боліло, а сьогодні знов температура і страшна головна біль:sad:
    Вже випила 3 літри чаю...з малини, калини, медом. Як то себе лікувати при ГВ і як ту малявку відгородити від себе в однокімнатній квартирі, щоб не заразилася.
    Малий теж з вівторка слабує...вушко його боліло, насмарк страшнючий. Добре хоч температури нема...Новий рік на носі, а настрою ніякого.

18. kraplynka

kraplynka реалістка

Нас теж болячки обсіли. Спершу я з бронхітом, а тепер мала - ше й температурить конкретно. Аптеку і лікарів вже збагатили на гривень так 800, а результату поки ніякого. Вже думаю, аби то не гірше - до запалення не дійшло :sad: Про свята навіть і не згадую, тут аби виздоровіти - ото буде свято...

19. Margot

Margot Well-Known Member

Посварилася з чоловіком дуже, з нервів обжерлася цукерків, що аж тошнить....
    І ще така неприємність: написала статтю на замовлення людині, вона не оплатила, а роботу опублікувала (перевіряла унікальність, була 100% за Адвего, стало 0%, і гарне посилання на мою використану статтю). З тою людиною звязатися не можу, пропала...

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Статус теми:
Закрита.