Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

2. iriwa

iriwa Особлива мама

Нині цілий день нема теплої води. Батереї зимні! В хаті дубар! Що за йолки-палки!

Останнє редагування: 26 Грудень 2013
  3. NeAliona

NeAliona New Member

Розкисла... Не можу взяти себе в руки. Перший раз в житті не хочу Нового Року, бо все, що я цінувала раніше, залишиться в старому році. А я не хочу відпускати. І не хочу вірити в те, що все, що зараз відбувається, реальність. Хочу заснути і проснутись тоді, коли все буде добре.
    Куди подітись від минулого? Я не знаю виходу...

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

NeAliona, я впевнена, що в новому році для вас наступить все найкраще. І ви будете щасливою з тим, хто буде вас цінувати. А зараз відпустіть минуле і готуйтесь до майбутнього щастЯ! Все буде ок! Це 100%!

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

якихось років 4 тому я теж так думала, і той Новий Рік для мене був ледь не трагедією, а вийшло все дуже гарно:) Чого і вам бажаю ;)

6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

якихось ** років тому я думала, що життя моє поламане на віки-вічні, сиділа сама в хаті і писала сумні-пресумні (і, як тепер бачу, дурні-предурні) віршики про своє "ах, кохання", яке насправді яйця виїдженого не вартувало. Сніг, ялинка, вогники, телевізор і хандра. Таке буває - закінчується рік, і здається, що закінчується ВСЕ. Але буде новий ранок, і життя продовжиться. А ще як з погодою пощастить :girl_in_love: Самі побачите, все минеться, і зміниться на краще. А може, процес вже непомітно пішов ))

7. Dolche

Dolche Well-Known Member

Вчора похоронили єдиного дідуся. Так сумно....

8. Valensia

Valensia Well-Known Member

Вдома, як в лікарняній палаті, всі похворіли... В мами запалення, в малої - бронхіт, в мене вже другий тиждень невідомо що.., горло болить, задушливий кашель, голос то пропадає, то з"являється. Всі, як ті сонні мухи, пересуваємся по хаті, і мрієм, щоб нарешті лягти і нічого не робити... Але їсти приготувати треба, мінімальний порядок навести треба, і хвора дитина постійно хоче маму.
    Свята на носі, а ніякого святкового настрою нема, хочеться тільки, щоб всі були здорові, бо то, направду, найважливіше!

9. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

і в нас те саме, я ще якось трималася, поки малий був здоровий, а сьогодні і в нього температура... таке вибиває мене з колії надовго...
    а ще хочеться плакати, бо ніщо не приносить розради... настрою немає, не те вже щоб святкового, нема ніякого...

10. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

сьогодні вночі померла свекруха, їй було лише 58 років, останні 2 роки мучилась з раком нирки і хоч ми знали, що ця хвороба не на життя, але все одно на душі так тяжко, вона була дуже хорошою мамою і бабусею :sad: :sad:

11. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Сьогодні на роботі проводжали по-трохи рік і якось розмова вийшла на те, що кожен по черзі розкаже, що було в цьому році.. І тут мене перекрило... в мене не було нічого.. абсолютно нічого... Ніби й року не було... Немає що згадати навіть.
    Звичайно добре, що хоч нічого поганого не сталося, але все рівно якось так... Одразу в голові думки про марність життя і т.д. і т.п.
    Як настрою новорічного не було, так і не з"явилося з того всього.

12. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

От-от. Скільки себе пам'ятаю, для мене Новий рік і Різдво були особливими, казковими святами. Збиралася уся родина, всі дружно святкували... А тепер нема родини, нічого нема. Завтра їду додому, туди, звідки родом, аж на 10 днів. Але якби хто тільки знав, як мені того не хочеться! А мушу - 1 січня треба провідати хресного, а на Різдво - хресну. Знову будуть мене виховувати, читати нотації, казати, щоб кидала Львів і поверталася назад. Ніби не розуміють, що для мене це - повернутися в нікуди... Так паскудно через це на душі! Крім того, в новорічну ніч і у Святвечір теж буду одна.

13. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Для чого їхати кудись,щоб бути самій ? Не розумію....
    Залишайтесь у Львові..Чому МУСИТЕ провідати хресних? Що це за такі примусові відвідини? І чому з ними Ви не можете бути на Святвечір чи Різдво?

14. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Мушу, тому що бачу їх дуже рідко, і якщо не приїду, буде ще більше нотацій, але по телефону + смертельна образа, а мені б дуже не хотілося псувати стосунки з єдиними близькими мені людьми.

15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Імхо, але як вони в одному місці, то можете навідати їх після Різдва, в один день, ламати традиції, які не до душі, важко тільки вперше, а потім розумієш - що не варто було аж стільки чекати.
    Справте ті свята з тими - хто вам важливий, і від згадки про кого - не нудко стає, а радісно. Життя таке коротке - щоб плисти за течією!
    Спробуйте!

16. Just me

Just me Member

Чому одразу такі похмурі думки? Якщо нічого за рік помітного не сталося, то не сталося й нічого помітно поганого, інакше ви б точно це помітили )) Були в мене такі роки, що бр-р-р-р-рррррр... Після них кожен день дякую Богу за те, що дав мені щасливо і без втрат прожити короткий відрізок часу. Взагалі, сенс нашому життю надають не якісь речі чи явища, сенс нашого життя закладено в нас від самого народження. Не в родині, роботі, дітях, подорожах, соціальній активності, а в нас самих. Творець, вдихнувши в нас життя, одразу надав йому сенсу. І жодного значення - знаємо ми цей сенс чи ні. Достатно того, що він є. Просто повірте в це, огляньтеся навколо і почніть радіти життю.

17. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Просто якось обертаючись на попередні роки самій з себе дивно, як то я так витрачаю своє життя ні на що... Ні виїздів ніяких навіть за місто - хоча раніше мінімум через тиждень мене десь носило, а все це формує певні згадки, ні виходів, навіть банально в місто (за рік 4 рази гуляла в центрі, 2 з них - на майдані)... Просто робота-дім-вечеря-інтернет-спати і так по колу... На вихідні замість роботи - прибирання і кухня... І все таке однотонно сіре... Багато в чому муж на мене так впливає, от навіть сьогодні - поки готувала сніданок, прибрала гарно всю кухню, завантажила пралку, запланувала похід по ялинку і на закупи, потім в гості до друзів, а муж сказав нє, ми нині вдома і втикнув в ноут... З того всього максимум на сьогодні - десь поплентаю на годнику в парк з собакою... І таких вихідних вже було море!

18. Just me

Just me Member

Просто у вас період такий. Впевнена, що ви жили так і раніше (повірте, так живуть тисячі інших жінок на вашій вулиці). Ви читаєте форум і вам здається, що всі щось цікаве роблять, всі кудись їздять, виходять на прогулянки, вечеряють в ресторанах, а ви все по одній схемі. Оманливе враження. Скоріш за все спричинено тим, що ваш мозок налаштований на хвилю відбору негативних імпульсів. Це тимчасово. У вашому житті багато чудових моментів, які зараз проходять повз вашу увагу - намагайтеся їх зловити. Як приємно звечора лягти в хрумку постіль, а зранку прокинутися, солодко потягнутися і нікуди не поспішати, як смачно пахне кава, як збадьорює музика, як захоплююче готувати для родини смачнючий обід, як класно, що ви на сьогодні вже справилися із пранням, як приємно прийти і просто тепло обняти чоловіка, сидячого за комп"ютером і сказати йому, що ви його любите. Шукайте у всьому приємнощі, скоро ваша свідомість переналаштується.

19. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Купили світильник, не провесів і місяця, тріс і впав ...так шкода грошей на вітер. Добре хоч у ванній нікого не було, бо скло трісло і могло б когось покалічити...Мушу завтра їхати в магазин за новим.

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А гарантія? Чи на такі речі немає?

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

Ну раз вже я тут, то відмічусь теж.
    Муж на корпоративі а в мені проснулась гормонально-вагітна вредна і паскудна жаба. Я п"ять років не була на корпоративних гулянках, а вони в нас такі кльові і веселі. Ех, і ще не скоро мені світить сукня-шпильки-макіяж і ля-ля до ранку з колегами.
    Ну чому от в чоловіків немає потреби робити такі паузи декретні, які роблять жінки?
    Заплакати, чи що?
    А ще я дуже втомлена від цьоготижневої біганини і мій Новорічний настрОй якогось милого геть щез.

Статус теми:
Закрита.