Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ні не страшне але в якійсь мірі спровокував, а собака не з вихованих, тобто зовсім не вихована, а в тому вона(собака) не винна

3. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Зарплатні ще й досі нема....:girl_cray:

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а якщо вигулювати у наморднику? Тоді і правила вигулу собак будуть дотримані, і загрози для інших людей не буде, і фізично песик не матиме змоги сам щось підібрати та з їсти

6. kati

kati Well-Known Member

7. terezka

terezka котяка-вишивака

якби ж то намордник міг врятувати
    є така штука, що розпилюється, і достатньо просто вдихнути псові, котові та просто будь-якому птаху
    і все
    не врятуєш
    стаття є, за жорстоке ставлення до тварин, але, але...
    за перевернутий портрет самі знаєте кого - світить 4 роки тюрьми і браслет на ногу. За переїханих на переході людей - практично все - ніц. Про собак мовчу вже:sad:

8. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, дякую всім за коментарі в карму. Велосипед нині так і не знайшли :sad: Зараз на них і не сезон, але ж перед Миколайком ті г...и могли його комусь продати.... Ех, мала мене питає, коли то вже наш велосипедик знайдеться... хоч бери новий купуй... але знов буде та сама проблема - де його зберігати :sad:( І зло таке бере - у нас постійно не закривають двері у під'їзд. Наш велосипед стояв за огорожею з колодкою. У інших під'їздах теж стоять велосипеди, візки без огорож, але вони певно були закриті. А наш - стандартно. І вже говорила стільки сусідам, що і холод натягується в під'їзд, і всяка наволоч лазити по під'їзду може - пофіг. І вже пробувала намовити, аби встановити такий механізм, що захлопує двері, але у сусідньому і його вхитряються ламати.

9. Balu

Balu Member

Не повірете, бачила. Але я не говорю зараз про не адекватних псів, і більше того, про не адекватних госпорадів. Я говорю, про навмисне отруєння саме домашніх псів, які можуть бути безобідними пудєлями чи щось типу того. В мене, наприклад, пес трошки менший за вівчарку. Але він настільки боїться дітей, що обходить їх десятою дорогою. Не те, щоб лізти. (В нього психологічна травма, коли після операції добрі діти його залякували)

+100. Якщо є маньяки, давайте вбивати всіх людей, вони ж теж можуть виявитися маньяками?

Це НЕ нормально (хоча і слова такого не підбереш). Я також хапала свою дитину на руки, коли на нас біг величезний пес, і була готова його гатити. Але це не означає, що тепер треба всіх псів труїти, щоб вони помирали в страшенних муках. Пес мучиться, а уявіть, дитина, яка його любить, яка з ним засинає і говорить з ним, коли на всіх ображена, бачить, як в його коханого песика йде піна з рота, як він дивиться своїми очима і шукає порятунку...

Як писала вище, догхантери користуються і спреями, а через намордник собака запросто оближе щось.

Не можу знайти допису, де мене питали про район. Відповідаю: труять на Сихові в районі вулиці Довженка. С п’яти псів, яких я знаю, лиш одна була бездомна. І то, ночувала у всіх по черзі, годували всі почерзі. То була іграшка і для дітей, і для дорослих

10. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ех, не хотіла сюди йти, але в "звичному дні" так все святково-миколайково, що не пасує зі своїми жалями пхатися. А написати мушу, хоч так, хоч тут...
    Отже. До мене цієї ночі не прийде Святий Миколай:sad: видно, десь там щось поплутали зі списками, бо таки я трохи була чемна, а синок не дуже, але якраз на нього чекає багато і різне. Якби то ще Санта Клаус, то би можна списати на халатність олЕнів чи хто там в них тим займається, а так... :sad:
    Основна причина такої прикрості - чоловік у відрядженні, а більше нема кому, жабеня мале ще якось не додумається, що мама теж хоче цюця, і не тільки. Та, завтра приїде одна бабуся, потім, сподіваюся, друга, то й мені якась мандаринка перепаде.
    Але то не те. То не під подушку і не сьогодні:sad:
    Сплакнула мужові, каже: "До мене теж не прийде"... Мені би мало від того бути менш сумно?..
    Сьогодні вже і подарунки пакувала, і дощиком-кульками хату прикрашала - шукала настрою хоч дрібку. Та й що - дощик висить, подарунки запаковані, а я ото пишу таке...
    Чудо мале вже другий місяць ходить по стелі, абсолютно неконтрольований:sad: Не даю собі з ним ради зараз. Є , є купа чудесних моментів, і здоровий нарешті, але то все тьмяніє і не так тішить на фоні постійного напруження внутрішнього, вічних протистоянь і вибриків.
    і знову ж - кому сказати? старшим - відповідь прогнозована: "Так собі виховали, ви йому забагато дозволяєте"
    Чоловікові - все одно зараз нічого не зробить, а нащо йому там ще перейматися зайвий раз.
    Коліжанки своїх діток мають дрібоцьких, теж по всякому, шкода ще своїм грузити.
    Та й такі ото думки мене обсіли в цю чарівну, дивовижну, незвичайну і таємничу ніч.

11. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

12. Siania

Siania Love Life

13. olangel

olangel Well-Known Member

А в мене якийсь зовсім не святковий настрій...вже другий день реву, якісь сварки, непорозуміння, купа проблем. Миколай тільки до Марка прийшов, чоловік поїхав на роботу.... А яот витерла сльози і пійшла на горище за ялинкою. Поки Куся спить, розпакую її і зроблю йому сюрприз :) хоча б якось тре настрій піднімати.

14. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

15. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А до мене вчора прийшов)
    Приніс мені... капронові колготки, які не підійшли свекрусі, відтак полежали трохи в її шафі, від чого один кутик упаковки сильно погнувся...) Видно, я цього року була не дуже чемна)))

Ну але не сумуйте!
    :girl_curtsey:

А ми попросили, щоб нас мала пригостила цюцями. Так учора нацюцялися...:girl_nea: Муж чуть не луснув. От що називається "що забагато, то нездорово".

Ооооооооо... Як згадаю Янині вікові кризи... То реально було щось з чимось. Сама дивуюся, як я на Кульпарків не загриміла. Не переживайте, вікові кризи бувають майже в кожної дитини. В інтернеті можна багато на ту тему почитати, тут на ДП є теми відповідні... А мені моя свекруха казала, коли в Яни була криза 3-х років, що то... вроджена епілепсія і то не лікується. Перша дитина, інтернету нема, книг розумних ніхто порадити не може... Ви уявляєте мій стан? Бррррррррррр...:girl_devil:

16. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Угу.. а в мого Павла що вже тільки не шукали.. а під час наших "криз" навіть радили поїти дитьо чайочком з мелісою.. Він навіть на мене так діє, куди вже дитині..
    Але ми вистояли!!

17. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Я теж так вмію ) що буду казати, іноді нам жінкам такі дрібниці дуже важливі. Так, то може формальності, але зачіпають. Не засмучуйтеся, все так не буде )
    Рпадісний настрій нам сьогодні трошки псує мій хворобливий стан і зелені соплі в донечки... ото недоречно, завтра мало бути свято і її перший виступ... хоч би до завтра щось змінилося в кращу сторону...

18. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

19. nalia

nalia Member

Не думала , що сьогодні в таке св"ято буду жалітися. Прийшов Миколай до баби і приніс моїм дітям хом"ячка, а та мала зараза в ночі вилізла з клітки, і десь сидить. І не знаю що робити, купляти нового, чи чекати...

20. zaderyshka

zaderyshka Member

Статус теми:
Закрита.