Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

2. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

3. UnLikE

UnLikE Фотограф

4. veronka

veronka зла друзя

всьо, руки опускаються!( Марго щось хвороблива стала, тільки виздоровіє - як знову кашель і соплі, за півтора тижні вдома ледь не скапцаніла (реально нічого не дає робити, до ноута не пускає, а я ввечері вже затюкана, що разом з нею вирубаюсь). Ще й слухається з 15 разу після натяку на ремінь(( шото я не так роблю

5. Sera

6. UnLikE

UnLikE Фотограф

7. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Все. І я сюда. Треба понойзати. Коротко - якася 5-та точка. Хочеться когось вбити, пристрелити, накричати. поки що тримаюсь.
    Приєднуюсь до групи з помальованими стінами (((
    Треба терміново міняти дах, і труби (((
    Таке враження що в машині трісла задня пружина (

8. UnLikE

UnLikE Фотограф

В мене згорів хард (зовнішній диск на 1 тб зі всіма спогадами((( в основному там були всі фото, починаючи з 2009 року.. і вся моя колекція кліпартів..)
    Віддала в ремонт по гарантії, може зможуть відновити інфу... ех..

9. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

На мою думку, невдале порівняння((
    1, Тут доросла жінка, яка, напевно, ходить на роботу і дорослий 20-річний син, який, саме банальне, сам їсти собі зробить
    2. А тут маленька дитина, яка потребує маминої постійної уваги і опіки

10. Just me

Just me Member

Знайомі просто стіни в одній кімнаті обклеїли ватманом і провели з дитиною дуже серйозну виховну бесіду про те, що вона має право малювати лише в цій кімнаті, за інші буде покарана. Допомогло - і квартира чиста, і дитина щаслива)))

11. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

12. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Жінка не працює. Син сам собі зробить їсти.
    Але суть не в тому. Суть в тому що той місяць пролетить і чоловік повернеться. У самої муж по відрядженням їздить. І був період коли не тільки дитина мала потребувала уваги, а ще й бабця старенька і до мами в лікарню з'їздити треба було і їсти наготувати не тільки собі з бабою а і мамі і чоловіку з братом (які з мамою в лікарні поперемінно лишалися). Нічого. Час пролетів і не помітила.

А от так як сестра мені особисто було б тяжко.
    Отправлено с моего GT-S5830i через Tapatalk

13. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

14. Just me

Just me Member

З півторарічною розмова може й не пройде, але якщо дитину будь-якого віку із фломастером в руці постійно переносити в таку кімнату, в неї з"явиться розуміння. Це як із висаджуванням )))

15. Sera

16. zetta

zetta Well-Known Member

А в нас вся хата розмальована , найкраще рішення це купувати фломастери на водній основі, вони дуже легко просто водою змиваються з поверхонь, але ми до того дійшли коли вже все обмальовано було іншими речами ) . Переклеімо шпалери та й все, і все одно що скажуть гості, ім теж все одно) вони розуміють ) не робим собі з того проблеми , моя старша до семи років малювала стіни десь в місцях де не видно одразу а як відсунув ... То картина )) примудрилась навіть наваяти момент її народження )

17. Alexx

Alexx New Member

Мій малий в мами в коридорі перед вхідними дверима, картини понамальовував колесом від машинки ))) таку чорну тарвичку і велику рибу в морі ))), то мама не дозволяє мені ті мальовида витирати, каже:- "Хай всі бачать, що маю внука талановитого )))".

18. Vероніка

Vероніка Never give up

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А мій Ромчик не те що на стінах -він ніде малювати не хоче. Просто ненавидить ту справу -розмальовувати чи малювати. Зате любить будувати, складати, досліджувати, цікавиться багвто чим іншим. Ну і нехай не творча в мене особистість росте. Не всім бути митцями.

Останнє редагування: 27 Листопад 2013
Статус теми:
Закрита.