Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Просто хочеться вити від розпачу - малюк знову хворий - то вже недовитримання :girl_cray:

2. iriwa

iriwa Особлива мама

Вчора змокла з малим, а нині, чого й треба було очікувати, уже злягла... Нежить, голова гудить, горло болить і очі сльозяться... Жах...
    Добре що маленький не застудився. Чоловік повіз його в садочок, а я якось, незнаю як, мушу забрати...

3. Dominika

Dominika Well-Known Member

Маю 4 маленьких півторамісячних кошенят. Такі файненькі)))Але немаю поняття де їх тепер діти... Кому віддати....Так переживаю через них(((Хник-хник.

ПиСи Піду напевно в тему "Віддам в добрі руки..." Мо комусь приглянуться

4. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А мені сьогодні щось тривожне снилося, погано спала, якась тривога ...) Сподіваюсь що на зміну погоди.

5. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Половина речей зібраних, а йти нікуди...
    сьогдні вдома був такий скандал, що ми з чоловіком мусим вибиатись геть з хати (сварились чоловік з бабою, а хата її, так що "з речима на вихід)...
    а куди йти? квартиру ми непотягнем, я на роботу вийти не можу, бо нема куди малу діти(((((((((
    чсто формально я власик квартири, але там живе тато-алкаш((( плачу ще й там комунальні...
    і що робити??????????????

6. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Ну, і здався нам той кокос на вечір?! Почав чоловік його трощити, а потім ножиком виколупувати і добряче врізав палець. Як побачила ту ріку крові, то чуть зле не стало, але промили, кров зупинили. Пішла потім я колупати той кокос, акуратно так, і ту бах - ножик вислизнув і так засадила я його в палець десь на півсантиметра:sad: І знову кров, аж голова запаморочилася, мус ще було полежати півгодини, відійти. Там, мабуть, шрамик залишиться. Як я не люблю ці "виробничі" травми на кухні, так воно в мене все довго заживає. Буду тепер ще з тиждень нити((

7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Володя жахливо засоплився,кашель покрий, дуситься тими соплями,одразу рве. Цілу ніч не спала бо малий постійно плакав. в 7.00 коли мама прийшла з намаганням мені пополаскати мозги я не стрималась і викричалась на неї і чоловіка. Вони забрали малого на пару хвилин а я вирубалась. Просинаюсь, а мій чоловік(читати ідіот-з цим в іншу темку бо зараз забила б його) вирішив Івана в садок не вести. я в шоці,викричалась,виплакалась, працювати не можу,готувати навіть не буду-нехай голодають.

Всі втікли а я сама з двома дітьми. :girl_devil:

8. AilataN

AilataN жива

Згадалося)))

9. Holly

Holly Moderator

Як я вас розумію. Від минулого четверга Яринка хворіла. У вівторок могла йти вже в школу, але я вирішила щоб побула ще вдома вівторок-середу. І от нині пішла в школу і прийшла з температурою.

10. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Почалася чорна полоса...
    Я надіюсь що сьогодня останній день цих перепетій. Вийшли з малим з дому - сонечко, погуляли і поїхали за старшим. Виходимо в Винниках з маршрутки - дощ...ні, не так ДОЩ. О підходить. Забігли по школярика - виходимо і бачимо "спину маршрутки" :girl_cray: сидіти в Просвіті ні один ні другий не дали. Пок зайшли на зупинку - мокрі як миші всі. Добре побачила колєжанку - вона нас завезла додому. Дома порозбирала малих - молодшого куртка наскрізь промокла. :girl_cray:Ми ж не захворієм, правда?
    Зайшла додому - а таааам, такі плями мокрі по стелі :girl_cray: Звоню чоловіку - не бере трубки..:girl_cray::girl_cray::girl_cray:трохи пожалілась - тепер чай і під ковдру, навіть менший вже там гріється, добровільно

11. AilataN

AilataN жива

Є вільні місця на поплакати?
    Плачу.
    такі новини сьогодні..
    Почалося зі снів, вночі. Не люблю прокидатися від ридань , але це у мене таке є: всі проблеми у моїх снах вилазять.
    +Муж отримав негативну відповідь про роботу в іншій країні. Це мене підкосило, серйозно.
    Його і так вже давно нема... скучила...він скучив...діти скучають...і далі це все буде тягнутися...і не знати чим закінчиться.
    Все інше мене тааак нервує...
    Змокла сьогодні...

12. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Вибачте, звичайно, але Ви мене розсмішили))). Виздоровлюйте!!!

13. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Ну що я можу сказати? То таки не в тому було діло... Нарешті сьогодні поставили діагноз.
    І дивно мені як лікаям іноді буває все рівно...
    В вересні мама лежала в неврології, де лікар і половини обстеження не провів, хоч і просили в нього. Потім виклик швидкої і їх діагноз... Консультація в зав. відділенням неврології п-ки, котра запевняла що то вікове. І нарешті, коли мама втратила свідомість на порозі МедІнституту, тамтешнім лікарям спочатку ввижалось що вона "хронік" хоч їх і запевняли, що мама майже ніколи не п'є і вже точно не вживає інших засобів.
    Сумно від такого стає...

14. Натуля

Натуля Well-Known Member

15. Plenilunio

16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

17. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Третю ніч сплю по 4 години в напівсидячому положенні. Лівий бік весь закладений, дихати неможливо, голова гуде. Вже й не пам"ятаю, коли останній раз так тяжко переносила застуду. От сиджу вночі, дивлюся на свою дитину і дивуюся: симптоми ті ж, а спить - танком не розбудиш. Відкриє на секунду очка, каже "Мама, лягай" і далі дрихне. Зате вдень відривається на мені по повній: все їй болить, скучно, носик болить, горлечко болить, голівка болить, на ручки треба. А мені сьогодні особливо "добре", хочеться просто тиші і полежати-посидіти. Але не світить таке щастя, бо коханий муж вирішив, що на роботі він сьогодні потрібен більше. Ну действітельно, нащо напрягатися і слухати скиглення дитини, там же всьо без нього розвалиться. Зла я, зла страшенно. А там така погода класна намічається...

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Парканайцятий раз пишу сюди і стираю...
    Напишу коротко. Зле... дуже зле все останнім часом і так не вчасно (хоч такі речі ніколи не можуть бути вчасно, їх просто не має бути) і все ж...дітки такі ще мацьопкі.
    І всі-всі мої старання, намагання, викручування, вивертання котярі під хвіст.
    Мама по телефону сказала, що до неї нема куди іти, бо я з дітками і плюс старенька бабця реально не вліземся... Та я то і розумію. А що робити... Ех, я якийсь просто суцільний великий мозг. Думати, думати, думати...
    Все що робиться, все до кращого. Цим себе і тішу.:)

19. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

вчора жалілася в сусідній гілочці на своє здоров*я(точніше його відсутність). нині нове - око запухло конкретно і свербить. лікуюся. погода так і кличе гуляти з дитиною, а я вдома саменька сиджу чекаю своїх з прогулянки:girl_sad:. але нічого, нехай доня налагоджує контакт з татком. дуже сподіваюся за тиждень мине. в неділю маємо хрестити наше сонечко.
    а ну і лактостаз мене трохи попустив-температури нема. але ще больові відчуття лишилися.
    хочу бути здоровою, гуляти, тішитися малечею, вишивати, спати!!!! нормально...ех...

20. Plenilunio

Починають нерви здавати, в голові крутится всяке...
    Мали мамі сьогодні робити операцію, та її перенесли на п'ятницю. До важкості діагнозу додались дні очікування. Ще стільки чекати а нерви вже здають...
    Як пройде ця тяжка операція? Які можуть бути наслідки? Які будуть аналізи і кінцевий діагноз? Яке буде самопочуття мами після того всього? Чи вона взагалі то переживе...
    При мамі потрібно постійно комусь бути, а я з малюком не можу.. Позмінно чатують чоловік з братом. А завтра чоловік має їхати на роботу, брат після чергування має бути при своїй неврівноваженій вагітній жінці.
    До тих всіх нервів додається поведінка братової, котрій, очевидно, до одного місця що мама її чоловіка в такому стані. Вона не тільки не хоче зрозуміти ситуацію і бодай не заваджати, вона щей поїдає нерви брата, відібрала заощадження - шукайте як можете, позичайте чи як...
    А моїх заощаджень і того що позичив брат нам не вистарчає.
    До повної картини мені додався спазмуючий біль у шлунку і тошнота...
    А тримати себе в руках мушу, бо на мені дім, маля і бабця. Остання, доречі, ще про то все не знає. Сказали, що поклали маму на обстеження. Якби вона знала правду, то не знаю які були б наслідки з її тиском. А правду сказати таки доведеться. Постфактум. Як і взагалі всім решта.
    Чекаю п'ятниці...

Статус теми:
Закрита.