Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

пишіть листа обов"язково, бо тими завтраками прикривають махінації з нашими грошима. напишіть письмово скаргу у відділення НБУ та у прокуратору і йдіть з тим, щоб показати про серйозність Ваших намірів -нема результату, є головний біль у банку

2. analastanka

analastanka тень на стене

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

4. Virginia

Virginia Well-Known Member

5. Муська

Муська Well-Known Member

Я би радила усно не вести ніякі переговори, а офіційним заказним листом, запитом і підтвердження про одержання.

---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ----------

популярний,то популярний, але це вони повинні нам ще дякувати, що "завітали до них".

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

вони точно так не думають... навіть судячи з того, які там хами працюють

7. Almariel

Almariel Well-Known Member

а ви послугу "скарбничка" ніколи не підключали?

8. Hermi

Hermi Well-Known Member

колись було, але я її успішно відключила. + на скільки я памятаю, то воно б мало кожного місяця знімати

прийшла я сюди плакатись. Знову мене вхопила хандра. Сиджу і чуть не плачу. Найпечальніше те що в мене температура піднялась, а в пятницю екзамен, самопочуття - краще не будем говорити про то. Все почалось з того що посварилась на рівному місці з мамою, набридло як вона мені диктує кожен крок. Потім добили знайомі-разом поступаючі - "ти там повзнавай що до чого і як, і потім розкажеш, бо в мене робота\сімя\побачення\інші плани" - ггг, а я прописана в інституті і маю купу часу бігати за всіма.
    Ну а гуртожиток в своєму репертуарі, точно зїжджати пора! Заробила 5 балів за те що смітник стоїть при вході в кімнату, блін, в мене тут не кімната, а цілі апартементи, а я як та дура поставила смітник при самому вході! і тюлі не повішані і коробки стоять на одному столику, і одна аргументація - ну ви ж дівчата, як в такому бардаку жити можете?! Я така протівна, ніяк не можу з своєї сумочки дрель витягти, щоб карнизи повішати, і не можу доставити речі які в коробках своїй колишній однокімнатниці в іншу область.

9. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а я відколи прочитала про маленького хлопчика, який впав в каналізаційний люк - плачу і плачу, не можу заспокоїтись і піти свою забрати зі садка :sad:
    так страшенно шкода дитини і батьків!!! вже пів дня шукають і нема, надія потрохи згасає...
    мимоволі приміряєш цю ситуацію на себе, і всеодно навіть уявити неможливо в якому стані зараз батьки та рідні хлопчика...

11. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Нет худа без добра, або наоборот... чоловік радів, що його офіційно федерація на змагання запросила в Харкові на чемп. України, квитки вже на дорогу вони замовили, а потім звонить, що на місяць з роботи звільнили .... бо хочуть зекономити тих пару грн. на ньому поки буде вдома... зараз якраз треба стільки грошей на все і тут таке(

12. Almariel

Almariel Well-Known Member

ви краще перевірте ще раз, запитайте в них по чату. бо я відключила, а вона потім сама включилась. і не обовязково щомісяця - там можуть бути інші налаштування.

13. Hermi

Hermi Well-Known Member

просто погано, розклеїлась на ніц. повторюється минулорічна історія - 2 дні ігнору і дуже велика зайнятість однієї дорогої мені людини. казала що не буду розкисати, бо знала що так буде, але, я просто не витримую, ні фізично ні моральне. Те поступлення мене добиває, мама знову чуть в лікарню не попала, додому поїхати навіть немаю як. Керівник потішив що хочу не хочу, мушу документи подавати на одну стипендію, вже вся кафедра про то знає, а я ні сил ні бажання ні часу немаю щось сидіти писати.
    Хотіла виговоритись подружці, отримала хорошу відповідь - "а в тебе що однокімнатниці немає, от їй і розказуй, не тремай в собі нічого", може вже буду і тумбочці розказувати, поможе! Навіть нема кому слова сказати:sad:
    Завтра екзамен, от дійсно виникає бажання просто не прийти! Довело мене то все!

14. Mammy

Mammy Well-Known Member

Думаю постiйно про того хлопчика, так менi страшно, боляче за дитину, за батькiв, жах просто!

15. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

вчора вечером сказала чоловіку: "спати хочу, очі злипаються... Але не хочу лягати, бо чогось боюсь і не хочу завтрашнього дня".
    З самого ранку почались пригоди. Прибирала всю сходову клітку, бо чоловік не сказав як насмітив (прибирав сусідскій мотлох з клодовки між поверхами. за їх згоди, звісно). В ітозі сусід поскаржився в ЖЕК а ті вже наїхали на мене. Ну чесно, знала б то вночі ще б, коли малий заснув, прибрала. А виявилось, як пояснила робітниця ЖЕКу,що той сусід натякнув що собі з задоволенням ту кладовку заграбастав би. Звісно, коли тепер мій муж там майже навів порядок після того як там роками гніздувались голуби і вона нікому не була потрібна.
    Далі телефон чогось почав вибрикуватись і глючити.
    Через зуби, що прорізуються синочок капризний.
    Коли приїхала додому то змушена була прибирати те що "поприбирала мама".
    Мамин стан- то окрема історія.
    Мала неприємну розмову по телефону...
    На останок позвонила братова і, знаючи що мама погано себе почуває, сказала їй що б прийшли за речима брата (він у відрядженні в Києві), бо вони посварились і вона його виганяє (вже вдруге за цей рік). Це при тому що вона на 32 тижні вагітності. У мене невистачає цензурних слів.
    Мало того що руйнується сім'я, то щей мені в хаті брата не вистачає, коли і так майже все на мені.
    Якийсь чорний день...
    Може як тут виплачусь легше стане, а?

16. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Так мені мерзенно і гидотно на душі. І соромно за себе. Через мою необачність нашкодила людині, і не знаходжу способу як би то ситуацію виправити :sad:
    Так мене почуття вини поїдає, таким негідником почуваюсь :sad:

17. glasses

glasses Member

Нєа, капець.Брала в ДПІ електронні ключі.Казали мені в жовтні подати декларацію про майновий стан.Я сіла, щоб ото бодай щосьпоняти.А ноут видає, що диски пусті.ВИ собі уявляєте?Блін, і от то наново їхати в ДПІ, а то ще й не у Львові, і зараз в мене переїзд, ну, блінннннннн

18. veronka

veronka зла друзя

епопея з жуюбом триває - сьогодні зняли постійну пломбу, знову прочищали канали і т.д. Конаю, біль неймовірна, щелепа і вухо - то велика вава...

19. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

дзвоніть в консультацію, в мене колись такий глюк був на ноуті - не показувався вміст дисків...якщо Ви підприємець на спрощеній, то не зобов"язані мати електронну звітність, лише за бажанням...

20. glasses

glasses Member

Статус теми:
Закрита.