Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. glasses

glasses Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

2. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

3. AilataN

AilataN жива

Прийшла сюди.
    Вчора так намагалася робити вигляд , що зі мною все добре, що сьогодні просто лежала овочем. Це при такій от погоді!
    Все таки певний час реабілітації після стресу життєво необхідний. Нема чого форсувати.
    Марусяну шкода трохи, що в хаті просиділа.
    Може то якось афобазолу пропити?
    на завтра маю плани, і планую їх дотриматися. Це вже добре.

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Шкода, що нема теми просто аби про таке поговорити. Тому пишу тут. Я не ігнорую людей, бо це своєрідний еґоїзм. Ним страдати дуже легко.

Оn скажімо, я від себе зробила для особи багато, виклалась, дала свій час, увагу, але та особа не відповіла мені нa мої сподівання. Ну бо це було б нормально відповісти хоча б трошки увагою. Коли інша особа не робить це в той час коли б мало бути, то це дуже зачіпає і нераз показує, що інша особа про тебе зовсім не думає, бо зараз у нього/неї ейфорія і ти не потрібен. Це образливо. Тільки образливо чому? Тому, що вони (ті люди) не виконали моїх сподівань. Вони просто не подумали, що мені треба буде якась відповідь. Ну я їм не в голові. То, що я тепер маю поставити ту особу, яка не оправдала моїх надій в ігнор і більше їй/йому ніколи не робити ніякого добра? Будь-то товаришка, знайома, коханий?
    Напевне, по-людськи то правильно. Око за око, зуб за зуб. Ти не оправдав/ла моїх надій - ігнор. Он тільки надії то чиї? Мої. Отже хто винен, що когось образили? Я. Тільки я, бо я поклала на іншу особу надії. Вималювала собі якісь ілюзії. Я сама, себе привела до пункту розчарування.

Тепер у мене є два вибори. Я - ображаюсь на весь світ, а особливо на кривдника і кажу, ну я вам ще покажу, і ставлю людей в ігнор. Ну і є другий варіан, я признаюсь собі, що якщо мені залежало на певній реакції на мій потрачений час, то я про це скажу іншій особі і на наступний раз попрошу мати це на увазі; або промовчу і нічого не скажу, і прийму ситуацію і іншу особу саме такою, яка вона є, з її неуважністю до мене. Тільки вже наступних разів я буду знати що сподіватись від особи і вже не буду плекати ілюзій, а реально знаю, що та особа саме така, бо це її сутність.
    Другий спосіб сприймання людей і життя є дуже болючий. ДУЖЕ!!! Саме, коли розвинути в собі "самодостатню" жінку тоді щойно можна використовувати в відносинах спосіб нумер два. Тоді мене не болить, але не тому, що я черства а тому, що люблю людей такими як вони є.

PS. Скажу вам по-великому секрету, що певні недоліки в людях мене ДУЖЕ дратують. Ой як сильно!!! Тільки я сприймаю, що то їхнє і віддаю в руки Всевишнього нехай мені дає очі бачити і вуха чути.

Поплакатись? Бабця моя в лікарні. Легені майже відмовили, але вона дуже сильна жінка і тримається за життя. Одягли їй маску, дають кисень, вона їсти не може і ковтати не може, а силу в руках має таку, що ОГО-ГО!!! В лікарні всі дивуються, бо думали, що кінець буде вже давно, а вона сильна і ще не відпускає життя. Ми з дітьми були в неї сьогодні. Спочатку було трошки шкода її, а потім навпаки я просто її подивляла. Таке довге, важке життя. Дуже важке! Моє чимось на її схоже, навіть дуже. Свої ньюанси, але дуже схоже. Було мені приємно бачити, що всі діти і онуки є коло неї. Кожен прийшов і з нею провів час. Троє дітей, п’ятеро онуків і дев’ятеро пра-онуків від трьох внуків. Вона дуже тішилась, коли її улюблена правнучка не побоялась прийти і її обняти і поцілувати, незважаючи на купу дротів і маску на її лиці. Вона світилась, хоч вже не могла говорити.

Останнє редагування: 7 Жовтень 2013
  5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Наступна частина марлезонського балету - Дми під ранок блює фонтаном. Ледь дала собі раду запрати одяг-постіль, зібрати чоловікові обід на роботу. Зараз от щойно з поліклініки приїхали - дяка Богові, швиденько змотались на аналіз крові. Але і тут не без приколів - біля поліклініки наша машинка відмовилась заводитись. Втім, з Божою поміччю і чоловіковою консультацією по телефону - ми дали раду і от вже вдома.
    А ще мама телефонує по 2 рази на день, вимагаючи звітів про стан дітей - хто яким кольором, вибачте, пісяє і чому це я не сплю вдень, якщо вночі не вдається поспати. ЗАДОВБАЛО оте "намагання мене розчулити, щоб моє кам'яне серце розтопилось" Не хочу псувати стосунки, намагаюсь відповідати на то всьо і тільки молюсь, щоб не почалось знов про дітей, які хворіють від того, що в їхньої мами неправильні пріоритети в житті.
    Кароче. Треба спати. Колись. А поки - свіжомеленої кави...

6. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Мамі стало погано, викликали швидку. Їх діагноз "гіпертонічний криз", вкололи стабілізуючий набір і поїхали собі. Сказали викликати дільничу . А в мене враження що вони слухали нас в пів вуха і там далеко не гіпертонія...
    Ще вчора вона жалілась і я пів ночі не спала думала куди, до якого лікаря сьогодні з нею піти. Але сталось так...
    Бабулю ледь заспокоїла. Не вистачало що б вона ще приєдналась зі своїм стрибаючим тиском..
    Муж з роботи спить, малий також сопе.
    Чекаю дільничу...
    Боюсь за маму.
    А в голові купа непотрібних думок, докупи не зберу ніяк.

7. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Не вигадуйте, просто в них робота така, що в них таких випадків купа от і сприймають це легко, ну може ще просто безсовісні, бо хворі все ж потребують поради і підтримки. Прийде дільнича подивиться і все буде добре. Якщо впевнені в цій лікарці робіть так як скаже, якщо ні, пошукайте когось толкового, проконсультуйтеся, при потребі мама підлікується та й усе. Не накручуйте себе, насправді на швидкій багато нормальних хороших лікарів, просто тяжко там працювати, от і накладає робота відбиток.

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

9. solomka

solomka Active Member

Загубив мій чоловік свою зарплатну карточку....... Точніше незнає де вона: вчора розраховувався нею в магазині, ввечері хотів перекласти в іншу кишеню - а карточки нема. Обшукали в хаті всі можливі місця - нема. Чоловік припускає, що коли він відходив від каси і хотів покласти картку в кишеню сорочки, то "промахнувся" і вона випала. На рахунку було близько 800 грн., жевріє ще маленька надія, що вона десь в хаті. Сьогодні чоловік мав дзвонити в банк виясняти коли була остання операція з карткою.

10. Margarett

Margarett Well-Known Member

Охочіше ? Та яке там хіба на людину попасти. Була необхідність і викликала швидку до дитини (був рочок нам тоді), приїхав п"яний лікар. Нормально п"яний, не випивший, а п"яний. Про, що тут ще говорити можна ? То хто буде лікувати старого взагалі? Я вважаю, що все рівно без медиків не можна обійтись, але те, що щораз складніше віднайти хорошого - факт. А ще у мене вдома є бабуля 9 десятку і колись я їй викликала швидку по-причині астматичного приступу (сама цей приступ зняти не змогла то й довелось викликати аби гормон вколи внутрівенно), приїхала до астматика старенького - 4 бригада ????? Зробили квадратні очі і спитали мене: "Ну і де тут ?"... Ото дійсно швидка НАГЛА поміч.

11. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Уже 2 місяці живу в такій невизначеності, що просто вже немає сил. Дуже важливе рішення для нашого майбутнього "добрі люди" розглядають уже 2 місяці. Для мене немає нічого гіршого ніж чекання. На кожен телефонний дзвінок здригаєшся з думкою, що подзвонять і нарешті скажуть, що все добре. Не дзвонять. Чекаю далі.

12. Rostok

Rostok Well-Known Member

13. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Отже, результати аналізів - у Сергійчика мононуклеоз, у Дмитрика кишковий вірус.
    А мені просто зле - і я отак собі прикидую, від кого з дітей мені було би безпечніше заразитись.
    Наче і нічого аж такого страшного, але блін, як вчасно!

14. Virginia

Virginia Well-Known Member

Якась в мене фінансова криза:sad:
    В Приваті пропало з карточки більше ніж 5 тисяч. Вже 3 тиждень ходжу, здвоню, пишу і результату ніякого. Вияснили, що гроші зняв головний офіс в Дніпропетровську, ніби за борг по старому кредиту, якого ніколи не було.... банк і сам не можу знайти той кредит. Вже не вірю, що щось вирішиться:sad:

А ще вчора загубила гаманець, в якому було 600грн. Та людина, яка його знайшла, напевно думає, що дуже порядна, поскладала всі карточки в кульочок і кинула мені в поштову скриньку... совість перестала мучити після токого вчинку:girl_crazy:
    Ех... хай ті гроші комусь на користь підуть.

15. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Це просто капець якийсь....думаю, вам треба проконсультуватися з юристом.

16. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Подавайте в суд ни Приват.

17. Seferi

Seferi Well-Known Member

Вчора дзвонила лікарка. В малого поганий аналіз крові. Він хрипить ще з дня нашого знайомства в дитячому будинку. Сьогодні перездавали в Синево. Можливо доведеться давати антибіотики:girl_sad:. Маленький наш кнопик

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

та блін, що той приват собі думає? Вчора переказувала гроші з карточки через приват 24 і побачила що поза вчора здійснювався переказ 40 грн на щось в Дніпропетровську, вказана якась адреса, прогуглила - видало багато темок аля "ошукані приватбанком". Проаналізувала рух грошей на карточці виявляється за рік з мого рахунку за цим міфічним адресом було знято 160 грн, порівняно "мєлочь"... але це також гроші.

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дайте їм письмово запит. Хай пояснять що це, бо ходити -питати їм до лампочки. А от як є папірець то вже інша справа. Вони мусять відповідь письмово надати. А вже з тим папірчиком, якщо нічого не вирішать можна і в суд і в прокуратуру. Але, думаю, до цього не дійде. Чомусь як з*являється щось більш-менш реальне вони відразу рухатися починають.

---------- Додано в 09:02 ---------- Попередній допис був написаний в 09:01 ----------

а якщо це так знято з мільйона людей, не так то вже і "мелоч"

20. Virginia

Virginia Well-Known Member

Це головний офіс в Дніпропетровську. якщо підете в банк, то вони обов"язково викрутяться.

---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

Мене дуууже просили не писати офіційного листа в банку, я сказала, що почекаю ще трохи, то тепер мені що дня дзвонять, щоб я на Гуцульську приїхала, вони допоможуть розібратись:) Ну-ну... завтра їду.

Статус теми:
Закрита.