Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mariya

Mariya Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Давай скоренько, бо то вже жовтень на носі. А в жовтні може позимніти. До +30С Змерзнеш

2. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Клас! Я хочу до Х"юстона:girl_tender:
    О, як я вас розумію. Я зі своїми школяриками теж постійно борюся і наголошую, щоб записували, навіть перевіряю чи записали, але за всіма не вслідкуєш:girl_impossible:

3. olitsisa

olitsisa New Member

А моє кольцо з брильянтом поплило а Середземне море, шкода, я його любила, чоловік на заручини подарував. Ледь не захлинулась поки стояла на пальчиках , а муж бігав по березі в пошуках маски і трубки щоб пірнати в пошуках загубленого скарбу. Мабуть смішно виглядало)))

4. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Моя мама вж давно перестал дивуватись що сестра не знає нічого про наш побут. Який порошок чи мило купуємо, коли і де за хату платимо, де лежать квитанції.....В сестри одна відповідь:"Подзвоніть до Оленки". Звичайно
    Оленка знає все
    В пятницю в ощадбанку була жахлива черга тому за тел не заплатила, попросила заплатити сестру з понеділка а толку 0
    Понеділок-не заплатила, вівторок-не заплатила....БЕЗВІДПОВІДАЛЬНА ЖАХ!
    Якби знала що сьогодні не буде дощу то забрала б квитанцію і сама заплатила.
    Дівчата як пропаду з форуму то не дивуйтесь(то напевно мені інтернет відключать)
    Забила би!

5. Hermi

Hermi Well-Known Member

Студентський так і не знайшла:sad: Правда діє він лише 2 місяці, але всеодно шкода..
    поїздом проїхала лише півдороги, а далі не повірите - колію розібрали, добиралась трішки автостопом, а потім маршруткою.
    Приїхала в гуртжиток, а там зробили ремонт...Все гарно, але така настальгія...Навіть духу не залишилось прожитих 5 років. Всі дівчата(з якими я жила) виселились, щойно сиділа складала всі листівки, плакати і аж плакала

Останнє редагування: 25 Вересень 2013
  6. shparynka

shparynka Well-Known Member

І знов я сюди.. попросила свого мужчину купити клей до взуття, бо згадала вже біля дому. Добре, добре, але я прийду, каже, в 9- півдесятої. ну ок. 9, 10, нема, магазин до 11. Я збираюсь і йду за клеєм. Ладно. Десять хв назад звонить, я - ти клей купив? ой, нє, а тобі срочно треба? Кажу, я чекала стільки, пішла і купила. Короче, своїм тоном дала зрозуміти, що я обідилась. Так він, в свою чергу, обідився на мене! ппц, не можеш, не обіцяй, попередь, що не зможеш. Добре, до завтра, і положив трубку. Перезвонила- не бере. Блін, і я ще й винна. Тепер дутися буде рускій месяц. Бляха муха. терпіти не можу такого, тепер так паскудно себе почуваю((

7. Naturals

Naturals Well-Known Member

Ну от, що за напасть. Пару днів тому поламався пилосос, сьогодні пральна машинка:girl_cray:, я вже чесно боюся думати, що буде дальше на черзі. Хоча надіюся мої коломийки з побутовою технікою нарешті закінчаться, а то вже просто не смішно:sad:. Ще й палець покалічила, так відмивала плитку на балконі від клею.

8. Halina

Halina Well-Known Member

компютер, викликала майстра зробив все швиденько. Вистачило того на тиждень, тепер працює як хоче то працює то не працює. Я з того всього взялась за фотки і дала на друк. Результат був жахливий, жодної доброї фотки, настрій зіпсований (але гроші повернули). Тепер вже і боюсь десь ті фотки робити.

9. Mammy

Mammy Well-Known Member

Так, йду i я плакатись :sad: напряг зараз з фiнансами капiтальний, чоловiк стараэться, але все одно стiльки всього треба! Я так хочу знайти хоч мiнiмальний пiдробiток, а що зробиш з двома малявками? Нiчoго не можу придумати... (( вже думала вiдкрити темку, але поки думала вiдкрили iдентичну(( чому я так довго рухаюсь i боюсь ризикувати? Так зараз тошно, аж плакати хочеться, що я успiшно роблю ((

10. zetta

zetta Well-Known Member

Та не плачте, все минеться. Бувають в житті такі не веселі часи. Головне шоб всі здорові були, а хотілки можна трохи спростити . На рахунок теми - тут цілком нормально існують конкуруючі теми. Вірте в себе і в свого чоловіка.

11. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Застріліть мене хтось, бо застрілюсь сама! Данік сьогодні прокинувся з температурою 38. Післявчора рвота. Вчора все нормально. Сьогодні температура. Чекаю поки муж рахунок мені поповнить, буду лікарку викликати.

12. smugastik

smugastik Well-Known Member

Ну коли то вже скінчиться, точно як в тій приказці "Говорили балакали, сіли та заплакали ". Два дні назад провела"виховну годину " про те, що треба все записувати в щоденик, рюкзак збирати звечора, щоб рано не бігати по хаті і не шукати і перевіряти чи все поклав, чи нічого не забув. Подіяло моє" виховання " домашне записує, рюкзак збирає, ще перепитую. чи все зібрав і чи нічого не забув, та де там все зібрав. З середини дороги вернувся, бо забув перезувне, дивлюся а на столі забутий зошит з мови. Ну скільки часу я ще буду збирати та контролювати, не вже до 10 класу.

13. shparynka

shparynka Well-Known Member

Смугастик, то як в тому анекдоті= простягає син мамі щоденник- зате всі здорові)))))

14. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А я вже виплакала за ці 2 дні всі очі((
    Моя киця Мурся, була старенька і дуже хворенька, а я їхала на ці вихідні додому тільки з надією її обійняти і поцьомкати востаннє, а зайшовши в хату...вона не вибігла до мене, не було її мисочки на звичному місці...я зрозуміла все, сльози самі повалили з очей..вона виявляється померла (не можу я вжити інше слово для тварин) ще у вівторок, а мама вирішила мені не казати.... Йолки-палки я ж кожен день питалася як вона, чого не зам2явкає в трубку, мама відповідала "Спить"..а її ж вже не було((
    Їздила я на те місце, де мама її поховала, зревілася начисто..я ж так хотіла, ще раз доторкнутися до ї мокрого носика, до м"якенької шерсті, поивитися в її розумні оченятка.
    Може комусь і смішно, що так можна побиватися за твариною. Але з нею минуло 17 років мого життя...а тепер її не має...йолки-палки ну чого так важко? От пишу і знов сльози горохом валяться з очей((

15. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Не сумуйте так...радійте, що киця так довго вас тішила, бо для котиків то рідкість так довго жити. але видно добре їй в вас було, що так довго прожила. і нема нічого смішного в тому, не стидайтесь своїх емоцій. це цілком нормально. домашні улюбленці, стають частиною сімї. не плачте сильно, відволічіться, навіть, якщо не хочеться займіться чимось. зараз вам важко, але з часом стане легше і будете пригадувати тільки радісні моменти

16. Siania

Siania Love Life

Ви що, в мене аж сльози навернулись, це зовсім не смішно...співчуваю Вам...

17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Нагадали мені про мою П*яточку. Минуло в мене з нею не 17, а 6... але але в пам*яті назавжди... :girl_sad:

18. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

От переглядала фотографії з нею і згадався мені той маленький пухнастий комочок, який чомусь страшенно боявся туалетного паперу))Вона пішла з життя забравши з собою частинку мого серця, але заповнивши всеціло мої думки собою...моє маленьке пухнасте чудо...

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ай, а в мене "здох" телеон.:girl_cray:
    Ну, не те, щоб повністю, але вже як старенький дідо перед смертю... Сенсор не працює, коли я таки в надії щось натицяти дуже сильно його замахую, гасне і виключається. Тому відповідно подзвонити ніде не можу, смс-ку скинути також, телефонної книги не бачу... Ех, вчора ше вхідні приймав кнопкою виклику, а нині вже вкотре до мене людина намагається додзвонитися, я натискаю на ок і він знов вирубується.
    Все, теперкай я буду без телефона. Що кілька днів тому грозилася викинути його в смітник, коли мене діставали телефонними дзвінками, от і накаркала.:girl_sad:
    І то таке, новий мені поки не світить. Буду тепер як колись листи писати, чи що...:sad:

20. Rostok

Rostok Well-Known Member

йолкі.... начиталась попередніх дописів про кота, і думаю, що за звір той, телеон
    Вибачте, Жанно, але ви мені настрій підняли... То мені певно треба "в затуркану":girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.