Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Raven

Raven Мама малятка

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

блін, настрій ніякий! Вже третій день записуюсь на подачу документів на візу, і вільних дат немає:sad: точніше переконалась що там говорять все що ъм забажаэться:sad:

3. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  4. napoleona

napoleona Well-Known Member

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А в мене змився золотистий відтінок і волосся тепер просто жовте:girl_haha: З того всього вирішила повертатися в темні відтінки, колір собі вже вибрала - чекаю, коли приїде хороша фарба. Тим часом буду робити собі якісь масочки...
    Шкода, бо так мені хотілось змін, а експеримент не вдався.

6. Hermi

Hermi Well-Known Member

7. Barnaulka

8. Dana K

Dana K Well-Known Member

Я, таки наважившись розпочати приємні зміни в своєму житті, записалася на курси обробки фото. І так мені то сподобалось із самого першого заняття.:girl_in_love: Прийшлось до діла, тобто встановлювати програму, а в мене, виявляється, комп"ютер надто слабенький... не потягне таке...:girl_impossible:
    Так того виявилося мало, робочий комп ТЕЖ слабкий :girl_devil: :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray:
    І якось мені так сумно стало... Грошей треба на курси не мало, а купівля нового компика не те що в плани не входить, а взагалі не передбачається...
    І чому так не легко втілювати мрії...:sad:

9. Savchenko

Savchenko Member

Блін...всю вагітність навіть не пчихнула ніразу...а тут на тобі...нічка в мене сьогодні ще та була: мало того,що дихати не було чим і шмарклі і в горлі і в носі прокидалась постійно йшла прочищати...зранку картіна Рєпіна ніс червоний,голова яка ось-ось лусне, температура і ближче до обіду додалась рвота і кашель...п"ю афлубін і сплю...Настрій нікудишній,погода не радує...:girl_cray::sad:

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

на самих консультантів не нарікаю, бо розумію що то така робота і від них то не залежить. Але блін, ця їхня система доводить до сказу! За 200 грн все тобі буде, і місце і оформлення. Чому не можна нормально через сайт реєструватись?!
    ну і ще одне, коли дзвонити в кол-центр приємний голосок говорить що запис на подачу документів безплатний, але кудись мені за цих три дні теледодзвону ділось 25 грн. Дати ж не з неба присилають, чому не можна якісь оголошення робити коли зявляться вільні дати, по якій вони логіці зявляються?! Іншими словами все воно як лотерея!

11. Barnaulka

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

так і у всіх так, чи ви думаєте ви одна така прямо невезучо-невезуча? ;) бо власне Дзінтарс права-ви себе надто вводите в негатив, все в поганих кольорах, постійно зі здоров'ям щось не так , хоча на мою думку то не зі здоров'ям щось не так, у всіх нас бувають дні кращі, бувають гірші, просто деякі люди на тому не зациклюються-ну болить голова, переболить, нема часу на тому так затримуватися. Ясно, що ви можете на це написати, що я просто не знаю, як вам буває погано. Не знаю, але знаю, що буває часом зле, просто треба вміти вийти з того стану-пройшло (от я щомісяця так мучусі з КД, що нікому того не побажаю, але не нию ( нє ну сама собі нию бо так мені легше..), терплю коли болить, навіть роблю роботу, коли то стається в час праці, а що робити? то є життя і завтра я вже про то не згадаю, хоч за місяць знову то саме буде),і не згадувати що от як мені було зле , ой що ж то таке, як з тим жити. А просто вставати рано з відчуттям, що якби не було-все класно і життя прекрасне . Ви така молода дівчина, вам треба більше позитиву в житті, але той позитив має йти власне від середини вас, бо ніхто вам не допоможе , поки ви самі собі не допоможете. Пишу то не для образи, повірте, просто часом вже навіть хочеться оминати ваші дописи, бо від них лиш сум , плач і яквсьопогано. А подивишся на фото-така гарна, молода, струнка дівчина. Ваші фото і дописи взагалі разом не в'яжуться. Тому сприйміть то як не знаю, пораду? Просто думку збоку? Як хочете.
    А про реєстрацію ми всі знаємо, я то теж проходила більше року тому в посольстві Польщі і дуже тішуся, що тепер мені того робити не треба. Але немає неможливого і якось ж я відкрила ту візу. І ви відкриєте, і всі хто хоче відкриють :).

14. iriwa

iriwa Особлива мама

Нині вирішила розвантажити шафи від лахів, щось в коробку, а щось в смітник... І нічо мені з того не виходить... То рука не піднімається викинути то ще щось, а мотлоху стільки що незнати куди речі складати. Дуже хвилює мене зараз це питання, бо давно вже не бачила вдома порядку, і думаю що це все через захламованість квартири... Як то все привести до порядку :girl_devil:

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я плакатися. Сиджу з малим вдома, малий кашляє дуже. А в нас нині професійне свято і на роботі святкування.

16. Tanju

Tanju Well-Known Member

В нас лазарет по повній. Діти ніби вже краще, але тепер чоловік захворів, температура, дуже болить горло. І все це напередодні його дня народження. Були плани на вихідні посвяткувати трошки, а тепер навіть не знаю що робити. Готуватись не готуватись?.. Осінь якось дуже сумно почалась..

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

і в нас:sad:
    мала хвора, я вже 2 ночі не сплю, сьогодні чоловіка теж почало боліти горло( і то все сьогодні у мій ДН, гарні подарунки нема що казати
    і мусимо завтра бути на весіллі, бо рідний брат чоловіка жениться і як бути...
    я просто в розпачі від всього і дико втомлена

18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

і мене почало боліти, давно я не хворіла, а тут якась така розкисла ходжу...

19. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Приєднуюсь до гурту. Сьогодні зранку встала з болем в горлі, а тепер ще голова болить і нежить. Не хочеться, щоб синочок від мене набрався. Ще й в неділю святкуємо день народження малого. Завтра треба щось готувати, пекти, а ще список написати, що купити, а потім ще то все купити. А я лежу і нічого не хочу..:girl_sad::sad:

20. Nana11

Nana11 аспіранточка

І я сюди, Вікуся знову хвора, соплі по коліна, я вже в шоці з того. Дитина практично не хворіла 2 роки, а з початку серпня почалося- простуда на простуді, тільки вилізе з одного, зразу в інше. Шо мені з нею робити? Шось подавати? Може якісь вітаміни?

Статус теми:
Закрита.