Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Натуля

Натуля Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Дааа, тоску нагнали. Я цього року навіть квитки до Одеси на руках мала але поіхати могла лише сама з дітьми і чоловік в результаті відмовив мене бо переживав як я сама з ними буду. А компаніі не мала. Була думка тут клич дати - пошукати компанію, і застидалась:). А дітьо моэ теж питаэ коли ж ми на море поідемо, а ми цього літа навіть на озері ніякому жодного разу не були :)

2. jylanda

jylanda занууууда

i ми цього лiта нiкуди не поîхали, вiдпустки в мене не було, та й зi всiма болячками i операцiями чоловiка про моря нема чого навiть мрiяти.
    Сьогоднi мала жахливий день, нiяк не звикну до людського лицемiрства. В принципi, навiть тiшусь що не залишилась в тiй фiрмi. Вмiють же вони солодко посмiхаючись витягнути всi соки з людини ну i вкiнцi смачно плюнути в душу. Ревiла я сьогоднi як мала дитина, потiм прийшла додому, з'îла доброî чиколяди, заспокоîлась. Якось воно буде, головне щоб всi здоровi були, бо вже з всiма болячками сил нема. От понила собi тут трохи i вже легше, а завтра буде новий день i маю надiю, що вдалiший...

3. Seferi

Seferi Well-Known Member

Ми сьогодні відмовилися від поїздки на море. Мали б летіти 22-го в Грецію. Трохи шкодую, бо дуже хотілося віпочити. Але причина відмови не дає нам сумувати, бо це поява нашої дитинки. Але це у вихвалялки:girl_tender:

4. Freitag

Freitag Active Member

Не стало моєї ріднесенької бабусі. Знаю, їй стало легше, бо останній рік був дуже тяжким для неї. Тепер розумію, що до втрати рідної людини ніколи не будеш готовим... Болить.

5. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Я цього тижня якась не фартова. Одне замовлення з онлайн-магазину ще не доставили, хоча мали б вже. Ну я не переживаю, як день-два пізніше буде, але вся справа в тому, що воно вже було у службі доставки, але його завернули, бо коробка була пуста!
    Інше замолення прийшло вже з конкретним браком - один черевик одного розміру, інший - іншого. Як так? Сподіваюсь, мені поміняють без проблем, але це зайва морока для чоловіка, замовляв він.

6. Златка

Златка Well-Known Member

Посиденьки, треба було нам разом на море їхати :girl_cool: Ми з дівчатками теж дуууже хотіли, але я не хотіла їхати сама, от і лишилась з носом, тобто знову без моря :girl_cray: Уже на другий рік навіть не надіюсь, що вийде з кимось з друзів поїхати , налаштовуюсь морально, що я з двома дівчатками таки кудись виберусь і побачу якісь інші краєвиди, а не лише львівські... Ех...
    І ще в тему. Ну що за день такий?! Як можна за один день порвати три пари колгот?! Дрібниця ніби, але дуже то мені настрій підпсувало...

7. Nana11

Nana11 аспіранточка

То точно, і ми так ніде і не побували, бо чоловік без відпустки, треба було обєднуватися і їхати.
    Це була б перша форумівка ДП на морі!:girl_tender:

8. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Йшла вішати речі. Вийшла з хати, на сходах нога посковзнулась і я грохнулась з тими речима на землю. Речі всі брудні, а мене так нога в коліні болить, що ледь до кімнати доповзла, сиджу за компом і порухати ногою не можу. Зараз диклофенаком намажу, до 4 години мусить перестати боліти, бо треба на форумівку їхати.

Останнє редагування: 6 Вересень 2013
  9. Mammy

Mammy Well-Known Member

і я теж :sad: Не те, що на море, а навіть в Шацьк не вдалося... Мені вже й не віриться. що ми колись кудись з сім"єю виберемся(((

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

і я теж :sad: Не те, що на море, а навіть в Шацьк не вдалося... Мені вже й не віриться. що ми колись кудись з сім"єю виберемся(((

10. Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Прийшла посилка.З взуттям.Всім все як треба .А мені замість замовленого 39 прийшов 35 .В результаті повезло внучці 9-тирічній .Має зимові гамериканські чобітки.Маю підозру ,що товар складають наші .

---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

Прийшла посилка.З взуттям.Всім все як треба .А мені замість замовленого 39 прийшов 35 .В результаті повезло внучці 9-тирічній .Має зимові гамериканські чобітки.Маю підозру ,що товар складають наші .

11. Farfalla

Farfalla Member

Сьогодні похоронили мою бабусю... мою найріднішу бабцю... стільки недосказаного, незробленого залишилось... стільки болю і розпачу в серці... я не люблю писати такі речі, але сказати їх "вголос" мені ще важче... це людина, яка меневиховала, з якою я спала в дитинстві, яка відповідала на мої всі "чому?", яка готувала обіди, годувала, любила і цілувала до останньої нашої зустрічі... я з нею сьогодні прощалась... знаю, що вона тепер тільки у моїй пам"яті, але якась така пустота і біль... я Вас люблю, бабцю... простіть мені моє "немаю часу"...

12. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Подзвонила кума, чоловіка двоюрідна сестра і сказала, що помер їхній дідо... Чоловік ще не знає, і як я маю йому сказати? Так мені шкода, а чоловік буде взагалі в ауті...

13. dasha

dasha Well-Known Member

Називається давно тут не була... Якась просто суцільна чорна смуга. Нічого не клеїться, нічого не виходить і не світить нічого доброго. Вже набридло битись головою об стіну. Ніякі справи не просуваються без помастилки. Щей дякуючи "добрим язикам без кісток" місяць зимового відрядження буду вимушена жити на квартирі а не в родини, бо добрі односельчани умудрились зіпсути наші відносини заочно і на пустому місці. Я розумію, що то рік змії, а я криска, але ж то не означає, що того року мене треба додавити. Одні стреси. І ще включаючи що я їх засолоджую, скоро в двері не влізусь. :girl_cray::girl_cray::girl_cray:. І як то навчитись бути по... кою не звертати уваги на всякі дрібниці?

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

плакаю...
    дівчата, а мож якось фото на картці фотоапарата відновити-я скидалана комп,Марко щось цикнув і усьо..маю 10 зі 70 ..решта-стер...:girl_cray:

15. oksumoron

oksumoron Active Member

чоловік закордоном, дзвонить от мені зараз, щоб глянула на рух коштів на його карточці, бо каже, що чомусь не може нею ніде розплатитись!
    відкрила я наш хоум бенкінг, бачу рухи по карточці, 1 вересня закинули на дебетну картку 200 євро, і в той самий ж день, 4а зніманнями все пішло на якийсь покер сайт!
    чоловік в шоці, бо явно хтось взламав його картку, користуємось нею рідко, і благо, що закинув лише 200 а не 500, але мені так жаль тих грошей, ще і не можу зрозуміти коли саме нас хакнули! чи то ще може тягнеться з нашої поїздки в Прагу, чи то вже в Італії таке сталось!
    ось він великий інтернет прогрес! тепер навіть не хочу заїкатись, щоб мені щось привіз!

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А мені щось також не надто позитино останні дні складаються. Трохи змучив мене егоїзм інших. Їм то все і щей з усмішкою, а якщо мені то я остання і як я маю право про таке просити. Вчора була в зубного, поставили мені дві коронки і почистили нерва в іншому зубі. Писок спух на бальон!!! Була голодна і хотіла щось з’їсти і навіть не можу. Хочу їсти а ніц не можу. :girl_cray:

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

і я сюди з ціює бідою. Як противно, коли ти навіть на пряму людину питаєш про важливі речі, які через місяць стануть очевидними, а вона тобі починає загадками говорити.
    Я знову починаю закопуватись в глибоку нору подальше від всіх. Все супер і водночас нічого доброго. Засмучують елементарні речі. Всі вихідні просиділа без інтернету (в хаті армагедон,кабель від інтернету просто не реально знайти, а драйверів до ві фі я забула встановити:sad: ). Диплом на стадії - уже є зміст (хоч а сьогодні вже мав бути повністю написаний). Дедлайн з статею, яку я навіть не починала писати. а просто не хочеться.
    Знову розчарувалась в людях. Знову побудувала мрії з піску, які після подиху вітру розсипались.
    В гуртожитку мій перший курс вирішив робити ремонт. а в мене стоїть питання, чи на тих півроку мені воно треба...чи буду жити довше. І взагалі не хочеться нічого робити.
    З рахунку пропало 60 грн. Мєлочь, але для мене зараз і то багато грошей. Висипка на лиці не проходить, але тепер від будь-якого контакту з водою чи кремом воно мене пече вогнем:sad:
    Зуб...то взагалі окрема історія, цілий тиждень просиналась в 3 год ночі від болю. Зараз лише ниє.
    Сиджу, обіжена сама на себе.

18. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

і я сюди поплакати, бо вже дітали ті всі люди, у мене вже сил нема. У нас весілля, і кожен пхає носа , бо хоче щоб робили по їхньому... чому ніхто не поважає думку молодих, раз ми так рішили у двох значить так має бути, за паро днів до весілля роблять страшні обіди, настрій нікудишній, щей грозять що на весілля не прийдуть. Після того всього , можуть і не приходити...

19. glasses

glasses Member

20. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Купила взуття, дороге, на резиновій підошві, пару раз носила лише, замітила, що в районі каблука стирається((( вони на танкетці, важкі трошки і розмір чуть більший ніж треба (меншго не було, а я їх так хотіла)) але норм. мені ходити, не знаю чи то вже підбити їх в майстерні якось... хотіла ще носити їх почастіше бо зручно((

Статус теми:
Закрита.