Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

2. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Відносно доброти не знаю, але наші всюди є:girl_yes:
    Панятно, чого я сюда приперлась. І можете пуляти в мене, чим захочете, але я ще сплакнула. Сьогодні говорила з Рудим, не каже ані так, ані ні. Коротше, я плюнула на то всьо і поняла, що рішення правильне. Але очі ще малюють кольорові картинки, а душа від того плаче. Один розум копає то всьо ногами і кричить "Сідєть, пятачок азабоченний" (С).

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

це просто капець. В понеділок фінальна презентація, а в мене і толком результатів нема. А найгірше мене це не хвилює. Якось всеодно. пробую заставити себе робити, бо розумію що мене розстріляють, а просто не хочеться! Блін, що зі мною таке твориться!

4. zabawa

zabawa Member

Аааа, і я сюди - так мені сумно,:girl_sad: бо помінялися плани на вихідні... Забронювали на Закарпатті садибу, ще десь 2 тижні тому, мала такий настрій чкурнути зі Львова сім'єю, діти теж настроїлися, чекали... А нема.:girl_cray:Чоловік в іншій області, повинен був приїхати, але ще не вертається, а ,можливо ,завтра під вечір буде... Думали зраненька виїжджати, доця навіть спати скоріше пішла лягати, я в предвкушении, так сказати, гарного сімейного відпочинку, а тут - облом. Сижу, чуть не ридаю, тре буде завтра людям подзвонити і бронь зняти. І якось,вроді ,так не гарно в останній день так робити? Коротше настрій паскудний з того всього.

5. olangel

olangel Well-Known Member

6. zabawa

zabawa Member

Пройшла нічка, а мені й далі сумно, нема відчуття що - утро вечера мудренее. Та, можливо, чоловік повернеться, щось організуємо на місці, і настрій покращиться. Дуже на то надіюсь.

7. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ось і відмітили ми день незалежності )
    Чоловік після операції, в молодшого понос, в старшого температура....

8. Halina

Halina Well-Known Member

Як то сумно і важко коли всі хворі, а допомоги зі сторони ніякої. Захворіли раптово ввечері я, вночі температура у малечі а на ранок уже хворий чоловік. Я дуже змучена, бо двоє хворих дітей і надодачу сама хвора, ледь ходжу. І сон тієї ночі мені явно не світить, треба слідкувати за температурою донечки. От як так можна було літом захворіти???

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

мій день,як погода сьогоднішня-Марко температурить жорстко,форумівка відміняється,Любчикові замовила взуття на 1вересня,проплатила,а прийшла відмова-ми босі,тому до вихідних мус щось знайти,то треба свекруху просити,аби з малим сиділа,бо гепає страх...а ще попрала свою нещасливу тюль з кухні,вивішала,а її пташки так обстріляли..зараза)))планів було ще море,бо в понеділок я вже на роботу,але Маркова болячка все перекреслила...
    п.с.ще й пробіл ледве працює

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

Одним словом хандра! Спочатку хотіла у вихвалялки, а потім у звичайний день, написала декілька слів і зрозуміла що найкраще сюди.
    Фінальна презентація пройшла...10 хв позору і все ок. правда зрозуміла що маю тут хорошого друга, який дуже мене виручив.
    Зараз сиджу якась спустошена. Треба тішитись, а в мене комок в горлі стоїть. просто котики по душі шкребуть і все. Знову мене щось мучить і сама не знаю що. Голова розколюється, душа в пятках, на очах сльози...Ось такий в мене зараз стан. ПМС?! КД уже другий тиждень не навідуються...

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я в трансі. В суботу пішла з дуру і постриглась. Вже було ТАКЕ класне, довге волосся... а я пішла і попросила зробити мені коротше зверху але залишити довжину. Ну то мене так і постригли - на чубку коротко, а внизу обрізали але залишити трошки довге. Одним словом, як придурок виглядаю. Голова квадратна. А в мене тут скоро ДН!!! Як не відросте до того часу, то обріжу все під нульку. Дивитись на себе в дзеркало не можу, так мене то дратує. І чоловік ходить і приговорює, - тебе так гарно постригли!!! Ну і не паскудство?:girl_feminist:

12. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Як мені надоїли образи чоловіка на моїх батьків і наоборот, і все через гроші(( мамі не вгодили шо йому в придане не дали "віллу з машиною" і ми живемо з ними, а як підемо то шоб не вертались))) чоловіку обідно що мої батьки на весілля не дали грошей стільки як обіцяли, я своїх захищаю, він своїх батьків.... але моя мама як відкриє рот то ховайся хто може :girl_devil::8: ше й догризає мене а люди говорять з родини, шо він не для тебе, а він їм не подобається, я кажу хай ті люди на себе подивляться, теж мені критики, я впевнена що мама сама тих родичів провокує на такі розмови, шоб їй підтакували, любить пожалітись, о так їй зять не догодив і не догоджує і я вже не витримую, як вона мене їсть(((

13. arushka

arushka завжди досягаю мети

14. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Дякую дівчата за підтримку в кармі! Свою сім'ю потрібно оберігати і берегти,а то при першій проблемі люди розходяться, підтримуючи статистику розводів, потім ті ж "люди" будуть говорити, ой яка любов була, а яке весілля було і тд., дивуюсь мамі, що думає,а може і не усвідомлює, що тим програмування мене на негатив робить мені лише зле, замість помогти краще б, то ж з ким би не був, всі не ідеальні, прийшлось би або терпіти чи йти на компроміс або розходитись кожен раз, ще й плюнути на церковний шлюб, батьки деколи замість помогти, руйнують своїм дітям життя.

15. Balu

Balu Member

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Не є то вже аж така "жилєтка", але пишу сюди.:)
    І так, я вранці умудрилася розбити вікно в кімнаті. От до цих пір не розумію як. Я просто хотіла його навстіж відчинити, коли з дітьми з хати виходила, щоб провітрити. Воно відкривалось якось важкувато і я сильніше на себе потягнула, чую хрясь- і шибка обвалюється.:girl_impossible:
    Та то би ще не біда, але нині має прийти господар за грошима, а до того часу точно не вдастся шибку нову поставити. Звичайно я йому поясню, що ми не гульбанили тут і не били вікна спеціально, але все рівно якось не зручно.
    Блііііін...:girl_cray:

17. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

дівчата!!!на душі так сумно(((недавно була на весіллі в родички,і зрозуміла шо наш народ сам собі дає вилізти на голову!!!Пояснюю чому: наречний з російськими коріннями,відповідно його родина вся з Росіі'!А основна проблема шо мама молодого так почала командувати,шо то було не весілля а пародія!вона забирала мікрофон в тамади і вибачалася шо він не розмовляє російською,з традицій нічого не було,навіть не молилися!!!коли я почала розпитуватися чому так,то мені відповіли:"вони ж гості"!!!може я і не права,але думаю шо на батьківщині молодого явно не зробили б весілля з нашими традиціями!рознервувало мене те що мама молодоі та і молода і іхній тато нічого не зробили шоб відстояти свою позицію'!!!!!!

18. LVitaliti

LVitaliti Member

А мені нема з ким поділитись, якось аж соромно таке озвучувати, але мене жахливо мучить... дізналась, що колишній хлопець одружився (пройшов рік як ми розстались), мені ще досі болить десь в середині, а він уже й одружитись встиг... з однієї сторони я справді дуже рада за нього, щиро бажаю йому сімейного благополуччя. а з іншої чомусь розстрлїлась, маю якийсь душевний неспокій... навіть плакала... і як тут поділишся таким з іншими? зовні я сильна і щаслива, а ось такий момент мене зламав повністю... :sad:

19. Holly

Holly Moderator

мало не плачу(((
    Щойно дівки бавились, Олена вдарилась в кут стола, і головою вдарила Ярину в носа. В результаті в Олени синячисько під оком і розсічено, і на щоці синяк з гулею. В Ярини червоний ніс. Ото гарні завтра будуть на святі

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Навернулась в душі.. Коліно спухає, вже синє.. А мені сьогодні ну ніяк вдома лишитися не виходить.. Буду, як кривенька качечка:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

Статус теми:
Закрита.