Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

2. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Від всіх, з ким сьогодні (вчора) зустрічалася, почула, що гарно виглядаю. А в мене всередині атомна війна.
    Не знаю, як вийти зі стресу. Я інтро і боюся, що мене заглючить. Весь час болить серце. В такому напруженні...

3. iriwa

iriwa Особлива мама

Зле мені, така депресія що ледь з ліжка зповзла. Про заняття з дитиною і мови нема, гаркаю на малого... місцями здається що заб"ю або себе, або його... Дитинка то не винна що є яка є, а мені здається що вже гіршого ужасу бути не могло... що все життя до того самого місця... знаю що є люди у кого діти каліки, що в мене ще не все так зле, але мозок розуміє, а серце болить... вже кілька разів зплакалася, а ще тільки ранок... день певне буде "чудовий"

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

6. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Вчора "нашої бабці" не було в дома цілий день, а сьогодні вона чимось обкурювала хату!!! Після тої процедури мала "ричала" пів години, аж заходилась(((( Мені здається вона точно до якоїсь бабки їздила... Тепер страшно в хаті житти... не знаєш чого чекати...

7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Криє мене, криє... Зла, плаксива, ПМС. З Рудим не розмовляю, бо на нього теж зла і ображена. Директор у відрядженні, бухгалтер у відпустці, поїхати до мами вийде аж в кінці тижня. А я за нею так скучила... Нині буду плакати!

8. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

в свекрухи виявили метастази ракові в печінці і другій нирці (одну видалили з пухлиною рік тому)... сказали, вартість препаратів для лікування щомісячно 1 тис дол., "хімію" при одній нирці робити не можуть, бо відмовить друга, а вона і так вже уражена.... чоловік вже третій день ходить як тінь... Ми тільки з лікарні приїхали- 8 днів з менінгітом з Володиком провели, тепер вдома доліковуємось... Чоловік рветься до матері, а вона в Запорізькій обл. живе... а дітей на кого лишити? я одна працюю, він "в декреті" ... одним словом якась чорна полоса ....:sad:

9. arushka

arushka завжди досягаю мети

Сьогодні нарешті привели всі плани до спільного знаменника, виїхали на відпочинок і маємо аварію.
    Вискочив мені пес під колеса, сабака така, я загальмувала, а в зад впакувався рено.
    в нас погнутий бампер, а реновушка всмятку і хлопець з поламаними ребрами і 0.5 акоголю в крові.
    Тепер в мене трясуться руки, мала ридає, бо хоче купатись, чоловік поїхав на сервіс. Не знаю, коли тепер поїдемо, але настрій жахливий. Хлопця шкода. машину шкода. себе шкода.
    алкотест пройшла успішно, тепер можна гепнути коньяку
    ми всі цілі, дякувати Богу.

10. shparynka

shparynka Well-Known Member

Всьо, я розклеїлась. І то конкретно. Сижу, сльози на очах, а ще недавно хвалилась, що давно не плакала. Пригребло. Невже так тяжко сказати, що скучив, раз в 3 місяці? Дістало, що завжди все сама, сама, дитину завезти-привезти сама, на перший-останній дзвоник сама. Задрало. Тільки я питаюсь- змучився, бідненький, тяжко? А тобі ні отвєта, ні прівєта. Бо характер такий. Блін, блін, блін, я ж теж жива!!! Я теж хочу якоїсь віддачі, а то все даю, даю, даю. Не хочу бути сильною. І ще знову накрило відчуття, як я боюсь одинокої старості, боюсь самотності. Може, я якась неправильна, але майже 3 роки разом, можна вже якось і визначитись йому. Недавно питався, чи я хочу заміж і чому. Дивне питання, правда? От як мені поводитись, натякати, прямим текстом говорити чи хай буде, як воно є? Не знаю..

11. olitsisa

olitsisa New Member

А чому ви хочете заміж? Можливо варто пояснити, і все стане на свої місця.

12. shparynka

13. olitsisa

olitsisa New Member

14. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

А я страшенно не переношу таку жару :girl_cray:
    Тиск 60х90, голова розколюється, малий постійно потіє і капризує, в тіні на градуснику +36, а на сонці ж треба ще додати 15, то всі +50!
    Йой! а нам ще на 13.00- 13.30год потрібно бути в поліклініці, а туди 30хв під тим пекучим сонцем пертися - боюся, що просто не дойду з малим(((((((((((
    Хочу машинку з кондиціонером :girl_in_dreams:

15. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

скажіть правду, що для Вас це свідчення Його любові та готовності підтримки -бо ті Чоловіки такі тлумки, поки ми мовчимо вважають, що все гуд

---------- Додано в 12:28 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ----------

то скажіть прямим текстом, що потрібні теплі слова-для ваших вух...я прямим текстом кажу, що мені треба, щоб обнімали -і знаєте помагає...а мій навпаки потребує слів похвали та підтримки...ви просто говорите на різних мовах -він тактильний, ви аудіал(вуха)...не всі чоловіки вміють висловлювати емоції, але їм можна пояснити -вони файно вчаться)))

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А в мене нині день поламаної техніки-зранку вмер чайник, не включається зовсім, лампочка не горить, потім почав гудіти холодильник і то так серйозно гуде а потім найгірше - кондиціонер почавч капати...в кімнаті, і то після того, як йому вивели довшу трубку, бо капав на кандюк сусідам знизу... Треба знову кликати тих майстрів, які його так гарно вивели...А коли кликати, як ми планували їхати в Карпати? А прати сьогодні не буду:girl_crazy: баюсь

17. Margarett

Margarett Well-Known Member

Мала я таку колись співробітницю. Довго не виходила заміж, потім "завівся" кавалер і ходив так порядно більше року і там залишався вдома і "підживав". А дівчина не 20 і не 25 років, а так зо 5 далі і звісно хотіла нарешті того освідчення. А йому ніби добре і її любить, і додому є де прийти .... Та нарешті та панянка не витримала (а вона сама виваженість і тактичність), але настав ступор і смілість прийшла. Вона йому прямо в очі ввалила: "Що ми будемо робити ? Ти будеш одружуватись чи ні ? .... Бо, що і час, і вік, і живемо, а ти все ніяк. Давай говори !". А він відразу розколовся і освідчився. Так і одружились. Часом дійсно треба "попресувати" і то працює, бо

18. shparynka

Ой, дівчата, казала, не натякала, а прямо казала, а він-я не вмію. Ну то вчися, кажу, я ж до тебе так гарно говорю, тобі подобається? Подобається. Ну то і я так хочу, раз в місяць хоча би)) напевно, пройшов рік, чи що, і аж тоді в телефоні записав мене яко Пупсик))) Щиро дякую всім дівчаткам за гарні і толкові слова в карму, бо мені на ранок вже ніяково стало, є більші проблеми, а я сюди з своїм ниттям.

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

знаєте, є різні чоловіки. І не завжди сюсі-пусі означають його підтримку. І навпаки. Звісно, що ми, жінки, "любимо вухами" і потребуємо ніжних слів. Але от до прикладу мій свекор. Він- колишній військовий , і прям як у фільмі "Здравствуйте, я ваша тетя": " я старый солдат и не знаю слов любви". Але за 50 років спільного проживання із свекрухою він для неї стільки зробив ( і далі робить) власне у вчинках, що вона говорить, що про іншого чоловіка навіть і не мріяла. Хоч ніжних слів від нього і не дочекаєшся. Але щодня вчинками показує свою любов. Усі ці 50 років вона повністю " за мужем"

---------- Додано в 11:05 ---------- Попередній допис був написаний в 10:58 ----------

20. Margarett

Margarett Well-Known Member

Від конкретного запитання "не уйдеш", хіба що не відповіси. А це вже буде говорити про якісь конкретності (чи так, чи ні), якщо очі не закриті.
    А ніколи не будеш знати, що працює, а що не працює. Допоки не випробуєш. Поки шепотітимеш йому крильця виростуть.
    Інше питання, що починати треба потихеньку, щоб не помилитись.

Статус теми:
Закрита.