Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Підняла наше мале кошеня на руках, а воно чи злякалося, чи що, але зробило мені чотири паралельні подряпини на лівому зап"ясті... А мені на роботу (в четвер з шефовою бачитимусь), з малою гуляти, ще народ подумає, що в мене депресія і я вени собі намагалася порізати (бо воно якраз так виглядає)...

От же ж блін же ж... :dntknw:

2. Seferi

Seferi Well-Known Member

Зла як бабайка. Збираємо документи на усиновлення. Прийшли сьогодні до терапевта. Наш у відпустці, тому приймав інший. Поміряли тиск і написали мені діагноз: гіпертонічна хвороба, бо тиск високий. Але ж я постійно маю низький!!! А сьогодні просто дуже переживала. А про те, що ставити діагноз по одному вимірюванню тиску, то я взагалі в шоці. І ще й каже, що ви так переживаєте. Ну бяка, а не лікар

3. Gala

Gala Well-Known Member

У мене, нажаль,продовження жилетки... уже тато в лікарні, швидка з роботи забрала,бо погано стало. Підозра на запалення. Я з того всього собі руку ошпарила. В мене вже чорний юмор "Кто следующий?"..Але вірю ,що все з моїми найріднішими буде добре!

4. Музик

Музик Мартуська

ох, не мій нині день. мала мати на роботі вихідний, довелось йти, та щей просидіти там 5 годин, потім вчив мене чоловік кататись на велосипеді - то вдарилась сильно, досі болить, готувала макарони на вечерю мужові - вилила кип'яток собі на ноги... допечу сирника і лягаю спати, швидше би той день закінчився

5. terezka

terezka котяка-вишивака

форсмажор такий форсмажор: пів на шосту прокинулась від того, що йде дощ, гарно так йде, щоправда у квартирі:sad:
    кухня, туалет, ванна, стіна з вимикачами шкварчить, пралка з вилкою "по колінця" у воді, в туалеті падав гарячий дощ (лампа+проводка гріли доки я не зрозуміла що щось таки не так), в інших локаціях - зимний.
    Сусіди-ідійоти, у них бачте "текло уже не первый день, а у вас только сегодня потекло? а мы чьо, мы не виноваты, ми спать лягли", у самих у ванній можна було жаб розводити.
    Відбулось знайомство з сусідами з низу, дружній візит завершився вигуками: о, а оно все еще капает (ну так, зі стелі, з моєї стелі). Це скільки ж мало води натекти, щоб текло дощем о пів на шосту, і припинило текти в 9,15.
    Відео зняла, фото зробила. Та здається епопея буде ще та, бо поверхом вище просто воду перекрили, ніц не робили, ну бо "зачєм, оно уже не первый день течет"
    п.с. і що цікаво, чоловік то ж у відрядженні:sad:

6. Balu

Balu Member

Так мені зле на душі, так зле... Закінчився, я впевнена, що вже остаточно, один з моїх найважливіших, найщасливіших моментів у житті. Прикро. Плачу... Але, може, це на краще. Тепер, головне, правильно поступити, зробити правильний крок. Але, як це зробити, щоб потім не шкодувати? Я не знаю. В розпачі. Щось обірвалось... роздерло... розкидало мене...

7. Korzuk

Korzuk Active Member

Як же мене, це все дістало:suicide:....живемо зараз у чоловікової бабці
    , бо вона ногу зламала (на відпочинку впала і повернулася в гіпсі). Диван не зручний, спина постійно болить, на роботі важко висидіти після такого сну...я тепер суцільний нерв, бо бабця мене доводить до сказу....то не так зробила, то не туди поставила, воду засильно включила і ще купа всього...:hang1:короче живу на пташиних правах і той жах терпіти, ще мінімум 2 тижні....незнаю як себе далі тримати в руках:shutup:....бо якщо я зірвусь то буде не дуже приємна ситуація...:girl_cray:

П.С Вона нам вже графік на вихідні склала, що ми маємо зробити...Господи дай мені сили бути розумною і вести себе стримано.:scratch_one-s_head:

8. China

China New Member

Запросила свекруха і свекор мене і чоловіка в гості, бо ніби дуже нас давно не бачили(після весілля ми до них ходимо саме "в гості", з великим наголосом на слові "гості", але нехай). Чоловік затримався на роботі, тож довелося йти досить пізно, близько 10, але він наполягав!(ну, думаю, його батьки, йому видніше). Прийшли туди, з порога одразу запитання - чого прийшли???:khomyak:sad:так ніби ж запрошували). Пробули 20 хвилин, за цей час свекруха зі свекром виясняли на повний голос хто з них недосипає, хто лінивий, одним словом, хто який. Посиділа в куточку, почуваючи себе ідіоткою. Намагалась перевести розмову, питаю що будуть робити на вихідні, виявляється, свекор поїде в село до батьків, питаю чи візьме пакунок для моєї мами(кільки дисків, халат і кілька дрібниць) виявляється, що зайві 3 км він не поїде, бо це далекувати, а навпростець погана дорога. Через 20 хв вийшли, чекаємо ліфта, свекруха в дверях усміхається і каже щоб ще заходили!!!!! чи то я дурна, чи ....... найсумніше за чоловіка, бо після таких відвідин він потім весь наступний день сам не свій... потім відходить, забуває і знову все по колу!!!

9. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

жахливі дні... два дні підряд мігрень... вже не витримую... вдень мали важливу зустріч... голова тріщала... очі боліли... таблетки не помогли ... випила ще дві... і так видно перестаралась.. всю зустріч бігала у вбиральню.. навіть не стільки бігала як шкандибала спотикаючись об кожен кут... зіниці були такі як в наркомана, перед очима все плавало, я навіть не певна що правильно питання розуміла... зате добре памятаю як мене втоптували дві години в багно при моїй же мамі... то ужас, мій навіть півсловом не заступився... а потім ще й сказав що я весь час притворяюсь і щоб я перестала.. дурка по мені плаче...чи я по ній.

10. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Він мав на увазі що ви з головним болем прикидаєтеся???

11. Zuzulka

ага :sad: ніби вже і перепросив, але якийсь осад неприємний такий..

12. iriwa

iriwa Особлива мама

Вчора були на забаві.... муж отруївся... все пів дня спить, ночого не їсть...

13. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Я б не пішла до шлюбу з людиною яка не співчуває, коли мені болить, ще й мігрень...тож не просто головний біль... і каже, що прикидаєшся...капець якийсь.
    А потім вас через мігрень звинуватять у лінощах, коли їсти не наварите.
    То у вас часом не з майбутньою свекрухою зустрі була?

14. Zuzulka

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

16. shparynka

shparynka Well-Known Member

Прийшла від мами, ледь мені пара з вух не йде від злості. Почну з початку- майже 3 роки зустрічаюсь з мужчиною, назвемо його В. Не п,є, не курить, не б,є, ну нормальний середньостатистичний чоловік, 42 р, розлучений, а мені 36, теж розлучена. Він ПП, на державній роботі не працював, тобто пенсія буде мінімальна, соціалка. Це передісторія, тепер власне, що мене сьодні збурило. Розказує мені мама, що там одна співробітниця його знає, і що він з такої поганої сім,ї, ну з такої, мати його з батьком розвелася (ну бо пив страшне), і вобше, афєріст, купи-продай, і мати в нього ліфчиками торгує, короч, ужас. Я шось так аж челюсть мені впала- кажу: я не зрозуміла, він сидів? нє. наркоман-алкоголік, вбив кого- таж нє. Так я теж розлучена, і шо? По- перше, ще заміж за нього не йду. Мама-і не смій! як ви жити будете, в нього ж мінімум- на твою пенсію? кажу, ніхто вас питати особо не буде, якщо ж так говорити, я не молодію, і що, буду одна? невже так комусь краще, що я буду одна? Ну от розтлумачте мені, невже то так погано, те, що я написала зверху? Чому люди так цікавляться чужим життям, що треба влазити в чуже? Ї вже мама розстроєна, чого, питається? А я зла, зла до нємагу!!!

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ----------

Він мамі і так не подобався чомусь- бо на шрека схожий, а тепер то й зовсім.

17. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

не слухайте маму, скільки стосунків вже розбилось через отакі розказування. Мама поганого не побажає, але такі розмови точно нікому не на користь.

18. glasses

glasses Member

Блін, та не слухайте Ви нікого. Ви вже доросла людина, а мама то є мама, завжди придираються до чогось. Звісно не зі зла. Маєте свою голову на плечах, якщо Вам добре з тою людиною В. не партесь, все буде добре. Може на маму погода повпливала:girl_wink:

19. shparynka

shparynka Well-Known Member

Дякую, дівчатка, за підтримку тут і в карму. Звичайно, ніхто нікого слухати не буде. Просто дивно мені, як то можна так реагувати на такі, загалом, звичайні речі. А ще плюс до того обговорювати моє приватне життя.

20. China

China New Member

ам... так до пенсії ще, як до неба пішки... теж мені критерій у виборі супутника життя.
    Життя коротке, треба бути щасливим вже і зараз, якщо людина хороша, Вам із нею добре, то все інше дурниці. І ліфщиками теж треба комусь торгувати, а то у нас в країні стереотип - якщо не економіс і не юрист, а якщо без вищої освіти, то пропаща людина!!!

Статус теми:
Закрита.