Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

щойно поламала "майже вічне" крісло, чомусь трісла суцільна металева деталь, чи то я затяжка для нього виявилась, ну але тепер я знаю чого хочу на день народження

2. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

3. kyharochka

kyharochka Member

А мені сьогодні знову погано, голова болить неймовірно, вночі майже не спала, капець мені, а потрібно працювати.

4. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

Прийшла на роботу,потрібно працювати, а я неможу(( посварилася з хлопцем і неговорю вже тиждень він нехоче миритися(а ми планували спільне життя з ним (( голова тільки думає про це,випила валеріанка,а мене і далі всю тресе((

5. Музик

Музик Мартуська

якось в нас в хаті так зимно. і ніби батареї гріють, і все закрите, а сиджу в двох светрах і замотана покривалом, а мерзну, і друкувати важко, бо руки замерзли, але я все одно люблю зиму (але мусить ще сніг нині випасти, бо знов буде допис в жилєтці ввечері)

6. kyharochka

kyharochka Member

Не варті вони того, щоб нами трясло. Я також посварилася з чоловіком і поїхала на роботу, а на душі погано і валерянка не допоможе.

7. siriuska

siriuska Member

А я щось просто розпливаюся,неможу навіть зосередитися.Мені надоїлтли ті чекання,я вже інколи настільки немаю сили,що просто жах,але мушу триматися,мушу збирати себе по кусках.Ще й завтра 40 днів після смерті бабці...

8. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

Мені надоїлтли ті чекання

Співчуваю, а які саме чекання?

9. oksumoron

oksumoron Active Member

от от і в мене те саме! але маю можливість трохи підвищити температуру! думаю зараз трохи підкручу батареї бо то не до витримання!

10. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

Дуже-дуже болить голова :girl_sad:...Боляче робити різкі рухи, дивитися на яскраве світло, а вже друга таблетка не допомагає. Хоч би скоріше додому з роботи піти, бо біль просто нестерпний.:girl_cray:

12. napoleona

napoleona Well-Known Member

те саме:)
    не можу ходити вертикально а манюня так хоче на ручки:girl_sad:

13. innamorata

innamorata Well-Known Member

а я щось вже он другий тиждень не можу зосередитися на роботі. а працювати треба бо потрібні гроші. але ж не виходить :sad: як не одна то інша відмазка знаходиться. от сьогодні голова болить і взагалі не альо почуваюся :sad:

14. WildWind

WildWind Member

Не переживайте, квартири є, те, що усі кажуть що ціни і квартир немає, це вони ажіотаж штучний створюють, ми 3 місяці тому також мали місяць для пошуків квартири, ще й відпустка вже була спланована, але знайшлась! І ви свою знайдете, і ми також мали багато своїх меблів, і техніки. Але є агенства, що вас "переїздять", розберуть-зберуть меблі, ви тільки сидите, і кажете що куди ставити. Якщо вас цікавлять телефони маклерів/грузчиків, а також сайтів з квартирами, пишіть в ПП, скину усі свої телефони, що назбирала за місяць)

15. Mаrsela

Mаrsela New Member

Я знаю що тут є дуже багато мамочок, для яких одні дні є як море усмішок,радості,спокою але є дні........які схожі на війну, як випробовування якесь на міцність :girl_sad: от в мене остатні дні такі,я вже незнаю де мене не болить від його ударів по мені,укусів,вуха заклало від криків і плачів,пальці ніг переїхав своїм ровером 6 раз(ледь чоботи взуваю) ,під оком болить зарядив коліном (щоб синяка не було) я встаю раном з думкою як прожити цей день до вечора щоб не вибухнула голова:sad: на всі мої прохання повний ігнор:sad: що з ним незнаю:girl_sad:

16. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Подивилася на лінієчку - як я і думала, 2 роки. Всі через це проходять, це криза двох років, в англомовних країнах кажуть "the terrible two". Усе минеться, чесно-чесно. :girl_smile: Просто треба трохи потерпіти.

17. Mаrsela

Mаrsela New Member

ага, криза 2-х минеться бо скоро криза 3-х років її змінить:scare:

18. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Працює мій знайомий на тому базарі. Багато кого примусово-наказовим методом виставили там(

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

угу, в Романа криза одного року перейшла в кризу двох...далі мене чекає криза 3-х, 4-х...брррр, а в моїх племінників вже криза 19-ти і 20-ти на підході:girl_mad:
    Оттак...
    А ще на носі криза сорока в чоловіка, криза шістдесяти п"яти в мами...ой...як подумаю...і шо я тут дєлаю?

Останнє редагування: 14 Листопад 2011
  20. Златка

Златка Well-Known Member

Розбили машину, вкрали мою сумку. Гроші не вернеш, картки заблокувала, тепер купа менінгіту з отриманням нових документів, бо там було купа всього... в голові рій думок, частина з них філософські - як та своло... ходить по землі?!
    Діти хворі. Обоє.
    Мо, нині в мене п'ятниця 13-е?

Статус теми:
Закрита.