Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

так не плачимо, і не ридаємо все у всіх заживе і буде добре!! от щойно дізналась що у однієї сім"ї народився четвертий малюк дома, і четвертий хлопчисько ) так шо вище носика дівчата, радість поруч)

2. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Малій, коли воском попеклась, виписали АРГЕДИН крем. Наносити обережно на саму рану, якщо не виходить(дуже болить) , тоді на стерильний бинт . Перев"язку робили кожен ранок , доки шкіра не затягнулась. Після цього мазали обліпиховою олією. Там , де були глибокі опіки затягнулась шкіра , але цього літа зовсім не загоріла :sad:. Де менш глибокі,- сліду немає.

3. ylisovych

ylisovych миється в бані

Відповідь: ДЛЯ МАЙБУТНІХ ТАТУСІВ - СНІД НЕ СПИТЬ

ой,є такі мужики,що їм все пофіг.Якщо стикатися з такими то треба думати самій, а то потім проблеми все одно на шиї жінки...А зараз ті які подумають про те,що тобі родити-таких мало, майже кожен думає про своє задоволення....

4. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Подзвонила мені тільки що мама і каже, що сестричку (їй 14) циганка обікрала. Зняла золоті сережки і гроші забрала. Мама з Аньою зараз в міліції, шукають ту сволоту. В мене шоковий стан! Аж трусити почало, як то почула. І як так можна?!

5. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Мене так розболілася голова, що мабуть зараз впаду.
    І роботи трохи маю, не дуже виходить лягти.

6. fillette

fillette Well-Known Member

Немає води ще від вчора. При тому що виключили без попередження. Все розумію, ремонт Городоцької, але ж ввечері можна включити:girl_devil:

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Йолкі, ну я й тлумок. Спрацювала пожежна сигналізація і я вибігла з номера, а замість ключа взяла картку на знижку від супермаркету. Сиджу тепер на вулиці, чекаю поки коханий прийде і мені відкриє двері :sad:

8. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Я - ходяча болячка: то нудить постійно , то чухаюся - напевне, вкусила якась комашка. А тепер голова болить чомусь :sad:

• Подобається Подобається x 1
  9. innamorata

innamorata Well-Known Member

капець. чоловік щойно сказав що його фірму закрили. отак раз, без попередження. завтра на роботу вже не приходити і зарплату не дадуть, попри то що це вже кінець місяця :sad::sad::sad:

10. in todash

in todash Active Member

А я наламала нині дров зі своїм дурнуватим характером і ревнивістю...Сиджу, плачу, злюсь сама на себе.
    Завтра спробую якось то все виправити...

11. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

я тоже....Сьогодні отримала аналізи крові...Пішла з ними до терапевта. Терапевт:" То може щитовидка, або наслідки ангіни, або щось із судинами, а може зробіть ренген шийного відділу хребта?"...Називається - з чим прийшла , з тим і пішла. Так і не знаю , що зі мною:sad:

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ----------

Так за раз фірму закрити не можливо , якщо є зобов"язання , а вони є принаймі по заробітній платі. Звертайтесь до суду, якщо ці кошти того вартують.

12. innamorata

та хто там буде судитися. офіційна зарплата - копійки, решту давали в конвертах :sad: думаю що не варто, лиш нерви собі попсуєм.... ну але ми то ми, молоді, дітей ще нема, викрутимось. а там же ж людей з маленькими дітьми і жінками в декреті звільнили.... ото біда... :sad:

13. innamorata

ну що за везіння таке, га?? змістився диск в спині. навіть сидіти боляче. буду дзвонити домовлятися з масажистом :sad:

14. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Якщо на фірмі є декретниці, то їх ВПРИНЦИПІ не можна звільнити, а без звільнення ВСІХ працівників фірму не можна закрити/ліквідувати. Вона може лише перестати вести комерційну діяльність (тобто перестати отримувати прибуток). Але декретницям капатиме стаж....

15. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

В нас виключили воду:girl_devil: Я тільки зібралася наготувати їсти, поприбирати в хаті, а тут на тобі, сюрприз. Машинка не допрала до кінця. Кошмар короче. Хоч би попередили.

16. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

А мені сьогодні цілий день тяжко, тяжко душевно і нічого не можу з собою зробити.

17. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Пю амізон, Колдрекс, капаю ніс, допиваю шипучки- короче відпочиваю від усією роботи, включаючи й кухню. Напевно це у вихвалялки))))Трохи тяжко з тими простудами

18. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а в мене сьогодні цілий день болить голова, якась я вже встала з самого ранку зла на все і на всіх:girl_mad:, доця як на диво послушна, хоч з тим добре. Нічого не хочу робити, і взагалі щось мені сьогодні нічого не "клеється":girl_in_dreams:

19. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

аналогічно,цілий день маю неспокій на душі... :sad: коханий з закордону повертається,і ще немає його,телефон поза зоною досяжності...

20. fillette

fillette Well-Known Member

Останнім часом все що спочатку спланую, в кінцевому результаті не виходить. Спакувала речі. Коханий казав що після обіду перевеземо, а його ще досі немає з роботи:ireful: І що тепер вночі їх перевозити чи як? А ще почало боліти горло:girl_sad: І коли вже буде все буденно і спокійно?:girl_in_dreams:

Статус теми:
Закрита.