Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

От і я туди більше не ходжу, хоч і близько до роботи, після того як одного ранку забігла по дорозі на роботу купити чогось солодкого до кави. Продавці якраз розкладались, а біля умивальника, того що біля сходів стояла черга з тітоньок з побілівшими ковбасами, які вони мили рідиною для посуду в тому умивальнику... Як в отих програмах "правила життя" чи як там... Розумію що на інших базарах те саме може бути, але я це бачила вживу, тому більше туди ні ногою...

2. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

то така якась наша простакувата хитрість, шита білими нитками ...Ніхто не думає, що його самого потім можуть отак намахати. або внучку отієї бабці.....

Я щось взагалі на базарі не люблю купувати - в епоху супермаркетів, мені легше там. Звичайно, якість на базарі може бути краща (домашнє і т.д.), але через оту хитруватість все перекреслюється. Ну нащо мені. скажімо, молоко з доданим пральним порошком (щоб пінилось)!?? Д.С. я прекрасно розумію, що в молоці з Арсену може бути пальмова олія ......коротше ступор :girl_impossible:

3. smugastik

smugastik Well-Known Member

В голові не вкладаеться, люди вже взагалі нічого не бояться і не перед чим не зупиняться, як так можна ?

4. Nata

Nata Well-Known Member

Купила весною малому кросівки Geox (купувала в плато, але в інтертопі такі самі бачила і ціна не дуже різнилася, тому думаю точка продажу тут не важлива), майже не ходив у них, бо перейшов на босоніжки, восени теж трішки походив, от нині мені свекруха дзвонить, що в малого на кросівках підошва до дірок протерта.
    Шкода мені так. І грошей шкода, бо не дешева річ, але більше дитину шкода, бо не знаю ЩО там всередині у взутті, якщо підошва за місяць часу стерлася, ті ноженята малесенькі невідомо у що взуваю. І себе шкода, бо поняття не маю де купувати якісне взуття дітям.

5. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

В мене таке є жаління( намагалася не втрачати спокою, але(
    Волосся випадає катастрофічно. Минулого року ще було таке густе, що заколки не трималися, а тепер… не тримаються, але з гіркої причини( Що не роблю, не допомагає. Сьогодні друг сказав, поправ зачіску, щось не так. Я до дзеркала, а там те, що я і так знаю. Жах((( Переколола, якось розділ розподілила, він потім разів 20 зиркав. Я не витримала, кажу, що ти дивишся весь час?
    Отаке-то((( лікуюся гомеопатією вже півроку, ніц. Тільки гірше стало… а я такі надії покладала..

6. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Гормональне?

7. Finya

Не знаю. Була в 2 відомих ендокринологів, перша піднімала брови, а другий сказав, що "може" і від щитовидки випадати. Гінеколог зі свого боку заперечив.
    Мене в дитинстві Анжелою Девіс називали. Волосся було, як у афроамериканців, жорстке, кучеряве, дуже густе. Ніколи б не подумала, що матиму проблему з ним( Лікарі посміхаються, кажучи, у вас його і так багато, все не випаде. Я в розпачі, кажу, та при митті по 200 випадає, ще й протягом дня безперервно... "Проблеми китайців". Перелічити все те, що я робила, неможливо. Жодне миття без масок-ополікувань-обертань не обходиться. Змиваю - і бачу, як з водою летять волосини....

Останнє редагування: 22 Жовтень 2011
  8. Un.Known

Шукайте третього.
    Якщо приймаєте протизаплідні засоби - змініть на інші. Якщо гінеколог буде стверджувати, що це не може бути причиною - змініть гінеколога.

Робіть маски з реп’яхової олії.

9. Finya

Дякую. В мене проблема з прийомом медикаментів, так що не приймаю вже давно нічого - шлунок жодних не сприймає, рву. Сподівалась на гомеопатичне лікування. Протизаплідних не приймала ніколи.

10. Wonder

Wonder New Member

а я сьогодні розстроєна, мій найкращий друг поїхав на роботу в Нью-Йорк, тобто як мінімум рік я його не побачу :sad:

11. Un.Known

Нема за що.

Випадання волосся - це не хвороба, це признак дисбалансу.

Гомеопатія - чудова річ, маю з нею найкращий досвід, але в ній дійсне правило - скільки років триває захворювання, стільки місяців триває лікуванняю Якщо у Вас за півроку нічого не змінилось, швидше всього Вам неправильно встановили діагноз.

12. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А мене щось сьогодні так голова болить:sad: І дуже крутиться. Пішла гуляти з дитиною, сил її нема нести..., вдома прибираю,ледеве -ледве... якось дуже все пливе перед очима, слабо.... Йду ляжу...

13. Holly

Holly Moderator

А з мене злітає обручка, доведеться зняти :sad:

14. Gajka

Gajka Well-Known Member

Ооо, та я свою вже давно привикла на середньому пальці носити, особливо в таку погоду, бо в жару все ок.

15. Holly

Holly Moderator

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

18. Holly

Holly Moderator

19. VERO

VERO Well-Known Member

А я вчора зробила собі "подарунок". Тепер боюся, що на ціле життя. В синочка був д.н. Я так тішилась, що все пройшло добре, все встигла (з 2-місячною донею на руках). Помогти не було кому. В нас бебі-бум і у всіх дрібні дітки. І ввечері, коли всі розійшлися, взялась щось перепрасовувати. Зачепила рукою праску, рорзігріту на максимум. Попекла цілу долоню з зовнішньої сторони. Навіть деякі пухирі зразу праскою поздирала. Чим можна помастити, щоб хоч трошки менше було видно і швидше зажило? Бо самій дивитись страшно.

20. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

Я так недавно ошпарила киплячим соком цілу ступню,що ходити 2 тижні нормально не могла:girl_cray:,трохи запізніла порада,але може кому стане у нагоді-відразу ж після опіку охолоджувати в холодній воді уражене місце дооооовго!години 2-3 до більш-менш терпимого болю,а потім Пантенол-спрей аж до повного загоєння(в мене і сліду не залишилось,хоча теж думала що буде пам'ятка на все життя)Співчуваю вам,як згадаю яка то адська біль:girl_devil:

Статус теми:
Закрита.