Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

мені теж сюди, Лєруня захворіла вітрянкую,так мені її жаль все хоче почесатись,а мама не дозволяє.

2. iriwa

iriwa Особлива мама

Маю такі нерви останнім часом, не можу себе опанувати....

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Оу, оце вже ви загнули, то у вас не депресія, а агресія! Ситуація комічна, уявляю, як вже вся ваша родина обговорює то, як вас страшно образили, на зло(як ви самі написали). Але от питання-ви ту невістку питали, чому вона так зробила? Розібралися в тій ситуації?? певне ні, бо тоді б написали чого вона так зробила. А от пишете тут в темі такі речі, які не пасує писати людині, яка вишивала образ на подарунок. Розумна і спокійна людина просто би посміялася з тої ситуації, тим більше з дописів ясно, що все вирішилося зовсім не зле і образ ваш на тому місці, де ви і хотіли, аби він був, а всі інші образи, навіть подібні вашому мають право на існування, як би вам то неприємно було чути...
    П.С, Можете і мені мінусову карму ставити, люблю червоний колір :)

---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ----------

та от власне, тому мене то так обурило, після слів

4. Gajka

Gajka Well-Known Member

Мінусові карми мені наставили форумлянки, а не я їм.
    А за думку Вашу дякую, хоча не все так, як Ви описали, просто в мене уже сил немає доказувати, як я почувалася в тій ситуації і що депресія не від мене залежить, а вона, все-таки, була.

5. Vittoriya

та ні, якраз від вас, та й взагалі то слово "депресія" люди надто часто вживають, не знаючи насправді, що то таке. Тіштеся життю, тіштеся тим, що вишили гарний образ, що людині, якій ви подарували його було приємно. А з таких дрібниць просто смійтеся-сміх продовжує життя.

6. Gajka

Gajka Well-Known Member

Не беріться таке говорити, не знаючи як є насправді.
    Мені чомусь тут сміх не допомагає...

7. Vittoriya

йой, ну ви хоч чуєте себе?? Молода дівчина, а загнали себе самі в такий поганий стан! То не та невістка винна в тому, ви чомусь себе настільки відчуваєте ображеною, що то почуття переповнює вас. Переступіть через то і йдіть далі по своїй життєвій стежці.

8. Gajka

Gajka Well-Known Member

Я себе якраз чую, але шкода, що тільки я. Люди є різні і психіка, і сприйняття речей теж. Можна б було і підтримати, а не заганяти ще у гірший стан і не кажіть мені, що я не знаю, що таке депресія.
    Нікому так знати не побажаю.

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та то так, я повністю з тобою згідна, але от Олюшці від тих всіх дописів напевно ще гірше.
    Пройде час, депресія закінчиться, настрій покращиться і може і вона подивиться на то всьо з іншої сторони, а зараз людині не до сміху, людина рознервована і їй треба дати спокій. Я так вважаю.
    Вот то то.:)

10. Mаrsela

Mаrsela New Member

Щоб мене від такого депресії мучили!А не від смертельних хворіб рідних,від перегляду передач про дитяче насильство і смертність,від статтів в газетах що щеодна "кукушка" викинула своє немовля на смерть в смітник...але в кожної людини свої причину на "депресію".

---------- Додано в 00:33 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ----------

не депресія це,а бажання бути кращою,вагомішою,не втратити позиції №1

11. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

В квартирі холодно, живіт болить, ех, ну де ж те опалення????

12. folklina

folklina New Member

Моя мала носила 5-7 місяці ремінці і для неї це не створювало жодного дискомфорту, "мучилася" хіба я і то недовго, поки не побачила, що це їй практично не заважає. Тому не переживайте наперед, все має бути добре :girl_yes2:

13. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ну, а якщо вже так сталося, може вона все-таки ненавмисне? Просто не подумала і все, ситуація чесно кажучи, неприємна, але з ким не буває... Може, вона таким недолугим способом хотіла покращити до себе ставлення свекрів, ми ж не знаємо, що там у неї в голові.
    Я, звичайно, не знаю тої цілої ситуації, але на мій неупереджений погляд (бо однаково не знайома ні з Олюшкою, ні з тою невісткою), вийшло так, що та друга невістка якщо раптом і вишила той образ назло (що само по собі було би м"яко кажучи немудрим вчинком, бо все-таки при бажанні напакостити можна знайти менш трудоємкий спосіб), то зробила тільки собі гірше, бо в дурній ситуації опинилася саме вона. І свекри про Олюшку не стали гіршої думки.
    Я розумію, що це ображає, це дратує, але не варто воно тих нервів .
    Олюшка, будь-ласка, тільки не ображайтеся, я аж ніяк не повчаю і не докоряю, це проста дружня порада: є один банальний помічний спосіб при депресії: озирнутися довкола і побачити, що комусь ще гірше, ніж тобі.
    Ви живі-здорові, у вас люблячий чоловік, хороші батьки, і це головне, а решта якось налагодиться.

14. smugastik

smugastik Well-Known Member

в квартирі "дубак", обігрівач хоч трошки спасає, і коли ж нарешті включать опалення?, з суботи ніби знову похолодання.

15. Vittoriya

це якесь знущання над людьми!!!! ну як в таку погоду не включити опалення, вже ж зимно!!!! Я вже котел давно включила, не уявляю, як би було без нього.... Співчуваю всім у кого централізоване опалення....

16. AilataN

AilataN жива

А я зіпсула свою улюблену жилєтку, не відкриту і не велику, але біленьку і з хутерком, випрала називається, от...

Останнє редагування: 13 Жовтень 2011
  17. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

в квартирі хоч аю теплого сто раз можна випити і під ковдру влізти, а на роботі того не зробиш. І косо дивляться вже що обігрівач стільки працює, а ямаю тут закацябнути?

18. ivanyska

ivanyska New Member

19. Яруська

Яруська Well-Known Member

Дубак..Ще й голова болить якогось милого. І так осіння хандра цвіте буйним цвітом, вже мені чоловіка мого шкода. Дістала я його, нию і нию вже тиждень, він вже не знає, що зі мною ще зробити і що ще купити...а я зараза ниююююююю. Тепер ще тут понявкаю, може попустить.:girl_emo:

20. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

ми також вже як 2 дні котел включили, так добре, тепло:girl_tender:

Статус теми:
Закрита.