Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зануда

Зануда Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

:padonak:Я думала, що цього тижня з мене вже досить пригод, але ні - виявилося, що не досить! Лікувалася від стоматиту і отримала набряк - побічна реакція на препарат(лице опухло). Я тааааака гарнюня - шок! А про те, що жувати не можу, бо мені щелепи зводить, то навіть розповідати не буду. :cesored::shutup::cesored::suicide:

2. vernata

vernata New Member

У мене день дрібних неприємностей. Вранці взяла на прогулянку банку, щоб купити фермерське молоко, переходила з візочком через дорогу, банка вилетіла й розбилась. Через декілька метрів капюшон візочка впав, як я його не чіпляла, нічого не вийшло, якусь деталь загубила. Сашко йшов поцілувати Настю, а зробив "баран-буц", мала розплакалася, а я на синулю насварила. Взагалі сьогодні діти були якісь важкі, напевно, на зміну погоди реагують.

3. arushka

arushka завжди досягаю мети

А ми мали їхати на рибалкууууу:girl_cray:, всі манатки звечора поскладали, а лиє дощ, холодно. Як наслідок того, що не їдемо - треба понаварювати їсти на вихідні перве-вторе з закупленого м'яса, торби всі знову порозкладати на місце.
    А ще мене болять і крутять всі суглоби і настрій нікудишній

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

І чому погода зіпсувалась саме перед вихідними??!!!:girl_cray: мені б ще два дні гарної погоди для повного щастя.

5. natka75

natka75 Well-Known Member

ага, ну не могла та "осінь" початися з понеділка:girl_feminist:

6. Nemi

Nemi Well-Known Member

щойно йду собі сніданок робити, хочу витягнути баняк з молоком, а в холодильнику так все криво було наскладано, що той баняк полетів на підлогу. :girl_cray:

7. levandivka

levandivka З яйцями...

На форумі ж є туристичний оператор... :)

8. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

А в мене нічка була суперова.... Яна дуже погано спала, за ніч ставала разів 5 , а ще до того застудила в черговий раз груди і як наслідок - температура і біль:sad:

9. smugastik

smugastik Well-Known Member

як би нам не хотілось тепла та сонечка, але почалась наша " фірмова " львівська погода.

10. Coshitce

Coshitce Member

Не тільки з неба вчора-нині текло: тече в мене з носа так, шо не встигаю хустинкою витирати, а пчихаю так, шо вже ніхто не каже "будь здорова" (втомились від частоти повторовання). :cry:

11. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я втруїлася... Зранку просто вмирала, все що з"їла пішло назад, такі спазми шлунку були що слова немогла сказати.. Довелося пити Церукал.

12. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Мене "кинули". Всьо, тепер сама...

• Подобається Подобається x 1
  13. TUCR

TUCR Well-Known Member

А я знову до вас жалітись, мене ніби попустило, а от мала здається має отит:girl_sad:, це щось страшне, вже другий день не злазить з рук, плаче, сама не знає що хоче, сьогодні викликали лікаря, то виписала вушні краплі будемо лікуватись:girl_sad:

14. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А в мене нога рахітна((. От знову маю проблему купівлі взуття, все в підйомі широчезне. Ще трохи і зимою в босоніжках буду ходити... Нє, ше одягну махрові шкарпетки)).

15. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Болить голова, шлунок, паскудно так зіпсувся вечір.

16. Seferi

Seferi Well-Known Member

Чоловік захворів. Бідака мучиться. Так шкода

17. Neverland

Neverland Well-Known Member

Посварилась з батьками, посварилась з чоловіком, посварилась з свекрухою... З малим посварилась навіть.:girl_cray:
    І головне нічого такого не хотіла - так вийшло. Якийсь день злосний. Іду спати, щоб ще з кимось не посваритися(((

18. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

а ми нині двічі напоролись на "сервіс по українськи".
    З тим як похолодало я вирішила шо терміново тра якогось коврика на підлогу... холодно ж босоніж (інакше не люблю і мала також). Отож вирушила у пошуки за теплом-ковриком, бо нема у нас
    Першим пунктом призначення був ринок "Шувар" там є купа того добра. Знайшла, вибрала... Прошу відрізати мені 5-ть метрів. А то такий великий лохматий рулон. Я собі наївна думала шо зараз мені, як людині, яка хоче їм дати гроші втішаться... А нє тут то било. Кажуть почекати. Чекаю. Після 20хв. чекання нервово вже оглядаю асортимент... та чекаю У ноги зимно нам, значть коврика тра мені. Не їм продати тра, а мені - купити. Чекаю... Не пройшло і 45хв. як мені вирішили приділити увагу. Тішуся. Кажу : мені будь ласка он того 5-ть метрів. На шо вона в*яленко так кличе якогось дядька, який через хвилин 5-ть підходить й волочать вони ту бобіну на міряння різання... Найцікавіше було дальше. Міряють вони і кажуть: " можемо продати тобі (хм на "ти"? з чогось собі вирішили шо я з ними "водку без закуски пила") ШІСТЬ метрів, або ТРИ, бу тут є шість, а різати ми не будемо, хіба ТРИ..." Нашо мені ШІСТЬ/ТРИ мені тра 5-ть? Посперечалася трохи і пішла, злюща. Прийду через паро місяців подивитися чи купив у них хтось ту лохмату (недешеву) доріжку, яка б так гарно у п*ятиметровому варіанті дивилася у мене.
    Наступна історія купівлі доріжки куди веселіша.
    Їду в Епіцентр. Чоловіком тіпає, бо він зразу казав туди їхати, а мене чогось поперло на той "Шувар".
    Приїхали. Вибираємо. Вибрати. Шукаємо консульнта. Пройшло 30хв (так дивилася на годинник), прийшов. Каже: "почекайте". Чекаємо. Обслужив гурму народу. Набираюся наглості. Кажу: вріжте нам он тої п*ятиметрової 2,30метра" А нє тут то било. Відповідає "Хіба о восьмій вечора, ба зараз не маю коли то обметувати, я тут один, шо не бачите?" Йолки твої палки, та ти на роботі і я прийшла купити доріжку, невже в його обов*язки не входить у свій робочий час згідно своїх обов*язків обслужити клієнта? Ну думаю... буду його просити... а шо робити? Але перед тим думаю що то тре взнати чи буде таксі пікапом аби те добро до хати довезти. Напрягла маму пошуками таксі. Йду просити. Прошу... Ура, він погодився виконати свої посадові обов*язки. Тішуся шо нині мені вже буде тепло... А нє тут то било. Прийшли ми до тих крутилок ковриків, тицяю пальцем на той шо мені тра відрізати і чую відповідь: "А він ще не продається, тільки поступив в П*ЯТНИЦЮ" (і до неділі ще не продається)... Мав би бути занавіс... але не тут то било... Якого біса я вгробила стільки часу невже важко найкарявішим почерком навіть на туалетному папері написати що воно ще не продається. А не людина дві години чекає... Трафило... Знову трафило. Розізлилася дуже. Ну що сервіс та щей у Епіцентрі. Що за ідіотів вони набирають на роботу. Хоча як може працювати людина якій платять мізерні гроші і змушують працювати у вихідні...
    В результаті получила від мами за хибні пошуки таксі пікапом, сиджу без коврика, зі злим чоловіком у хаті...
    ось так "сервіс по українськи" (тра тему створити, чи шо?)

Останнє редагування: 9 Жовтень 2011
  19. kineret

kineret Вірю в диво...

А в мене помаленьку-потихеньку дає про себе знати один зубчик... :girl_cray::girl_cray::girl_cray: Як подумаю про похід до стоматолога, то вже нічого не хочеться :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak:

20. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

давно мені так погано не було:sad: синок вперше захворів,кашляе,з носика тече,їсти не хоче

і,ніби того мало,я теж хвора... і то так,що хочеться хіба лягти пляцком і не рухатися. але ж нІколи.. Півночі в напівпритомному стані носила мацьопку, та й день не дуже легший:sad: А допомогти нема кому,ще й татко наш 2гу добу на роботі.

Статус теми:
Закрита.