Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook New Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

2. Locke

Locke New Member

А він, між іншим, правду каже. :)

3. Яруська

Яруська Well-Known Member

Тааааааак. Дєвочьки, ви чого всі змовились?
    Красуні, розумниці а рознились. Пора робити форумівку в сауні. Для всіх моїх дівчаток робимо СПА і нездоровий вечір.:d23::dance2::rus:

4. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

А ми сьогодні повернулись з села,а в Соломійки температура:cry:

5. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Спочатку Михасик захворів, за ним в Марка було 40.. Ніби вже всі здорові, розрізала добряче палець зранку, поїхали нині накінець до школи на Батальну з Михасиком, поки в школі бавилися хтось нам задній бампер подряпав...

6. Зануда

Зануда Well-Known Member

А нам певні пороблено :girl_devil: Ще вчора я відчула, що щось не все гаразд у датському королівстві і зранку я побачила, що саме: у мене стоматит! Це тільки я умудряюсь хворіти на дитячі хвороби? А чоловік колесо розрізав, повертаючись із відрядження і то так (!), що ремонту воно не підлягає і габаритна лямпочка згоріла. То засада якась! :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

7. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Звичайний закон підлості: западло одне не ходить.

8. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А в мене Ліля зранку встала з температурою :sad:.... Потім виключився мій моб. телефон і вже не вмикається........ Саме гірше, що я всі номери на телефоні зберігала.....Стільки контактів втратила:sad:

9. Knopka

Knopka Well-Known Member

Подарувала я Ганнусі вчора свій старий мобільний, а вже сьогодні вона його десь загубила. І що головне - я не помітила, де вона його залишила. Телефона не шкода, але там були номери, смс-ки, фотографії...

І я хочу, як до Львова доберусь.

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Жаххххх.
    В мене з 10 ранку не було світла, води, інтернету і була жахлива головна біль. Як війна...

11. zaderyshka

zaderyshka Member

Чоловік прийшов щвидше з роботи, бо застудився. Горло болить, з носа річечка-невеличечка капає. Перейнявся хворобою, бо маємо завтра їхати до його батьків, а сестра вагітна і в неділю до друзів де дитинка зовсім манюсінька. Не будемо ж заразу розвозити...

12. arushka

arushka завжди досягаю мети

Мій теж прийшов сьогодні і так вже жаліється, що захорував, то я йому трохи поезії додала:
    Нічого особистого ;)

13. nalia

nalia Member

А я собі додала роботи на вечір, закинула речі в пралку, а кишені в куртці малого не перевірила, а там були жвачки:girl_cray:Я в шоці , тепер не знаю як то відшкрібати.

14. Rona

Rona Мама-йожик

в морозилку, а тоді відшкрібати

15. Vika

Vika Well-Known Member

завтра в доні день народження. мають прийти гості. чоловік обіцяв допомогти. а з того всього зробив 10% з того що обіцяв і пішов з колєгою на пиво. а я з малим ні...на не встигну.

16. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

В мене синочок захворів:girl_cray:, з носика тече і заклало, трохи кашляляє.

17. Iryna

Iryna Well-Known Member

ну що за біда.... ноут в аврійному стані...відламалося кріплення монітора:girl_cray::girl_cray:!
    п.с. може хтось знає нормального майстра/майстерню, де б поремонтували або принаймі проконсультували...можна в пп або карму!

18. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а нас швидка забрала в середу ввечері, була підозра на бронхіт із спазмами, слава Богу все обійшлось, правда нас кололи, лижали з катетром, намучились, сьогодні ввечері вже виписали, ще покашлюєм, але вже лекше
    Доречі, недалеко біля нас, була наша Abraira з синочком

19. TUCR

TUCR Well-Known Member

Оце і ми прихворіли, в доні кашель, з носика тече, і ще додалась температура, в обід не спала, капризувала, оце з тяжкою бідою заснули, і мене горло болить, якась нині не така.

20. La esposa

La esposa Moderator

ого! вона казала, що малий хворий, але я не думала, що так сильно..

а в мене просто їде дах. Просто "перержати" стрес не виходить.. і адекватно реагувати на неадекватне ЗАДОВБАЛО.
    хочу на безлюдний острів, де тільки я і він.

Статус теми:
Закрита.