Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

а зв'язатись з недобросовісним продавцем не хочете? принаймні "фе" своє висловили б, може людині хоч соромно стало, що так нагло людей обманює(((

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Цікаво від чого ті пазли так смердять?

3. Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Ну що сьогодні за день такий?
    Поки я на кухні робила чай, моя кицюня схрумкала мій останній шматочок вафельки :girl_cray: Ще й упаковку вилизькала. Сидить тепер довольна, вмивається. Гадина...
    А я мушу пити чай без нічого :girl_sad:
    Невдячна скотинка.. Чи я їй їсти не даю? Я ж у неї з мисочки корм не краду, коли в мене сухарики до пива раптово закінчуються :girl_mad:

4. Яруська

Яруська Well-Known Member

А повернути нема можливості? Це ж кажете, на форумі купували...

5. Юстина

Юстина Well-Known Member

Пофарбовані неякісною фарбою.
    Я недавно дитині купила книжку запаковану в целофан. Коли розпакувала, погортала і мені дорослій стало недобре від того запаху. Теж викинула.

6. Ірена

Ірена Well-Known Member

на душі гидко і недобре...
    п"ятирічний марафон болю, здається, продовжується...
    є два виходи: боротися і плюнути...
    стою як Ілля Муромець...
    чи то вибрати третю дорогу? там де з"їдять відразу....

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я теж такі купила, то на балконі за ніч висмерділися, вже нема запаху

8. Іриска

Іриска Well-Known Member

чоловік як понюхав, то сказав викинути, бо навіть як висмердяться - то ж та термоядерна хімія всеодно залишиться в них.... той килимок зроблений з якогось дутого паролону, але такого дуже двердого, а я була так втішилась, що то Україна робить... ще гірше за Китай!!! я не подзвоню, не така(((

9. Wonder

Wonder New Member

і я сюда, знову простудилась, мамуся з татком хворі, от посиділа з ними трохи і теж хвора :sad:
    добре хоть трохи лікарств дома з попереднього разу залишилось, може відчепиться ця зараза :sad:
    не хочу хворіти :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

10. Яруська

Вчора відкрила для себе прекрасний метод профілактики, лікування і тонізації.
    Імбирний чай з цитриною і медом. Красота, вбиває вірусняк моментом!

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:) Я теж то вже використовую кілька місяців. Але от цілу зиму не хворіла, а зараз так мені зле, горло, ніс, голова. Тиждень тому то саме було, пройшло і тепер наново :girl_cray:

12. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

13. Oriana

Oriana Well-Known Member

А мій зуб мудрості вирішив рости в щоку!:sad: Так впявся в шкіру щоки, болить....:girl_cray:

14. Florena

Florena Member

Я теж полюбляю попивати такий чайок,коли відчуваю, що починаю хворіти,тай так він дуже добре тонізує,бадьорить.Але то на любителя, моїм таке не подобається.

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

Я купую корінець імбиру, і трошки собі його натираю на дрібну терку,дехто використовує мелений імбир,що продається у крамницях, та мені більш смакує свіжий,він добре впливає на лактацію у годуючих матусь,але у помірних дозах.

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

як Я Вас розумію :sad:, у мене вже 10 день мурдації - все те саме..І до хірурга ходила - було тільки гірше потім - довго рана гоїться, хоч все роблю за приписом, ну й власне сам зуб певно вирішив вирости за цей час. На тому фоні дістала ускладнення - температур, страшенний кашель, який дотепер не пройшов і вуха болять :sad:(. Сиджу дома, на роботу не ходжу..

16. Іриска

Іриска Well-Known Member

17. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я на горнятко чаю даю такий кружечок, деколи два...
    А ще сік кореня імбиру допомагає боротись з герпесом.

18. Яруська

Я тру кусочок імбиру, десь столова ложка щоб вийшла. Кладу ту кашку в термос, пару дольок цитрини і заливаю кип"ятком. Настоюється десь 20 хвилин. Потім в горнятко додаю мед.

Треба ще з мятою спробувати..

19. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я вже другий день як на голках( Малий далі кашляє, при чому все гірше і гірше. Кожен раз як має приступ, сиджу і плачу біля нього, так то важко! Є підозра на коклюш. А я перехворіла і тому знаю як то. А враховуючи що молому ще й семи місяців нема, то робиться страшно:girl_cray: Сподіваюсь, що таки грудне вигодовування дало йому імунітет від тої зарази.

Статус теми:
Закрита.