Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

2. jylanda

jylanda занууууда

Я сьогоднi прокинулась з страшенними набряками повiк( I досi не проходить, так неприемно i пече:girl_cray: I як завжди, саме в день, коли маю купу-купезну роботи, особливо читання i за компом, якась мене зараза вчепилась. Навiть не уявляю через що.:girl_devil:

3. Materynka

Materynka Well-Known Member

Може коньюктивіт?

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Пишу в жилетку: Люди, ви не зауважили скільки ДТП стається на Україні????я останнім часом читаю більше новин, що не день то по 5 ДТП, навіть у тому ж Львові...раніше ніби такого не було, ось тіки шо почитала про збиту вчора дівчинку((((( Де батьки були???їй всього 5!!!!

5. jylanda

jylanda занууууда

Та власне, що нiби нi, немае видiлень, злiплення ока, просто великi набряки(
    Незнаю що думати i що з тим робити.

6. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

7. olevitska

olevitska New Member

...у мене таке буває, коли міняю засіб для змивання макіяжу...
    (зняти набряк допомагає сира терта картопля з петрушкою)

8. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчатонька, болить мене голова так що хочеться повіситися. Вже 3 день болить, і що не п"ю, які б пігулки, нічого не допомагає. Зранку встаю, годину чи дві нормально, а потім як почнеться то вже до вечора.... А ще підозра на другу вагітність :khomyak: бо мали з чоловіком недавно "аварію"....

9. Nata

Nata Well-Known Member

ТО мо від того і голова болить? У мене з Петром до третього триместру шалено голова боліла і нічого не допомагало.

10. iriwa

iriwa Особлива мама

Я не думаю що то від того, бо аварія була в понеділок :girl_crazy: а голова болить з вівторка... якось ніби зашвидко.... хоча у мене зараз пік овуляції....незнаю одним словом....

11. Ірена

Ірена Well-Known Member

сьогодні в нас в центрі міста померла молода жінка, що гуляла з дитиною...
    гостра серцева недостатність...
    їй було тільки 24...

12. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Так мені сумно, що зараз розплачусь...:girl_sad: Усвідомлюю, що не лишилося у мене у Львові ні одної коліжанки. Навіть в парк нема з ким вийти погуляти. Втомилась за день неймовірно, хочеться подихати повітрячком свіжим, поспілкуватись з кимось. А нема... Коханий в спортзал іде, а я саменька. Ех, печально...
    Форумлянки, хто на початку Личаківської живе? Пішли гуляти.:girl_tender:

13. jylanda

jylanda занууууда

Дiвчата, дуже Вам всiм дякую за пiдтримку i поради, припухлiсть трошки зiйшла, але не повнiстю, нажаль. Ще й з того всього бiльше переживаю, бо з нирками в мене постiйнi проблеми, але таких ознак нiколи не було при загостренняx. Одним словом, паскудний день в мене:girl_devil:

14. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Я приєднуюся до армії зашмарканих :sad: дере горло, болить голова, ще й води нема до того всього - а я, поки не злягла остаточно, хотіла ще підлогу помити

15. Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Насправді дуже багато ДТП. І статистика - ніц не тішить. На жаль, вона ще гірша, ніж пишете
    Для порівняння:

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

А торік 21 вересня:

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

ага, страшно стає...багато людей гинути стало...може то вже йде кінець світу???
    свіже:http://news.mail.ru/inworld/ukraina/incident/6883027/

17. zaderyshka

zaderyshka Member

ну, так то воно так, але зауважте, що 100 років тому, чисельність населення була значно меншою так само як і технічне і технологічне оснащення. Спробуйте здибати карету яка везла б 40 людей на швидкості 120 км і з зіткнулась з іншою каретою, яка везла б 20 на швидкості 140 км. зустрічною смугою.

18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Колись гинуло не менше - епідемії, війни, висока смертність. Просто не так новини розповсюджувались.

19. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Сьогодні з мужом обійшли всі будівельні магазини, хотіли купити шпалери на квартиру і ніде не було нормальних. Взагалі паперові шпалери були лише в одному магазині, але вони були такі, що дивитися на них було неможливо. Прийдеться їхати в Тернопіль. Так не хочу

20. solomka

solomka Active Member

і я у вашу компанію - ніс закладений, в горлі першить, відчуваю, що завтра ще й кашляти почну.

Статус теми:
Закрита.