Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Сходіть до нормального хірурга, не мучайте себе, я так мучилась десь тижня 2, поки біль вже був такиийй нестерпний, пішла до хірурга, одразу вирізали, питав чи довго я ту "каку" вирощувала, так процедура не з приємних, але як згадаю той біль, принаймі проконсультуйтесь з лікарем, ніхто насильно різати не буде.

2. Nemi

Nemi Well-Known Member

поїхала я сьогодні на свою переддипломну практику.. а в політехніці ж ремонт і якраз їм приспічило напастувати підлоги.. сморід був такий нестерпний, що ми бігали по поверху, шукали, де б то подихати. >___< постояли трохи більше, ніж півгодини, і розійшлися.. так що даремно поїхала.
    а щойно додому приходжу, дивлюся - імейл від одногрупника, домовився про зустріч з нашим керівником диплому сьогодні на 15:30.. тільки от забувся, що мені пертися аж з Сихова. =.=

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

В нас сьогодні все містечко на вухах. Знайшли мертвою лікарку-неонатолога нашого пологового. то мама моєї однокласниці і подруги. Мені досі руки трусяться. Я її тільки в четвер з внуком бачила. Вона дуже допомогла мені на пологах. Хороша позитивна людина. Що сталось не знаю. Чула кілька версій, але яка з них правдива не знаю.
    В голові не вкладається...

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

в нас на позаминулому тижні знайшли в підсобці сусіднього підїзду нашого двірника мертвого.
    Експертиза наскільки я зрозуміла зробила висновок що був інсульт, нікого поряд не було щоб швидку викликати, а він ще там на щось впав, вдарився головою.... і все.

5. kineret

kineret Вірю в диво...

Дякую, дівчатка за поради. Той чиряк прорвав, правда ще болить... Але думаю, що на завтра вже буде значно легше. А з лікарем я консультувалася, він сам порадив трохи почекати з тим різанням. Єдине, тепер треба добре той гній видавити, а воно, зараза, болить :sad:

6. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Вчора мій організм дав мені знати,що вже якби готовий організувати жабенятку сестричку\братика...
    А так було добре...
    І чого так скоро?...

7. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

а я сього додому їхати в 11 маршрутці -а краще сказати душегубці, ні вікон ні кондиціонера, то просто жах. А те що робиться на вулиці Княза Романа і Івана Франка, просто пристойними словами не виходить. НЕвже то не можна було ті ремонти літом робити.

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Файно ранок почався. Роман роздовбав мій телефон на мікрочастини...Нє, ну він звичайно старенький, але я так до нього звикла і в планах нового не було...Зібрала самі великі запчастини до купи, замотала то все скотчом, тіпа світиться :girl_cool:...може мужу ще вдасться реанімувати.

9. tsarivna

tsarivna New Member

Щось мій мужа прихворів: зранку встав з болем в шлунку, пішов на роботу, я через 2 години дзвоню, а він каже, що вже поїхав до моєї мами в лікарню. Значить, то не на жарт зле йому, бо щоб самому дзвонити до тещі і самому їхати в лікарню.......:eek: - переважно за вуха треба тягнути

10. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

А я другий день сварюсь з чоловіком за комп"ютерні ігри, приходе з роботи поїв і бавитись. І на мене уваги майже не звертає... дістало... якби побачила людину яка придумала комп. ігри онлайн повідривала би руки... ще й подзвонила до подруги, спитати як вона а вона вся злосна, і на мене вигнала всю свою злість

11. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Дівчата, ходила дивитись сьогодні на квартиру, в яку ми маємо пересилятися на початку жовтня, це просто жах! , короче перший тиждень проживання ремонт нам гарантовано! Тре купити зо 2 мішки шпакльовки і заліплювати ті всі тріщини, а потім те все шпалерами заліпити, бо інакше там жити нереально. Як получе муж аванс, буду йти вибирати шпалери якісь, хоч самі дешеві, аби те все заліпити. А з ванною взагалі не знаю що буду робити, там кошмар повний. А ще й муж буде більшу частину часу на роботі, то певно ми з коліжанкою будемо більшість того ремонту робити, ну і треба буде домовитися з хазяйкою, щоб ми пару місяців не платили в рахунок ремонту. Ну я досі під враженням від тої квартири. Але діватися нема куди, будемо щось робити. Бо дома, то якась каторга, а не життя, всі намагаються запхати свої 5 копійок! Саме необхідне для життя ми вже маємо, а там решта докупиться!

12. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Приходить старша зі школи зі сльозами- померла її однокласниці мама. Мала не може прийти до тями, все питає як та Даринка буде одна. страшно :sad:

13. nalia

nalia Member

А в мене захворів синуля, надіюся, що це простудне(половина групи в садочку з кашлем. соплями), а ще цілий час до малої лізе, боюся щоб до малої та "зараза" не вчіпилася

14. zeza

zeza New Member

В мене "простуда" на губах:girl_cray: Певне більше десяти років не було. То все ті дорогі родичі зі своїми обніманнями і цілуваннями:girl_devil:

15. napoleona

napoleona Well-Known Member

Ніби все добре, якби не жужання дрельки над головою: в день виписки мене з пологового заселилися сусіди зверху, я вже втішилася, що нарешті все скінчилося, аге нє тут то било....
    кожен день щось сверлять, але ті перші дні доця ще ні на що не реагувала, то зараз будиться і вередує:sad:, я вже не можу від тих сусідів, навіть не знаєм, що робити:sad:

16. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

А що ви зробите? Хіба що можна попросити, щоб якийсь певний час не сверлили або хоча би попереджували, коли будуть шуміти, щоб можна було дитину на прогулянку забрати.
    У нас коли мала народилася, у цілому домі міняли систему опалення, ну і заодно ремонти робили, бо дім ще 70-х років, сантехніка, проводка і столярка вже ледь живі, а тут якраз така нагода випала. Шуміли довго і у кожній квартирі, деколи вже сил не було, але якось пережили, мала за місяць-другий звикла і далі на ті перфоратори практично не зважала (а тривали ті ремонти не менше року, потім ще періодично люди щось доробляли).

17. Sertce

Sertce Member

А я ніяк медогляд з малим пройти не можу, третій день вже xоджу і ше не кінець!

18. Fechka

Fechka Member

Мене жахливо болить голова!Нічого не хочу робити,а маю ще чимало справ.
    Пів ранку провела за компом-позлітали налаштування(вчора переставили Windows ),то налаштовувала знову. Тепер інтернет є, проте на працює роутер і ТВ!!
    Без слів.

19. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

А я знов на роботі перемерзла в ноги. і знов КД. і атк болять, що готова дертись на стіну. В мене ніколи такого не було.
    От і я прийняла фатальне рішення-звільнитись з роботи. Обороту і так як такого нема, а здоров"я важливіше ніж гроші.

20. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

і в мене малеча захворіла, температура висока, червоне горло, така сама не своя, кволенька, саме гірше коли дітки хворіють, самій нічого не хочеться:girl_cray:

Статус теми:
Закрита.