Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

А у мене телефон "накрився":girl_cray: Нє, ну всьо зрозуміло, буває, але, по-перше, глюкнув за місяць по закінченню гарантійного терміну! Ладна, несу в ремонт. Добре, вердикт: сенсору капєц, потребує заміни. Заплатила 25 грн. за діагностику, потім довелось заплатити 460 грн. за новий сенсор. Замінили. Два дні - і телефон знову не працює. Несу - кажуть, що шлейф відстав десь там, начебто ремонтують, знову - три дні працює і все, пшик! Нині я вже злихіла, прийшла у той пункт і малость нагрубіянила, що, мовляв, не збираюсь що кілька днів до них ходити і "поправляти шлейф". Начебто зрозуміли, знову діагностуватимуть.
    Але найприкріше, знаєте, шо? Шо телефон - тіпа "флагман лінєйки", відома модель, купа анонсів і схвальних відгуків. Свого роду "прорив". Ціна немала. І клята поломка трапилась рівно за місяць, коли закінчилась гарантія.
    Нє, ну от скільки казала собі - не женися за модою, купуй просте та функціональне....нє, понтів захтілось:girl_cool:

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Здихає батарея на ноуті((((( Вже практично не тримає без зарядки. А йому тільки 2 рочки буде. Що робити????І чого так сталося??? Надіюсь ноут не здохне(((

3. LadyEva

LadyEva Member

Не переживайте, не здохне...мій вже через пів року після покупки без ввімкнення в розетку не витримував і 10-и хв., в жовтні йому буде 2 роки, працює добре, правда місяць тому прочищали його, бо перегрівався, але то від батареї не залежить.

4. AilataN

AilataN жива

Дуже зла і розчарована. До "спільної молитви" мало, для жилєтки-забагато.
    Просто пожалійте мене, нещасну і змучену,)),я не жартую,) обніміть, скажіть, що все буде добре!

5. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Все буде добре :) Поряд з Вами Ангел охоронець, притуліться до нього, він завжди підтримає у важку хвилину. Злість і розчарування роблять нас слабшими, треба усміхатися усім розчаруванням і сприймати їх як наступну життєву сходинку. Злість замініть на усмішку :) Важко? Подивіться у дзеркало, важко дивитися на себе коли злишся, а от коли усміхаєшся - приємно :) Вам буде добре, варто тільки трохи прикласти зусиль, для себе :) Гарної ночі!

6. zetta

zetta Well-Known Member

[​IMG][​IMG]
    все буде добре)
    ------------
    дуже шкода команду хокеїстів що розбились вчора в авіакатастрофі(.

7. Музик

Музик Мартуська

звичайно, все налагодиться, все буде дуже добре!!!

8. Іриска

Іриска Well-Known Member

а я лежу і плачу: прийшли погані результати аналізів зі Сінево, почалась у мене певно загроза... мушу лежати.... так за лялю переживаю(((( чому так очікувані дітки важко даються?

9. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Іриско, спиніться та не хвилюйтесь. У мене також була загроза на такому ж терміні. І я полежала вдома пластом. Книжки поперечитувала, фільми попереглядала. Важко було. Бо починала прислухатись де мене колить чи заболить.
    А потім зробила для себе ключовою фразу з молитви "Нехай буде воля Твоя".
    Не падайте духом! Вірте!

10. Nata

Nata Well-Known Member

Ірисочко, Вам не можна хвилюватися, помоліться і лежіть, якщо є потреба, але без нервів. Все буде добре.
    Я теж приблизно на такому терміні мала загрозу, а тепер моя краса по хаті бігає і вже мамає.

11. AilataN

AilataN жива

12. allja

allja Well-Known Member

Прийшла і я нині пожалітись: в неділю маємо знімати лав-сторі, в понеділок на сесію, а я захворіла...Ніс закладений, горло болить, ледве говорю:girl_sad:Хоч би до неділі відійти...

13. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Я щойно прилізла з городу, позбирали всю картоплю і привезли під будинок, а я вже на ногах не тримаюсь, ще й серце прихопило, і не знати хто занесе ту картоплю в підвал, а там 37 мішків, чоловік додому прийде аж в 1 ночі, хоч візьми сядь і сиди біля тої картоплі шоби не покрали((( Тре йти до сусідів проситись, шоби помогли.

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

йду таскати картоплю в підвал:girl_cray:

14. iriwa

iriwa Особлива мама

А у мене у всіх орхідеях завівся кореневий кліщ :girl_cray: Я його потравила хімією. поки труїла то думала що сама відкину лапки. Воно таааке смердюче! Тепер всі квіти смердять і стоять на балконі. Надіюсь той сморід вивітриться бо якщо ні то їх хіба викидати, бо в хаті точно тримати не можна буде. Дуже шкода. А ту процидуру треба буде ще 2 рази повторити щоб повбивати те що не вбилося за першим разом :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak:

15. kristas

kristas Well-Known Member

А у нас від понеділка немає теплої води :sad: і від тих холодних душів, починає горло боліти

16. Iryna

Iryna Well-Known Member

та то весь залізничний район немає теплої води, але в суботу казали включать ..... гідравлічні випробовування!

17. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Сихів також :girl_cray:

18. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

в нас на дошці оголошень будинку пише що тижнева профілактика, тобто з понеділка знову має бути вода. В нашій бойлерній бачила труби міняли, щось там варили-возили-крутили, готуються до сезону :)

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

І я в "жилєточку" плакатися...:sad::sad::sad:
    Вночі спала від сили що годину і то так дрімала. Не давав мені спати мій малий. При тому ніби й нічого його не боліло, може погода зі сну вибила, не знаю.:umbrage: Але я хотіла і хочу спати так, що просто не можливо витримати. А ще й до того всього вранці в годині сьомій вже не стрималась і задрімала на сидячки. Навіть не уявляю як в такому піскоті криці і шумі, який створює моя дитина умудрилась впасти в сон.:sad: Але не тут то було. Навіть не знаю як він добрався до сувенірного пістолата. Напевно точно табуретку приволочив і ставши на неї собі дістав. Короче, заліз на мене і влупив мені тим пістолетом в голову.:wacko1: До крові розшиб. Правда добре, що в тому місці де волосся росте. І все ж голова болить, кров ледво спинила. Краще вже був би застрілив мене тим пістолетом.:girl_cray: Ой, щось не витримую я. Може погана мама з мене не знаю...:girl_sad:

20. Heureuse

Heureuse вірю...

Статус теми:
Закрита.