Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dobra

Dobra Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Сиджу і плачу. Мала така вреднюча, нічого не їсть (сьогодні навіть не снідала), ікла лізуть, не спить, з мене не злазить вже тиждень. Я половину дня в таких умовах кекс робила, з маком, горіхами, засунула в духовку. Мала тим часом біля мене. Я буквально на секунду обернулась щоб чай перецідити, дитя духовку на максимум зашарило (одною рукою мене тримаючи за ногу, тому я не помітила, думаю стоїть, чекає). Взяла на руки, пішли пити чай, чую щось мій кекс пахне не добре. Приходжу - згорів разом із силіконовою формою.

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

О, як я тебе розумію. У нас тоже ікла полізли. Загалом п"ять кутніх зубів нараз лізе. Та й ще на фоні того всього насмарк і розлад кишківника.:8: Короче, мурдуємось страшенно. І допомоги від нікого ніякої. Скільки прошу маму у вихідний приїхати, хоч трошки побути з малим, але марно. У всіх свої справи.:umbrage:

Останнє редагування: 4 Вересень 2011
  3. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

На дворі чудова погода, а мене болять горло, голова, кашляю і температура 37! :sad:

Так не чесно :girl_cray:

• Подобається Подобається x 1
  4. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А я розстроєна, бо хотіла в п"ятницю нарешті прийти на форумівку, бо ніколи ще не ходила, але в 18 год. маю бути на роботі=(( Нє судьба.

5. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

ще й нирки чогось :girl_impossible::cry:

• Подобається Подобається x 1
  6. zaderyshka

zaderyshka Member

Маю неприємність, наче невелику, але сильно гімн..сту.. На язиці, просто на кінчику, вискочив мені манюнький прищик, і болить аж плакати хочеться, і заважає. І не проблема, але відволікає від нормального стану речей. Фе....

7. Michela

Michela New Member

в мене те саме...[​IMG] ледве з роботи прийшла...все болить, слабкість жахлива, голова "квадратна"...
    Йду лікуватись...
    Надіюсь, що до ранку стане краще...

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

Вам треба того кексу. та плюньте на все і сидіть цілісінький день з дитиною, зубки вилізуть, настрій дитячий покращиться, і будуть вам і кекси і тому подібне :)

а я просто змучилась. спина болить, ноги гудуть. хочеться, щоб всі проблеми просто зникли і я просто насолоджувалась своїм станом. просила чоловіка за цілий день попране посортувати, та де там. не мав часу.

сподіваюсь, що завтра буде трохи веселіше, ніж сьогодні.

9. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Поламалась зарядка в нетуці, тільки незнаю чи внутрішнє гніздо чи сам шнур щось збарахлив, така зла що аж плачу, саме головне що мене ціли ми днями нема дома.а ніхто не признається.

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Мені сьогодні Сашка впав з турніка - так вдарився головою об землю...А плакав як..Все повторяв "моя мама", "моя мама" і тулився до мене..То я з ним за 3 хв пробігла величезну відстань від місця де гуляли, до дому..Сама не знаю, чому я з ним погнала, шок в самої був..

11. Angel

Angel Well-Known Member

А Тереза так розгаратала губу верхню шо караул..........такі губи спухші,шо дитина навіть їсти не могла..

12. карапуз

карапуз Well-Known Member

Сьогодні подивилися три квартири, які здають в оренду. Перебуваю в стані шоку :girl_in_dreams:...Як можна здавати такі квартири, за такі гроші :girl_cray: ?! А квартира нам потрібна на вчора :girl_sad:.

13. Dobra

Dobra Well-Known Member

Нам лізуть місяцями, а решта їсти хочуть...
    Ой, мені щось вже ніц не тре...Сьогодні вночі плакали обидві - старшу ноги крутили, меншу зуби тиснули, прорізаються. Заснула вдосвіта. Я вже з ними 2 роки не спю, вічно щось вилазить. У мене вже на лиці така припухлість від невиспаності, як в алкоголіка зі стажем(((
    Сьогодні менша вже температурить, 39. Весело.

---------- Додано в 00:12 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ----------

Ааааааа! Дурепа. Випрала чорний одяг випадково з туалетним папером. Бачила, що він впав, мала відволікла і не вийняла одразу. Забула. Жизнь удалась.

14. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

я колись теж так попрала, щось почистилось. а щось викинула

15. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

можна-можна, я теж перебуваю від того дійства вже деякий час в шоці, паркет поздувався, стіни вологі, а квартира вважається "в гарному стані"...

16. Анута

Анута Well-Known Member

я раз попрала з паперовими серветками у кишені.
    все відчистилось таким роликом-липучкою. Спробуйте ;)

17. Dobra

Dobra Well-Known Member

Дякую дівчата, але там такий великий рулон паперу, щойно розпакований, аліганський, загалом видовище "печальное". Виключила світло у ванній і пішла - очі не бачать, серце не болить. На форумі ліпше, нє? Пильную малу, температура піднімається.

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

А в мене щось все на купу. Мурдуємся з тими зубками малого. А з капризами і істериками вже й не знаю як боротися. :girl_impossible:Голова болить, в голові гуде, навіть не віриться, що він вже заснув.
    Та й ще до того всього в мене нині кутній зуб покришився:no: Треба терміново до зубного. Ага, вже прибігла, проблема одна і та ж- нема з ким лишити дитину і в найблищий час не буде. А як піду з ним, то думаю навіть рота перед стоматологом не встигну відкрити, аби йому свою біду показати.:dntknw:
    Якось точно все на купу, ще й чоловік прийшовши з роботи "потішив", що щось там у них на основній роботі не добре і блищим часом замовлень не буде, відповідно і прибутку не буде.:shok::cry:
    А я вже з того всього сиджу і чуть не плачу. Так хотілося цілий вечір спати, а тут з тим всі мене геть зі сну вибило.:sad::sad::sad:

19. Heureuse

Heureuse вірю...

і мені нині зле...
    ось сижу тут, щосили намагаюсь відволіктись, а на душі все одно паскудно...
    вже і виплакалась, а легше не стає..пусто якось...
    нема, мабуть, гіршого коли найближча людина робить боляче словом. знаю, що це сказано в нервах, зі злості, але ж сказано..і вибачення вона не попросить. бо я менша і маю стерпіти..як завжди...

20. WildWind

WildWind Member

Статус теми:
Закрита.