Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

олійкою чайного дерева помастити, або припекти спиртом. Ну і я ще завжди п'ю таблетки(Ацикловір Стада, за порадою лікара-дерматолога, Герпевір не визнаю)

2. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Знайшлась!!! Знайшлась наша Маша! Вона бідаця в яму впала, у нас тут такий райончик з новобудовами, сусід неподалік будується, там під гараж заливали фундамент і яму залили (така щоб можна було залізти під машину) вона бідаця туди впала і вилізти не могліа,скавуліла а ми не чули....Така бруднюща, вся в порохах, і голодна...Але Слава Богу знайшлась....
    Дякую дівчаткам за підтримку і розраду....

3. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нічия, а враховуючи поразку в гостях - цього сезону Ліги Європи у Львові не буде :g:girl_sad::girl_impossible::girl_mad::girl_cray::girl_devil::girl_feminist::confused::cesored::cesored::cesored::cesored::cesored::aggressive::sad::bye2::bye2::diablo::ireful::dntknw::cry:

• Подобається Подобається x 1
  4. Kryhla

Kryhla Member

Я сьогодні ходжу і на все злюся, на себе в тому числі:girl_devil: Все мене дратує, настрій якийсь нікудишній. І втомлена якась, хоча ще навіть не обід. Прийшла на посиденьки разом з чаєм, може трохи заспокоюсь.

5. Coshitce

Coshitce Member

:sad: зробила собі подарунок на день народження: обпекла (вилила невдало гарячу воду) ліву руку (зверху кисть і до середини фаланг). Сидю і жалію себе :sad:

6. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

я в шоці....почалося все з боління горла в США,троха полікувала,пройшло,приїхала до дому важко було дихати(періодами) пішла до лікаря,в результаті загострена пневмонія,курс антбіотиків ( в день 4 !!! уколи) + купу таблеток,+ якісь почулися шуми в серці-в результаті з понеділка йду на повне обстеження,аналізи,кардіограми...шо за біда.... :sad: :sad: :sad:

7. Іриска

Іриска Well-Known Member

а мій малий таки вірус в садку хапнув, температура 39.... горить, пити/їсти відмовляється.... і треба мені тепер той садок? бідосік, так мучиться : Girl_cray:

8. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Мдя... і ви разом з ним, Ірисочко... Це ж так нездало, якщо мама вагітна, а дитинка хвора. По собі знаю. Співчуваю вам щиро!

9. Іриска

Іриска Well-Known Member

то правда, я цілий день на ногах, вже 3 день ниє живіт, а "свалу нет"(((( мась то на руки, то в ліжко, то з ліжка... і то все тягаю його(((( але то справді важко, коли діти хворіють, психологічно!!!

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я сюди плакатись - люблю інтернет-шопінг, вже давно замовляю на Кідстафі, завжди дуже обережно і прискіпливо ставлюсь до продавців, і тут на тобі..Жінка ігнорує мої звернення, все якісь відмазки в неї..Це впере в мене така історія...Я оплатила ще 9 серпня комплект постільної білизни, і дотепер глууухо...Рейтинг - майже 5 в неї, негативних відгуків нема..А від сьогонді вона взагалі мене ігнорує .не знаю, чи то йти модераторам писати, чи що..

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Може в неї якісь обставини через які вона не може відповісти?
    А ви гляньте чи за той час поки вона ніби то ігнорує ваші звернення вона появлялась на сайті. Може в якихось її темках телефон є, то передзвоніть.
    Ще можна написати "гневное письмо" в "Отзывы о продавце". На рейтинг їй це не вплине, але те що ви напишете побачить і вона і решта користувачів сайту.
    Адміни то як на мене крайній випадок.

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

за сьогондішній день появлялась 6 раз, то дуже негарно з її боку...Я вже н езнаю, що таке може бути. щоб хоча б не написати - так і так. зтаких то причин не можу відписати :sad:. Мало того. що вона мені голову морочила з малюнком - я вже й згідна була на той, який спочатку не планувала, вона поообіцяла виставити фо о і.. забила на то все. На сайті є - видно активність - про неї є свіжі відгуки (позитивні всі) від її покупців+ сама вона щось там купляє..Їй також є відгуки. Але дякую, Ніколь, якщо вона за цю ніч нічого розумного не напише - піду для початку писати листи..

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ой, співчуваю вам. Сама завжди боялась попасти на таких продавців. Жодних гарантій нема.
    Якщо що, то ми тут кілька таких листів можем настрочити ;). Щоб знали!!

14. Dobra

Dobra Well-Known Member

Мені минулого місяця продавець з рейтингом майже 10 тоже гальмувала добряче. Добре що я не поспішала. Пропала на кілька тижнів, потім несподівано без попередження вислала постіль (2 комплекти), я відписуюсь - прийшло, дякую, а відповідь мене добила - "Я нічого не висилала. Ви впевнені що постіль прийшла?":preved: Нє, Миколай приніс. І співпало із замовленням повністю. Через кілька тижнів відповідь "Все правильно, я вам вислала". А то я не знаю. Я до того пишу, що навіть у продавців з абсолютним рейтингом бувають казуси.
    По темі:спекла коржі до спартака, бачу за деякий час, що моє дитя ходить і щось хрумає таке темне. Добре що один тільки зїла, і на тому зупинилась.

15. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Я не можу говорити по скайпу - комп через 30 секунд вимикається... :sad:

• Подобається Подобається x 1
  16. Seppy

Seppy Active Member

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

бувають звичайно.... колись одна продавець переплутала мою і ще чиюсь посилочку і відправила їх по неправильних адресах, а я в результаті замовлення отримала набагато пізніше, і також була не в захваті. Але на кідалово ще не попадала ні разу.

18. Іриска

Іриска Well-Known Member

щось я сюди зачастила(((( вилізла в малого гнійна ангіна, взагалі вперше має ангіну, а тут ще й тою какою :girl_devil: бідося нічого не хоче ковтати, навіть той смачнющий нурофен силою вливаю((( за що то тій дитині такі муки? горить другу добу, нічим не можу збити(((

19. Bonita

Bonita Member

З таким діагнозом не варто обходитися одним нурофеном. В мене була така ангіна 2 рази. То в перший раз прокололи антибіотики, а в другий взагалі вскривали нарив, бо затягнула з походом до нормального ЛОРа. Не хочу налякати. просто ділюся досвідом.

20. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Моїй малій від важкої ангіни виписували антибіотик в сиропі. Подіяло миттєво, вже за годину дитина заспокоїлася і заснула. Тоді у неї був критичний стан, а так обходимося чайочками з ромашки, малиною і анафероном на самому початку хвороби. У мене у самої вічні проблеми з горлом - як тільки починає боліти, добре допомагає декатилен, а одного разу так розібрало, що аж плакала - порадили полоскати розведеним соком буряка, як не дивно, дуже добре допомогло. От тільки як заставити це зробити дитину - не уявляю...

А тепер поплачуся про свої жалі.
    Ходжу я лікувати зуби (дякую форумлянці за пораду, лікар сподобався), один зовні ніби нічого, але зробили рентген - а у мене там канал недопломбований, і вже запалення пішло (той живодер, який пломбував - два рази переглядав і доводив, що нічого боліти не може!). А ще вирішила поставити собі коронку на передній зуб - вже поставили тимчасову - також ніби зуб давно був пролікований-запломбований, але лікарка погнала на рентген перед тим, як остаточно закрити - а там також проблема. Я не уявляю, що чим можна було напхати той канал, щоб пломба перетворилася на рідину!!! Та ще й зуб почорнів від неї... Накололи мене анестетиками (зараз голова як валянок, пішла після зубного на базар, хочу попросити у продавщиці пачку соди - а язик заплітається як в якоїсь алкоголічки), порозсвердлювали канали, поклали ліки, а передню тимчасову коронку наліпили на щось типу жуйки - бо і з дірою не походиш, і на недолікований зуб нічого не наліпиш. І так до понеділка... :sad:
    А, і ще у зубі мудрості діра у важкодоступному місці, і тепер його хіба що видаляти. Як подумаю - аж погано стає. І від тих всіх процедур, і від їх вартості, а де ще та зарплата...

Статус теми:
Закрита.