Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

В чоловіка проявилася алергія, вся права рука в таких пухирцях як кропивниця...це все починає тріскати, видовище страшненьке, не можу дивитися..

2. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Запланували на вечір "Культурну програму" з кумами а в мене герпес виліз, бліііін так свербить і болить..... :sad: Я буду така красива....

3. agalinka

agalinka Active Member

І я сюди, зла як пес, у чоловіка вчора поламався телефон, пішли сьогодні вранці у Фокстрот на Сихові купувати, ми 1год. 10хв оформляли кредит, дістати коробку з-за вітрини не можуть бо ключа не можуть знайти, на касі сидить стажер і 20хв виписувала квитанцію, а в кінці виявилось, що телефон поламаний і він у них лише один, чоловік там чуть не взірвався, плюнули на то все і пішли. Малого шкода, який маявся годину часу.

4. kozochka

kozochka Member

І знову я до Вас. Сьогодні взломали мій пароль на вебмані і забрали гроші. Правда там було тільки 9 рублів, але як тепер заблокувати свій рахунок, ніяк не пойму.

5. Seppy

Seppy Active Member

Сьогодні спалила мікрохвильовку, залила нетбук вином , попрала фіолетову постіль з чоловіковою улюбленою білою футболкою :girl_cray::girl_cray: Аж страшно, що буде далі...

6. kozochka

kozochka Member

І що його вже не можна врятувати? Треба було перевернути його клавіатурою до низу, щоб до батареї не затекло.

7. ivanyska

ivanyska New Member

Вчора, цілий день на роботі. Важко було,але гріла думка,що ввечері відірвуся на повну. І ось настав довгожданний той вечір. Каже чоловік - заїдемо ще до одного знайомого, дещо йому допоможу зробити (то недовго,почекаєш) і підемо собі. Допомогли-пів першої ночі попали додому. Зате бачила як розбирали сцену після концерту в центрі міста. Але допомогли хороші людині.

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Протверезіє на ранок... :)

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Залежно, яке вино. Якщо солодке, то навряд чи...Я раз залила клавіатуру солодкими вином.Там всі клавіші залипли і ніяке промивання не допомогло. Точніше допомогло. але на тиждень часу. А потім довелось купляти нову клавіатуру...

10. Seppy

Seppy Active Member

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Розсолом огірковим мили? :)

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

13. napoleona

napoleona Well-Known Member

Хочу пожалітися: ніби все добре, але щоденне дрелювання, шліфування підлоги сусідів зверху доводить мене вже до істерики:girl_devil: тож неможливо кожен день то саме вже 2 місяці, не знаю як то далі буде як зявиться манюня:girl_sad:
    вчора таке свято, але ми вирішили вже вийти на вулицю пізніше, бо жарко, то як на зло так дрелили, що не було себе чути як говориш, то просто жах якийсь...

14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

15. kozochka

kozochka Member

Над нами так сусіди ремонти вже 30 років роблять, спочатку батьки робили, тепер діти, а скоро бачу внуки почнуть. І то все щось роблять, стукають, заливають нас, потім переробляють і так без перестанку.

16. Марта2

Марта2 Well-Known Member

В мене біда, пропав мій песик,порода чау-чау :sad: :sad: :sad: Вчора вночі кум машину на подвір1я заганяв а вона вибігла з хати і погнала гуляти напевне до озера... Ми кликали,кликали і все марно, вона не верталась, ще потім сиділи чекали її поки вернеться але так і не прийшла.... Блін, де ж вона може бути, так мені її шкода.... Підем ввечері з чоловіком шукати, може десь лазить собі, ми її так не пускаєм за подвір1я а то вчора не припільнувала і вона собі шугнула гуляти....

17. kozochka

kozochka Member

Нічого собі песик !:eek: Я коли не побачила фото, думала маленький песик пропав, а тут вже доросла собака на фото. Такий думаю вже прийде назад.

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

не переживайте, може погуляє та й вернеться. А вона увас як до чужих людей? Йде? У мене колись була подібна ситуація з собакою, наша Альма породи ірландський сеттер також якось прослизнула через фіртку і погнала гуляти, вона так часто робила і гуляла довго, любила виганятися добре десь в полі. Приходила брудна, втомлена і голодна на наступний день. А того разу не прийшла і не було її десь тиждень, а той більше. А потім прибігла зі шнурком на шиї і перегризеним кінцем. Хтось вже хтів собі її забрати та вона не далася.

19. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Вона специфічна собака, дуже вперта, така на свої хвилі, чужих не любить, маю надію що ще знайду, вона моя доця, сім років знами... обідно до сліз... :sad:
    А ще й як на зло не можу хату залишити і вийти пошукати(майстри дома)....

20. Heureuse

Heureuse вірю...

дівчата, катастрофа!
    починає верхня губа трошечки свербіти і пекти, як на герпес, і точно в тому самому місці, що й минулого разу взимку.
    так не хочу, щоб то знов була та бяка за тиждень до універу
    що порадите зробити, щоб воно не розвивалось, якщо це взагалі воно?

Статус теми:
Закрита.