Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

2. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

нам теж сьогодні зранку виключили воду. ледве встигла помитись. як виявилось виключили на 2 дні:russian_ru: а я ж не в курсі. запасів не зробила
    та щойно випадково перевірила кран і є зимна вода.
    то вже всі фрукти і овочі перемила, посуд і набрала пару мисок на запас:yahoo:
    ото щастя, нє?

3. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Нам теж закрутили, недавно дали на 1 годинку, знов нема, я не встигла навіть набрати..

4. solomka

solomka Active Member

а в мене поступово з'являється герпес..... сьогодні зранку відчула легеньке поколювання, свербіння, уявляю що буде до вечора...... і немаю зараз чим намастити. І що найприкріше - відразу на верхній і нижній губі.

5. Michela

Michela New Member

6. smugastik

smugastik Well-Known Member

дівчата! тільки що почула у "Львівських новинах", що у зв"язку з ремонтом на Стрійському водогоні, 8-10 числа воду будуть подавати лише 4 години на добу, з 6 до 8 ранку і з 18 до 20 вечором у Галицькому, Личаківському, частина Залізничного та Новий Львів.

7. Tsypulka

Tsypulka Member

наобіцяли і нема, а вже пів на восьму. А мені конче треба голову вимити :girl_cray:
    а я не знала і не понабирала

---------- Додано в 19:56 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

От зараза, додзвонилась до диспетчера, а вона каже, що сьогодні не буде вже води, бо вони там працюють і працюють. Прийдеться голову мукою посипати:girl_devil:

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

9. solomka

solomka Active Member

10. gladiolys

gladiolys Member

11. La esposa

La esposa Moderator

Зуб болить :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray:
    Росте, зволоч, і ніяк вирости не може :ireful: а від нього болить ціла щелепа, ясна напухли, рота закрити до кінця не можу :shout:

дякую за поради в карму, мо дійсно йду полокати..

а то говорити нормально не можу, чоловіку-то потіха :girl_feminist: а я шамкаю, як стара баба :girl_emo:

Останнє редагування: 10 Серпень 2011
  12. tsarivna

tsarivna New Member

:girl_dance: Дівчата, знайшовся мій котяра!!! Ранесенько прийшов сам. Правда, в такому стані, що важко було в тому "чомусь" розпізнати білого перса:girl_impossible:

13. Vika

Vika Well-Known Member

в моєї Катрусі зубик болить, нопухла щока. до зубного йдем на 4. тааак її шкода. сумненька така. щей сестрички їдуть на море сьогодні, а вона ні.

14. gladiolys

gladiolys Member

Так шкода, cьогоні остаточно вирішилось що наша з чоловіком весільна подорож накрилась. Настрій дуже поганий.:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

15. solomka

solomka Active Member

Вирішила я поповнити телефон через Ibox. Завжди поповняла через інтернет з чоловікової карточки без комісії, а тут мені терміново треба було подзвонити і не було грошей на рахунку. І помилково набрала не свій номер - замість 314 набрала 341. Комусь пощастило, а я втратила 20 грн. Чи то може мені в тему "Я така затуркана".....

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

вам треба було спробувати одразу набрати отой неправильно введений номер і попросити його "господаря" перерахувати зі свого моб. на ваш ту суму ( ну принаймні 19 грн за вирахуванням смс, якщо йому на тому сходиться). Колись так на мій мобільний помилково надійшли кошти, але їх господар одразу передзвонив і я просто зробила перерахування з мобільного на мобільний.

17. solomka

solomka Active Member

але я не відразу помітила, що ввела неправильний номер. Пройшло десь близько години часу, я подивилась, що кошти на рахунок не прийшли, переглянула квитанцію і аж тоді побачила що номер невірний.

18. карапуз

карапуз Well-Known Member

На квитанції повинен бути номер телефону, довідка, якщо я не помиляюсь. Задзвоніть по ньому і розкажіть свою ситуацію. Усе виправлять.
    Чоловік мій, одного разу поповнив мені рахунок і помилився в одній цифрі. Але, на щастя ,чек він зберіг і усе вдалось залагодити. Гроші потрапили на мій телефон.

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

А у мене настрій на нулю.:no: Шось цілий час кручу свою улюблену пісню взад-вперед і шморгаю носом. Так образливо і так якось зле на душі. От якби не малий, то розклеїлась б зовсім, а так...
    З коліжанкою посварилась, з чоловіком тоже щось не клеїться. Вчора так чекала його з роботи, а з того всього виник грандіозний нічний скандал, сьогодні ніби все ОК було, знов погаркались. Коліжанка тоже вивела з себе. Свекруха в трубку накричала, бо чоловік десь там мав зайти до неї щось взяти і не зайшов. І як завжди вся злість була зігнана на мені. Його не чіпає, бо він її довго не слухає, а я невісточка терпляча і мені можна на вуха присісти!!!
    Надоїло...:ireful1:

20. sunset

sunset Active Member

зла я, така прямо дуже зла((( :girl_emo:
    зустріла тітку з якою не бачусь часто, але вже як вона мене десь побачить- то без зіпсутого настрою не обійдеться(((
    приїхала сьогодні зі своєю дочкою до нас в гості,а враховуючи те що вся родина в курсі що скоро весілля- то треба як можна частіше попадатись мені перед ясні очі!

так от- сиджу, вишиваю рушник, нікого не чіпаю- тітка влітає в кімнату і мало не віддирає мій рушник з криками- ТИ чого- тобі ж НЕМОЖНА! ??
    з подальшим поясненням- я, як виявляється( про що я не в курсі) вагітна:girl_flag_of_truce:
    і того вишивати мені неможна, бо то я долю дитини зашиваю!!!!

ну що за люди, нерозумію((( мало того, що самі мало, що розуміють в житті, так хочуть щоб інші так себе поводили(((

Статус теми:
Закрита.