Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Останнє редагування: 7 Серпень 2011
  2. Gentle

Gentle Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Прям счас все і зроблю. Я, в принципі, в курсі була, що це тканина не до прасування, але після кожного прання мусила трошки припрасовувати (інакше б виглядала ну зовсім неохайно). Але сьогодні майка не витримала...
    Дякую, пішла робити процедури :girl_bye:

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

настрій до одного місця.
    гормони далі грають, хоча думала, що вже заспокоїлись більш менш.
    муж настрій недільний підпсував по повній програмі. він, як дзеркало, я з ласкою - він з ласкою, я без настрою - він без настрою. то фсьо понятно, але ж хочеться, щоб хоть інколи заспокоїв мене не у відповідь, а просто так, бо йому самому так хочеться.

4. Materynka

Materynka Well-Known Member

А я мало того що не виспана, так ще й простуда розпосинається і ще до того, щось мені з оком сталося. Таке враження, що під верхньою повікою щось попало і заважає. Але це сталося так раптово, що я сумніваюся, що там дійсно щось є. Вже око натерла, дивилася що то мені там мішає, вивертала, промивала. Думаю, може то мені просто надуло так.

5. Michela

Michela New Member

Настрій якийсь поганий, літо не таке як завжди. Кожного року їздим на море, а цього року з тою квартирою, ремонтом, переїздом, щось не дуже вийшло. Фінансово важко, та й ще купу всього треба до хати з меблів купити. Маю можливість поїхати в Італію, але не маю як поїхати в Київ, щоб відкрити візу, правильніше- нема з ким....чоловік на роботі...вот так!:girl_sad:

6. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

а я наробила біди, загрузила машинку та все біле,нові речі а діти кинули папір туалетний,я звісно не бачила.То все постірало,о то сиджу у ванні і плачу що з тим всім робити?Ще раз стірається.:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

7. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Всі жилєтки світу не могли вмістити мого розпачу, коли усвідомила, шо моя торбинка із документами, телефоном, косметикою, електронною книжечкою, у яку я, дурна, цілих два тижні перед початком відпустки напихала собі літературу для відпочинку, зосталась у Львові, а я поїхала до Криму!:girl_cray: Забула у своїй машині, яку переганяла до чоловікової мами у Винники....І виявила я це за 80 км від Львова! Чоловік, звісно, перейшовся по мені злим нетихим словом, я поревіла-поревіла, а потім подумала, шо багато десятків років тому не було телефонів і електронних книжок, і люди жили, і відпочивали, і життю тішились, та й заспокоїлась.
    Насолоджуюсь сім’єю, морем, сонцем, маю позаторішній журнал "Наталі", залишений попередніми отдихающіми...єдине зле, що не можу їхати автом, змінюючи чоловіка (1300 км сам проїхав неперервно), бо посвідчення водія також було у торбинці), ну але нема на то ради:nea:

8. Heureuse

Heureuse вірю...

мені зле...дуже.
    і я мабуть схожа на алкоголіка, бо налила собі вина і п'ю сама. да уж, дожились...

9. Музик

Музик Мартуська

не схожа :)
    просто періоду вас зараз такий, розслабитись треба і мозок звільнити від тих турбот! іноді саме це допомагає!

10. Merry

Merry Well-Known Member

і мені....

11. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

І мені нині зле, бо доцю забрали до інф. лікарні, добре що хоч дозволили з нею зостатися...

12. tasha

tasha New Member

довго і нудно вибирали готель в Туреччині, от і до вибирались, квитків з Франківська нема ні на 14, ні на 18 серпня. Або чекати до 21, або з Києва, а це ще купа витрат.

13. носик

носик New Member

(((( у мене дурний день((((
    Сьогодні у нас 2 роки від дати весілля((( Чоловік у Донецьку. І пробуде там до неділі.
    Моє волосся кольору віника. і плямками(((
    Маклер, з яким ми мали підписати угоду(сьогодні. вчора домовилися про зустріч на сьогодні), знайшов нових жителів і не попередив нас." тупо кинув" і брав на ігнор.
    В моєму районі виключили холодну воду( на цілий день), а теплої нема ще з кінця травня.
    Дурний день...:girl_cray:

14. Туфелька

А нам вчора при поступленні в лікарню поставили невірний діагноз, відповідно і лікування призачили хибне. Надвечір проявилася кишкова інфекція, зараз t* зростає, я нервую, чекаємо лікаря.

15. levandivka

levandivka З яйцями...

Тю...
    Перший раз, чи шо? (с) :)

16. Туфелька

Ми вперше з таким зіткнулися. А ще дивніше те, що черговий лікар один(!) на всю інф. лікарню. Це для мене шок! Пощастило що Гайдук І. Б. мав вільну свою палату, взяв нас до себе, поставив вірний діагноз і призначив інше лікування, яке таки допомагає.

17. tsarivna

tsarivna New Member

А в мене кіцюня пропала:cry::cry::cry: Чоловік забув, мабуть, двері на ключ закрити і кіт вмудрився якось їх відкрити вночі. Ну як? Коханий встав вночі від шуму дощу і каже "Кота нема". Бігали в 2 ночі з парасолею - шукали. Потім встала в шостій і знов на пошуки. Ніде нема. :girl_sad::girl_sad: В мене вже була істерика почалась, заледве заспокоїлась.
    Лиш би собаки не роздерли. Може вернеться? Але ж він у мене хатній, на вулицю не ходить, чужих боїться.

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Все буде добре, кицюня знайдеться, в мене теж суто домашня - жила 4 років виключно в квартирі, навіть не знала, що таке собака. Але свекруха якось умудрилась випустити кицю....її не було пів-року, я її шукала тиждень, порозклеювала оголошення по всьому районі, але киці не було. Я вже вирішила, що вона пропала, бо була навчена виключно на корми, та й собаки її могли запросто роздерти - в неї кігтики підстрижені..Але моя Аліска знайшлась :), зимою, худа, страшна, але жива...Знайшли біля мусорників...Так що не втрачайте надію.

19. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Температура 38, заклало ніс, кашляю, КД...одним словом кепсько...а на сьогодні заплановано примірку плаття...

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:) Який клас! Я раніше мала страх, що моя кицюня десь прослизне і пропаде. Вона така цікавська, все їй треба за всі двері потрапити, але й боягузка одночасно страшенна. Мене все сестра звинувачує, що я її тільки в хаті тримаю, знущаюся над нею, що їй треба гуляти по дворі. Але ж як вона собі там раду дасть?? Машини, собаки, це ж такий стрес і небезпека..

Статус теми:
Закрита.