Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alonka

Alonka New Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

А я реву:sad:так все замахало, переказувати довго, але це родинне психологічне насилля переходить межі.:sad: А так на душі хреново, а змінити з чоловіком нічого не можемо. Де той вихід з любої ситуації, як не крути все фігово виходить.
    А ще чоловік позапланово сьогодні і завтра працює, і так тиждень до дев'ятої там сидів, так їм ще, скоріше всього, то не оплатять.
    Якби хто знав в якому я зараз відчаї. Як то жити коли майбутнього не видно (просто реально все хреново, хіба би мільйон виграємо), і усвідомлюєш що ти нічого зробити не можеш. І це так добиває.:sad::girl_cray:

2. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Те саме... Такий скандал, що в мене аж руки тряслись. І як наслідок я оголосила війну, готували собі кожен окремо їсти, але чоловік в мене поступлива підлиза - поговорили, заспокоїлись :)

3. iriwa

iriwa Особлива мама

І у нас так само, але ми згоди ну ніяк дійти не можемо. Він вважає що я егоїстка, а я що чоловік сім"ї мало уваги приділяє, і що на мене взагалі "забив". Хіба мені вічно претензії виставляє, що то не то і так не так... Набридло!

4. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

то певно так приближення місяця на всіх діє!:girl_in_dreams:

5. Натуля

Натуля Well-Known Member

В мене аналогічна ситуація. Я постійно якась знервована. То мабуть авітаміноз починається. Всі кругом сваряться.

6. iriwa

iriwa Особлива мама

І я, І я нервова страшне!!! Аж іскри з очей і блискавки з голови, як в мультиках малюють :girl_crazy::girl_cray:
    Мо то нам таким знервованим скооперуватись і піти на якусь терапію чи що? Ви бува не з Сихова?

7. Alonka

Alonka New Member

я, я з Сихова :girl_yes:і теж страшенно нервова:aggressive:

8. Heureuse

Heureuse вірю...

9. Alonka

Alonka New Member

10. Neverland

Neverland Well-Known Member

А в нас терки з батьками.... То вони гризли нас, тепер чоловік їх, бо сазав, що вони "втратили повагу":girl_cray: А я, як дура бігаю поміж ними всіма:girl_cray: Ппц... Чоловікові пояснити неможливо, батькам теж. От тепер чоловік з кислим писком з ними говорить крізь зуби, а вони мені жаліються: зроби щось. А я не можу ніц зробити і хоч встрелься, бо таий вж в мене муж:girl_cray:

11. Florena

Florena Member

Це ви вдало підмітили , але потрібно надіятись завжди на краще, все з часом змінюється, залишається мати терпіння і віру у краще.

12. Heureuse

Heureuse вірю...

13. natka75

natka75 Well-Known Member

думала, що останні дні відбуваються не зі мною :sad:, відчуття "дежавю" мене не покидає... чи то співпадіння з тим наближенням Місяця до Землі, чи справді "так сталося, так мало бути, людина планує -а Бог керує", але в мене справді була жахлива ця п"ятниця, а починалося все красиво - я вихідна...поїхала за тортом в Темп,завтра в дитини 4 роки, зайшла в офіс і тут дзвінок від чоловіка: йди вже в поліклініку, біжи сюди, я в травмпункті, мене везуть на операцію....ніба сцена на другому кінці дрота, це вже колись таке було(ну недавно і не вдруге навіть)....відкритий перелом правої(минулого разу лівої)руки,і знов на роботі, на якій тільки почав працювати, лікарня на Топольній, обхід всіх процедур і о 1800 операція.Дякувати Богу, що все позаду, і зробили, не відкладаючи на інший день(не без допомоги звичайно).Тепер головне щоб загоїлося добре.Але я не знаю, коли пройде мій шок, бо це мабуть 5й перелом за останні 5років :sad: :sad: :sad:

14. jantarna

jantarna New Member

А в мене сім"я ніяк не видряпається від грипів-ГРЗ. Щойно виписалась з синочком з лікарні, так чоловік зліг з високою температурою, а сьогодні вже дочка теж затемпературила. Коли вже це все скінчиться? Чому ми такі дохлі- всілякі віруси хапаємо без кінця????

15. nalia

nalia Member

Ми такі ж самі:то 2 неділі лікували малого від бронхіту,потім неділю від якоїсь вірусної зарази,а зараз я з високою температурою вже 3-й день,і ще не хоче збиватися,народні методи взагалі не помагають,от сидимо з малим,як ті прокаженні вже майже 4 неділі дома,аж плакати хочеться,дуже тяжко,як фізично,так і морально

16. Holly

Holly Moderator

:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Я втратила 120 гб цінної інформації. 3 дні мучила комп, аби переставити віндовс без форматування дисків. Але не вийшло. Найбілше шкода фотографій :sad:

17. Melisa

Melisa Well-Known Member

А в мене просто якийсь жах з телефонами. За останні 2 місяця я поломала 5 телефонів. В тому числі новий ,який мені подарував чоловік на ДН . Всі телефони які попадають в мої руки просто перестають працювати. В одному зломався длинамік, другий перестав заряджаьтися, в третьому заглючили кнопки і натискаючи на любу кнопку виходить цифра 7. А в новому телефоні пересмтав працювати екран. Телефони не падали, не намокали, я просто не знаю шо то таке .

Ще до повного щастя вчора ввечері поламався домашній компютер. Я вже боюся вдома торкатися до любої техніки.

18. DivineVanGate

DivineVanGate Member

І я сюди. Щойно витягнула з пральки чоловікові джинси і дивлюся - а в штанині мій "парадОвий" бюстгалтер для годування ( я його купила в бут. "9 місяців")...
    А він з прекрасного білого кольору став огидного синьо-голубого та ще й плямками :sad: :sad:

19. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

20. галичанка

галичанка Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.