Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Настав капець моєму телефону:sad:. То певно мій малий його доїхав. Постійно вимикається(((Тре шукати майстра...

2. Зануда

Зануда Well-Known Member

Мобілка дітям не забавка!;) От я свій телефон від малого ховала, щоб не спокушати дитину,берегла, щоб не зіпсував, бо він любить стукати предметами об підлогу, як молоточком...А вчора мій улюблений телефончик, вирвався з моїх же власних турботливих рученят і ... гаплик телефончику. Сама справилася без Марка. :) Я в жалобі, рву на собі коси. Чоловік обнадіює, що може вдасться відремонтувати (там монітор мабуть тріснув) і я на це дуууже розраховую. :girl_phone1:

3. Holly

Holly Moderator

то вчора, напевно, так зірки стали. Я все телефон ношу в кишені штанів, якщо без сумочки. А вчора гуляли з мамою і мама каже, щоб клала в кишеню куртки. І тут як впаде телефон на асфальт. Я в шоці, кришка в одну сторону, батарея - в іншу. Але працю.....покищо

4. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Цілу ніч не могла добре виспатись, бо страшенно боліла голова і нили вуха. Коли вже нарешті добряче так задрімала - треба було вже вставати на роботу. Тепер сиджу в офісі, очі сльозяться, з носа тече, вуха позакладало, всередині - ніби вулкан, а температури- так щоб сачканути з роботи, щоб не термометрі показало 38,а не 36,5 і тебе ковбасить так що мама рідна і не знаєш куди себе подіти - нема. Який то жахливий стан я вам передати не можу!!!! Ті, в кого не буває "зовнішньої" температури мене зрозуміють:girl_yes2: А ще до 17:00 дожити треба:sad::no:

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

І я вже третю ніч нормально не сплю - то кошмари сняться, то болить все і зразу. На роботі сиджу куняю.
    Добре хоч сонечко показалося

6. AilataN

AilataN жива

Ух, і в мене ніченька була... 12-лягли, на вулиці почувся жіночий ,дуже жалібний, плач, перейшов в ридання, страшні, потім в жахливі ричання...звуки страшенні, голоси заспокоюючих. Дивлюсь у вікно- на землі валяється дівчина, коло неї люди, пробують підняти, вона відбивається ногами, ричить...
    Скінчилось, запхали її в таксі...лягли знову. Приїхав автобус з Італії, почались урочисті зустрічі прибувших заробітчанок... Скінчилось. Лягли.
    Мала прокинулась.
    Лягли.
    Прийшов п'яний сусід зверху, падав як мішок, співав якісь церковні пісні.
    Лягли.
    Зла. Сьогодні хоч на сусідові відірвусь.

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Знаю і ховала як могла. А як їздили на відпочинок він його знайшов і ...:sad:
    Одним словом я теж в жалобі...

8. Ірена

Ірена Well-Known Member

е пережи
    не переживайте... коли Сашуні виповнився рік, чоловік просто подарував мені новий телефон.:girl_yes: на її День народження:girl_wink:

9. enigma

enigma Well-Known Member

Муж перестав носити обручку. Але все ще надіюсь, що він повернеться додому.

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Враження, що нинішній День ВДВ святкує половина наших новачок. Цеглу чолом готові колоти.
    ВідПИВАюся улюбленим антидепресантом...

11. phobika

phobika Well-Known Member

Купила декілька днів тому собі блузку. Таку, ніби для мене шита. 1 раз вдягнула, і тепер на пузі пляма, яку не можу відіпрати. Під підозрою перманентний маркер... Як його тепер вигризти? Так шкода, шо мало не плачу.

12. AilataN

AilataN жива

Захотілось мужу супчику горохового, такого, як в "дєтстві". Гороху в ближньому магазині не було, купила 2 брикети. Один пішов на суп, який з часничком і грінками успішно затоптали майже весь. Все було б добре, якби мала не розрила другий брикет, з якого вивалився жирний хробак, а при розтині "даного" брикета на світ божий виповзло ще штук надцять Карней Карнеічів (лунтік), мала була рада. Є невелииичка надія, що в іншому брикеті їх не було! Ну скажіть мені, що їх там не було! пліз.

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Сподіваюся, їх там не було!!!!
    Будь ласка, напишіть в тему "продукти яких виробників не раджу купувати" назву і виробника того "гороху"!!!

14. AilataN

AilataN жива

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

якби вони були в супі, ви би їх побачили. У мене колись була подібна ситуація, я варила суп з горохом, але при кіпінні ті хробачки сплили на верх, тому я одразу все вилила

16. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Точно не було, бо в зупі би побачили (я колись так капустяних хробаків в тарілці засікла). Не розварюються вони... :girl_nea:

17. Oddly

Oddly Well-Known Member

не переживайте, це не шкідливо насправді. просто дуже неприємно
    може, якщо дуже неприємно - прочистіть шлунок - і вам стане легше. чесно.

якби то тільки у виробнику справа - то і у постачальнику, і в магазині, на складі якого то все зберігається.
    після того, як ми викинули по упаковці щойно куплених і навіть не розпакованих гречки, рису, і пшона, і ніби ще цукру чи борошна, вже не пам"ятаю, де у навіть не розпакованих пачках була живність (моль і хробачки) - то чоловік взагалі круп не їсть ніяких вже майже рік.
    так що то проблема не тільки в горохові.

і мабуть ми багато чого такого з"їдаємо щодня, навіть не знаючи.

jalatan, не переживайте! напишіть у вихвалялки, що вам пощастило, і саме у тій з"їденій пачці нічого не попалося, бо
    .

18. AilataN

AilataN жива

Дорогеньки ви мої! Дякую. Ой дякую!

---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ----------

Дівчата, а навіть якщо вони були, суп довго варився...то не може зашкодити? Бо малявка його з'їла дві порції! (хочте, дам рецепт ,ггг) мене хвилюють продукти життєдіяльності тих тварин... Мо' то шкідливо?

19. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Немає води, ні гарячої, ні холодної :sad:

20. agalinka

agalinka Active Member

І у нас воду по годинах на три дні зробили :sad:

Статус теми:
Закрита.