Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

півміста облазила в пошуках босоніжок. я вже згодна дорого купити. так нема(((
    або якийсь дермантин, або резинки страшнючі. а мої старі ( двомісячної давності) вже додираються.
    п.с. шукаю шкіряні сандалі в римському стилі

2. Kryhla

Kryhla Member

А я, така феська, забула минулої ночі телефон на подвір"ї. Він гарно помок всю ніч і тепер навіть не включається. Надіюсь може ще підсохне всередині... Хоч бери і плач :sad:

3. LadyEva

LadyEva Member

Теж хотіла такі, знайшла в Інтертопі фірми Вагабонд, але мені не підходить повнота, бо маю плоску ногу. Вони по 749 грн., шкіряні, на мій погляд хорошої якості.

4. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

5. Heureuse

Heureuse вірю...

ну що ж, це кінець- я не поступила на бюджет.
    тепер залишається або платне, або..невідомість.
    цікаво, де ж та справедливість, як вона так потрібна...
    йду пити заспокійливе, бо потраченого на цю всю дурню здоров'я мені ніхто не верне...

6. LadyEva

LadyEva Member

Шкода, ви ж відмінниця, не думаю, що їх в групі багато, вочевидь не обійшлось без взяток і звязків.

7. Heureuse

Heureuse вірю...

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

9. Dominika

Dominika Well-Known Member

я поступила лише з третього разу, в 20 років, в далекому 2000 році. І ні грама про це не шкодую. Також не мала ані грошей на хабарі, ані звязків. Згадую ці два роки поза ВУЗом з великою насолодою. Скільки цікавого відбулося - цікава робота, багато подорожей, прочитаних книг, спілкування.
    Насолоджуйтесь вільним часом, а поступити ще встигнете.

10. iriwa

iriwa Особлива мама

Вигавкалася вчора на мужа, так верещала що напевно весь будинок чув, ну так мені він вчора допік... Спали в різних кімнатах... На диво зранку зі мною говорив, але це ще нічого не означає.... Найгірше в тому всьому те що я знов взяла до рук сигарету, якої вже 3 роки не тримала...

---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ----------

ПС: Може хтось знає де проводять курси чи зібрання де навчають контролю злості та емоцій?

11. Wonder

Wonder New Member

і я сюди, голова вже пухне від того компа чи то погода чи кондиціонер в офісі, але голову стискає :sad:

12. neznajko

neznajko New Member

а в мене голова сохне де і як відсвяткувати малого день народження, 6 рочків...клоуни в бістро вже так надоїли, а так хочеться щоб дитині запамяталося. В посиденьках подібної теми не знайшла...може хтось щось порадить:girl_tender:

13. карапуз

карапуз Well-Known Member

Погано шукали, на посиденьках є фсьо :girl_blum:
    http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=23395

14. neznajko

neznajko New Member

дякую за допомогу :girl_smile:

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Не знаю в яку то жилєтку вже плакатись...В нас пішов третій тиждень хворіння. Наразі в Ромка коньюктивіт на обох оках і стоматиту повний писок, ну і сьогодні на додачу зранку після мученицької ночі прокинувся весь в кропивниці. Я не знайшла ні одної чистої ділянки на його тілі, все в висипці, ніби всю ніч товкли кропивою.
    Отак чухаючись і плачачи від зуду промучились весь ранок. Помазала червоною шапочкою, позвонила лікарям. Поки дойшли до нашої педіатра, щоб вдостовіритись що то не інфекційне, від висипки і сліду не було...ніде...Сказала в разі чого під рукаю мати антигістамін, в разі сильного загострення (вона в курсі як я до ліків взагалі відношусь)...
    Поки дойшли додому, знову почався зуд і посипало.
    Алергія на препарати які я приймаю....напевне...і знову мушу відмінити алярмово, хоча фарингіту лікарка зранку надивилась в мене ще повне горло. Якесь замкнуте коло. Я не можу долікуватись, вдруге припиняю прийом ліків через ГВ.
    Сподіваюсь вигребу на одних інгаляціях, бо полоскання ефекту не дають.
    Оооо, а яку лекцію я пережила від дохторки з мамою! Каже лікар - відлучати, мазати полином, а мама - "я вже давно їй то торочу, не слухає, поясніть хоч ви їй"...і то монолог двох осіб на пів години з наголошенням на всі плюси для нашого з Романом здоров"я. Я вже навіть не сперечалась...і десь глибоко закрались сумніви - а може то і вправду все через мене і пора завершити заради здоров"я дитини?

16. tsyganka

tsyganka Member

17. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

В мужа відпустка закінчилась((( Сьогодні так не хотіла його відпускати на роботу, ще так хотілося разом з ним повалятися на ліжку:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

18. La esposa

La esposa Moderator

Чули, згорів архів Держкомзему Пустомитівського району?

так от, там, в кабінеті начальника, лежали мої документи, на які я чекаю вже коло півроку :girl_cray: а в четвер обіцяли, що документи в понеділок будуть тут...

дзвонила щойно в Геобуд - сказали, що директор поїхала в Пустомити по документи..
    цікаво..

19. Virner

Virner Well-Known Member

Верталась з роботи і біля під"їзду побачила голуба. Сидів бідолаха весь мокрий, надувся і трусився. Взяла його додому, дала водички, хліба... не літає пташка. Ніби нема ран, може, щось з крилом - не знаю. Посадила його у коробку - нехай зігріється. Так його жаль... чуть не плачу.

20. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Статус теми:
Закрита.