Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kryhla

Kryhla Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

В мене настрій ой який паскудний:ninja: З чоловіком не розмовляю та й не маю ніякого бажання з ним говорити. Рознервував мене вчора просто жахливо!!! і найгірше те, що він себе ніколи винним не визнає:girl_devil:
    Нема ніякого бажання щось робити, а треба прибирати і т.д.:ed4d70def841dc74b57:d25:

2. Heureuse

Heureuse вірю...

в мене таке тривало тиждень! я теж думала, що вмру! ніякі таблетки не допомагали..в результаті записалась до лікаря, пішла в аптеку, дали Нурофен (типу від сильного болю), випила, лягла спати і тьфу-тьфу сьогодні вже третій день не болить. навіть не знаю чи піду до того лікаря.
    для себе пояснюю це стресом і зміною погоди.
    може вам теж слід просто відпочити?

3. marianast

marianast Well-Known Member

А я сюди зі своїми соплями:girl_cray:Жах третій день горло болить і з носа тече. І то треба таке на 36 тижні? Бачу,що правий мигдалик сильно збільшений і червоний. Доведеться полоскати ампіциліном:girl_cray:

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я так зрозуміла то вірусне щось зараз. Вже тиждень на площадці не з"являлась через свою ангіну. Нині вийшла, а половина дітей або перехворіли, або в процесі, батьки теж майже всі встигли відлежатись.

5. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

в моєї молої теж мигдалики червоні, вже тиждень і кашляє....

6. тигрица

тигрица Well-Known Member

А мене вчора взагалі хотіла лікарка в лікарню відправити з лакунарною ангіною, ледве відпросилась. Горло так в житті ще сильно не боліло, вже 2 сутки нічого не їм, пю лікарства. сьогодні вже трохи температура спала. Приписали антибіотики, такі болючі уколи:suicide:

7. Ірена

Ірена Well-Known Member

а в мене !!! людоньки!!!:girl_impossible:
    щур в хату лазить звідкись!!!:girl_cray:
    я вже ледь по стелі не ходжу:girl_devil::bomb:
    хто мав таку напасть? як виводили? хелп!!

8. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

У мене таке було, щоправда, не щур, а миші. Виявилося, у плиті перекриття була діра, то вони собі з майстерні на першому поверсі вилазили. Діру залили бетоном, а останню мишу зловив кіт, з того часу вже багато років жодної миші не бачили.
    А мама моя живе в особняку, то та зараза ніяк не переводилася, завели сибірського котяру - кого не зловив, того вигнав. :)

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

О, люди, я напевно тоже під той вірус попала!!!:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Горло починає боліти, в носі щось крутить, голова, як баняк. Я все спихала на морквяний сік. Вічно витягну ту моркву зимну з холодильника, втисну соковижималкою і зразу ж нап"юся. Допилася... соку. Ех, лиш би тільки на тому все закінчилось.:beee: На носі переїзд на іншу квартиру. Мушу бути огірочком.:i-m_so_happy::nyam2:))

10. Alicia

Alicia Well-Known Member

11. TASJA

TASJA Well-Known Member

В мене з чоловіком знову конфлікт. Сумно мені і боляче, бо стараєшся налагодити все, а він одним вчинком перекреслює все... Ще й мене винною робить, бо мала стерпіти його слова і вчинок. А де того терпіння стільки набратися???

12. Музик

Музик Мартуська

мене болить голова :sad:
    при тому тааак сильно, що ні думати, ні робити щось нема сили :sad:
    біль - пульсуючий, зараз він десь на двієчку, а періодами - 12-13 за десятибальною шкалою. помагає тільки одне - ходити, злегка погойдуючись. зовсім вже не розумію що таке!

13. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

ааа....мій тато вирішив, що в нас квітів забагато (вони йому страшно заважають), а замало городу - тому будемо все перекопувати і маємо викидати, але я сподіваюся, що обійдеться :girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Нє, ну шо за напасть? Тільки я так-сяк почала викарабкуватись з хвороби, Ромко зліг. Гарячий як пічка, їсти-пити відмовляється, тільки й висить на циці. Мушу припиняти свої антибіотики, бо бачу що Романа починають чесатись ноги. А з теперішньою цицьою нон-стоп уявляю як воно відіб"ється на його кишківнику.

15. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Ой незнаю чи мені сюди чи в затуркану, все на раз.
    Зранку сіла на трамвай щоб доїхати на С.БАндери, і забула що зараз трамваї туди не їдуть. Вийшла біля Польського консульства, і пішла через стрийський парк, і парк культури на СахароваДоходжу до Сахарова-починається злива, ще й до того шеф дав службовий телефон, я з першого ращу не зрозуміла що то він дзвонить, бо не звикла до дзвінка, шукаю той телефон, мені рветься шлейка на сумці, яка вся з бусінок зроблена, і вкінці коли закривала парасольку, зламала нігтик:girl_cray: Надіюсь хоч на обід вдало сходжу і додому нормально доберусь.:girl_flag_of_truce:

16. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

А я була відростила нігті десь по сантиметру і вчора зламала 1 ніготь попри саму пучку і мусила обрізати всі, а були такі класні. Тепер пальці болять від непривички і робити нормально нічого не можу(((

17. LVitaliti

LVitaliti Member

А я ніяк не можу вибратись з сімейних проблем... з рідним братом настільки напружені відносини, що терпіти того всього вже нема сил, а ми ще й працюємо разом... от і зараз сиджу і ревлю після чергового конфлікту... і ніхто мене не розуміє... як бути далі???...

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Ніколи не скаржився...
    Користуюсь послугами файного провайдера. Працюють надійно, підтримка - "будьє любезни/спасибо", але...
    Дідько смикнув мене подивитися ролик (хтось тут постив):
    Врекли...
    В п'ятницю зробив додаткове замовлення. А в них автоматизація повна. І... помилилася дурна автоматика.
    "Дурочка" триває досі:
    Статус заказа: В процессе :crazy:

ЗІ: квартирантів прошу не лякатися, мова про інший сервер.

Останнє редагування: 28 Липень 2011
  19. Holly

Holly Moderator

варю кабачкові ікру і попекла вказівного пальця на лій руці, коли накладала ікру в банки. Болить вся рука, а ще тре стерилізувати. Вже назакривалась ((((

20. vernata

vernata New Member

Так мені важко останні дні. Нерви не витримують, на чоловіка гримаю. Де б терпіння набратись?

Статус теми:
Закрита.