Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

А чому ж не пасує? Як можна не забрати свою улюблену, куплену чоловіком пательню? Чи лишити власну ковдру?
    Все що ми купували, коли жили з батьками для себе, то при переїзді забрали, а якщо купували їм, то лишили.

2. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

А в мене сьогодні такий жахливий настрій :aggressive: Забила би всіх. Цукерок наїлась не помагає, чоловік вечерю робить не діє. Що робити :dntknw:То капець :shout:

3. Іриска

Іриска Well-Known Member

а я плачу..... ще голосніше за малого(((( бідося заніс собі інфекцію в пісюн і мусіли до хірурга їздити.... ой, чули б ви той вереск, добре, що чоловік з ним був,а я втікла... не витримала((( він з півгодини ще хлипав..... а от щойно бідний з того всього впісявся, так довго терпів, щоб не пісяти, то з таким криком, що я не знала, що сталось.... то певно найгірше покарання, коли хворіють наші діти.... плачемо разом!: Girl_cray:: Girl_sad:

4. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Тримайтеся...це направду, коли хворіють діти - то найгірше, а ще коли ти не можеш нічого зробити аби зменшити біль, якби було добре коли б дітки ніколи не зазнавали болю. Бажаю вашому синочкові швидкого одужання, а вам Іриско терпіння і сили, все минеться.

5. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Мене цілий тиждень мучать головні болі, сьогодні ще защемило шию - не могла навіть поворухнутися, зараз трохи легше, але біль ще відчувається. Напевно мене десь "просквозило":girl_sad:

Останнє редагування: 20 Липень 2011
  6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якщо йому прочищали і розводили спайки, то і не дивно. Давайте днів два йому пісяти у баночку з настоєм ромашки чи розчином фуроциліну- не буде боляче.На Орлика у поліклінічному відділенні є непогана уролог Людмила Миколаївна.

7. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

А я зхвильована, мені Сніжна розповіла свою історію з необгрунтованим невідкриттям візи в Грецію і я вже не знаю, що робити, адже документи подані, лиш би не відмова:sad:

8. manka

manka Member

9. zaderyshka

zaderyshka Member

Тут на форумі хтось писав, що родину дає нам Бог, а друзів на щастя вибираємо самі. Моя нова родина сьогодні мене тішить. Свекор обіцяв бути зранку і завезти нам відро кабачків і яблук...для чого? Ми завтра зранку валим на два тижні в Чорногорію. То все погнити має чи як? Те саме було, коли він в п'ятницю перед весіллям привіз відро яблук, щоб ми компоти поварили... Його нема досі, виявилось, що він мав ще справи і буде ввечері..ох...коли сумку зібрати нормально. Хоча свекра я люблю, він щирий і добрий, але місцями трохи не в тему:girl_emo:

10. Dobra

Dobra Well-Known Member

11. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я певно нині не з тої ноги встала.
    Поїхала маршруткою в інший кінець міста, стало мені зле, дихнути нема чим, ноги підкошуються, ледве додому прилізла. Зла, змучена. Муж на обід прийшов. Кажу "Зле мені так, ледь додому прийшла". Відповідь "Угу, ну я пішов" :girl_devil: Ну добре. Кажу, що домовилася на завтра піти з лікарем знайомитися в пологовий, відпросися з роботи зранку. "Нє, я завтра не можу, йди сама". Не піду сама, хочу твою думку знати. Відповідь "Підеш, куда ти дінешся? Всьо, я пішов, вже спізнююся":girl_devil: Нє, ну нормально? І кого то нині муха вкусила, мене чи його? Знайшов час, коли коники викидати:sad:

12. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Сьогодні їздила з маленьким, в слінгу, в банк. Щоб заблокували картку повністю(заблокована тимчасово), яку загубив чоловік. Та й ще кредитна. Борг росте...А до того оголошення давали, що б можливо повернули хоч їх. Як гроші і гаманець не повернули. Надіялися, що картки повернуть. Може викинув той, хто знайшов, а хтось знайде... Де там...Після того хотіли заблокувати повністю і замовити дубляж. Але по гарячій лінії не вийшло саме в мене (чоловік тут заблокував )... Бо я одружена, а номер паспорту змінився. І отакі нюанси не дозволяють зробити банківську оперпцію на відстані. Довелося в Полтаву їхати з Матвійком. Приїхала, але ж треба тому статися, що саме 21-22 липня не проводяться ніяких банківський операцій з картками в центральному банку Полтави (!!!) по якимсь там причинам. Втішила клієнт менеджер, що з початку наступного тижня можна приїжджати і отримати уже на місці дублікат старої картки, маючи при собі паспорт.
    Мені одне дивно, що я три роки тому приходила з новим паспортом. І все вносили в компютерну базу... І де ця інформація? А мені морочся! І якось так не пощастило, і знову їхати! :girl_devil::girl_devil::girl_devil:.

Останнє редагування: 21 Липень 2011
  13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А у мене сьогодні дуже паскудний настрій. Розбита. Вчора провела три години в лікарні, а після того як прийшла додому ще тут шум начальник підняв на роботі. І мені стало так образливо, що жах! Мені надоїло бути зати...ю. Не досить того що робиш, то щей визбирують за дурниці. Терпіти не можу мікро-менеджменту. Дуже добиває некомпетентність начальника. Все що він вміє то дивитись на календар, а поняття в тому не має.
    Щось мені не щастить з тою роботою, страшне.

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Знову зламався холодильник :sad:, от тобі і 3 роки гарантії :sad:....Не морозить, в мене відчуття дежавю...тільки 3 міс. тому було вже таке...Ніби зробили, дали пів-року гарантії. А тепер той пан трубку не бере. Подзвонили до інших, порекомендували просто відключити на ніч, не знаю, чи то щось поможе. Вже купу всього за день зіпсувалось, м'ясо, салати, борщ, з морозива каша незрозуміла...Сусідів нема, щоб врятувати те, що ще нормальне..А ще завтра приїжджають в гості чоловікові родичі на 4 дні :girl_mad:, мдяяяя...

15. Leila

Leila Well-Known Member

Таня, а якої марки холодильник?

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

17. Leila

Leila Well-Known Member

В мене Атлант, теж вже 2 рази ремонтували, я чогось подумала, що в тебе теж такий, бо 3 роки гарантії.
    Я теж пожаліюся вчора була в стоматолога, мушу видаляти нерв в зубі. чогось так боюся цієї процедури. І головне все починалося з малесенької дирочки, а дійшло до того що буде зуб без нерва. Поставила лікарка якісь ліки, а в мене мала на гв, казала що здається сумісні з лактацією, хоча переживаю всерівно. І зуб ще сьогодні болів, бо живий нерв лікарк зачіпала, при невеликому обезболюванні.

18. Женічка

Женічка Well-Known Member

у мене з чоловіком повне непорозуміння. постійно якийсь напряг.
    причина однозначно в мені і в моєму настрої, а ще в тому, що місяців два ми статевим життям вже не живемо (в силу незалежних від мене обставин).
    і ще причина у ньому (це так говорить моє внутрішнє я - зла на нього,як не знаю хто)

Останнє редагування: 22 Липень 2011
  19. jalla

jalla Прогрес року 2013

У мене нині своя "жилєтка". Вкляк мій улюблений телефон. Намокся бідаха зранку зі мною на дощі і тепер такі чуда витворяє: то сам собі дзвонить кудась, то на камеру знімає, то фотографує. Я його ще раз розібрала, може не досушила, надіюсь. Але як на ранок буде таке саме, то тут все ясно.:no:

20. Alicia

Alicia Well-Known Member

Приєднуюся до тих, у кого болить сильно голова. У мене таке вперше - почала боліти ще в четвер, я терпіла і не пила таблетку, але вже було просто нестерпно, тому випила цитрамон, потім через три години ще одну таблетку...нічого не допомогло! Просинаюся від думки, що мене болить голова, на роботі сиджу і відчуваю, як пульсують скроні...Сьогодні зранку думала, що має все пройти - ага, тільки встала і вже відчуваю, що від того болю нудить...На ногах ледве тримаюсь. Руки трусяться...:sad:

Статус теми:
Закрита.