Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Я тупо заспокійливе п’ю...

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

я б теж тупо його випила, аж руки чешуться.
    я досить спокійна і врівноважена людина. мене мало що може вивести з себе. на роботі взагалі називають ясним сонечком, бо завжди усміхнена і привітна,і не тому, що притворяють чи на публіку граю, а тому, що я така є.
    але зара мені просто зриває дахівку. Роман вечорами просто втікає в гараж, бо я сама того не помічаючи, чіпляюсь до всього. а про Настя я взагалі мовчу. думала, що сьогодні наб"ю по дупі перший раз в житті. а дитина, ніби, відчуває мою "нерівновагу" і робить все наперекір.

3. Un.Known

Ну то тупо випийте і не мучтесь.

Знаю, що це таке, бо в мене таке саме, правда, я навчилась казати домашнім, що я прикра, а чоловік просто не реагує і не сприймає особисто мої коливання в настрої.

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

5. Un.Known

Ви посміхнулись, то файно. :)

Зрештою, то несуттєво, як в кожного з нас вдома, головне - аби нам було вдома добре.

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

О, я думала, тільки нам зірки не так стали. Ми теж в п"ятницю поїхали в Шацьк та ще й з малим дітьом, і в суботу мусіли вернутись...правда захворіла я. І вихідних шкода і себе і дитину, яка просто так 500 км за добу протрусилась по жахливій розбитій дорозі.

---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

Вже тиждень на валеріані, боюсь шоб Ромкові не зашкодило.
    Я ходячий нерв.
    А зараз - ходячий нерв з ангіною.

7. Halina

Halina Well-Known Member

Попробуйте чимось себе зайняти. Щось таке знайти що відволікає і заспокоює. А краще якщо то буде щось спільне з Настею. Може конструктор складати, може пазли. Часто допомагає придумування якоїсь ідеї, наприклад по зміні інтер'єру чи спільної мрії наприклад про відпочинок.

8. olerusya

olerusya sweet candy ;)

вже в Шацьку захворіла ангіною чи то ще тут почалося?
    дуже шкода насправді, ми вже там цього року побували(частина дороги просто невиносима!!!!!)

9. kljysochka

kljysochka New Member

Божечку, спочатку як прочитала, волосся дибом, так стало шкода і прикро... та як глянула на лінієчку, а там 12 тиждень (про
    я не пойняла:)), то все стало на місця:girl_wink:
    все мине!!! 100% я мала те саме. скільки, дуринда, проревіла! а за шо переживала??? тепер як згадую- дурниці і сміхота!, а тоді-трагедії століття! старайтесь не думати про погане, а цей стан всеодно мине!:girl_yes2:

10. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

чудовий спосіб. в мене навіть діти знають, що тоді ліпше не діставати

11. mysha

mysha New Member

12. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

13. Deidra

Deidra Well-Known Member

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

По дорозі туди. Забула викинути сміття і вернулась за ним, поки Віталік з Ромком в машині чекали. Пробіглась 500 метрів по спеці і сіла в машину в якій був ввімкнений кондюк. Поки доїхали до Шацьку кості вже ломило...
    насправді більшість моїх знайомих, в яуих вже традиція проводити щочерезвихідні на тих озерах, цього року ні разу їх не відвідали по тій причині...Невиносима - то ще м"ягко сказано. Десь біль Червонограду кілометрів 20 взагалі пішки швидше буде.

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я отуїлась вчора огірками. Точно ними , бо нічого більше не їла, ще пару сухарів. Вчора вдень так-собі почувалась, а вночі то була жесть, живіт так болів, що думала не витримаю. Температура піднялась до 37. В мене таке вперше...

16. Michela

Michela New Member

Мене так сильно болить голова....ще вночі відчувала ту біль. Вже випила кетанов, але поки ніц не помагає...Треба напевно ще одну випити, бо терпіти вже не можу...:umbrage:

17. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

А ми десь до кінця літа перебираємось на квартиру і будемо жити окремо і це мене радує. Якби не 1 АЛЕ!!! Я ненавиджу переїздів. Сиджу і складаю список того, що нам треба купити і аж за голову беруся:girl_devil: Список виходить в три кілометри. Ми зараз живемо в мене вдома, і куплялося багато, але забирати то всьо тепер з собою не пасує((( І не знаю що маю робити((( І постіль треба, і посуд, і ковдру, і ще цілу купу всяких дрібниць((( Мені вже голова пухне(((

18. Shpunka

Shpunka New Member

А мені так сумно... Завтра коханий йде з друзями на парубоцьку вечірку...
    А б теж хотіла погуляти на своєму дівич-вечорі, але мої дружки мали то далеко в :cesored:Хотілося б, щоб вони якось підтримали, самі щось запропонували, вже не кажучи про самоорганізацію (скільком дівчатам дружки сюрпризи робили зі стриптизерами))).
    Так більше того, одна сказала, що не приїде, бо їй далеко їхати , друга постійно ниє, що їй тяжко добиратися ввечері додому. А про мене, мля, ніхто не думає... Сама придумай, зорганізуй,запроси, гроші заплати, додому відвези...:no:
    І ніби не такі вони погані, але дуже образливо, що близькі люди не розуміють що це МОЄ весілля, РАЗ у житті, і є ДУЖЕ важливим для мене.

Поки що перенесла на вересень, зроблю заднім числом, коли приїдуть ще 2 подруги з-за кордону... Але якщо і далі все робитиметься "великою послугою", вони того дівич-вечора так і не дочекаються:girl_mad:

19. Oriana

Oriana Well-Known Member

Сприймайте це з позитивом - адже це не комусь там тре купляти, а собі, для своєї сімейки:girl_yes2:

20. WildWind

WildWind Member

А у вас немає подруги крім тих дружок? Одружених? Складісться усі разом, та й зробіть собі свято. Я колись робила дівич-вечір дівчинці не будучи дружкою, просто знала що їй дружки не зроблять.

Статус теми:
Закрита.