Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Florena

Florena Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

І я сюди,мій чоловік мене дуже "потішив",прийшов вчора ввечері і каже:"На номер тел.там потрібно була на роботу продавець-консультант квітів-вазонів,може нікого ще не взяли,але то було минулого ще тижня,та я забував тобі віддати номер".Подзвонила сьогодні зранку,а мені відповіли,що вже взяли людину.Ну як не роплакатись,адже він знав,що це моя давня заповітна мрія.

2. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Не розстроюйтесь, значить не ваше, я вже так себе давно тішу, шукаю вже місяця 2 роботу, можу одразу звонити коли вийшло оголошення, а мені кажуть шо вже взяли людину, отак, спочатку дуже переживала, а тепер...шукаю далі..

3. olja_zaj

Народ, в мене просто слів, шо твориться в тій податковій, хто був там зрозуміє, шо ж вони творять, тих людей вже доводять наніц, мій чоловік вже 2 місяця не може забрати свідоцтво пр сплату, я інспектора вже 2й тиждень дістаю, а з тими звітами, люди в чергах сваряться, гризуться, одні чуть не побились, це жах...

4. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Сиджу - хворію і лежу - хворію. Грип мене вчепився :girl_cray:

5. Dominika

Dominika Well-Known Member

А я маю з кредитом проблему(((((Не хочу вдаватись в подробиці, але вийшло не так як я думала, і тепер я "влітаю" на гроші:girl_sad: і коли то вже скінчиться:girl_cray:

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А мене щось все болить, у вусі стріляє щось, тошнить...Поки чекала на маршрутку після англійської - намокла і намерзлась..І взагалі, як вижатий лимон. День паскудний в багатьох аспектах видався...З того всього піду спати, може завтрашній день буде кращий...

7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

таких вакансій можна багато пошукати, у нашому районі бачила неодноразово. Звертаю на то увагу, бо працювала з квітами 6 років

8. olja_zaj

Тань, дописувачка з іншого міста, теж зразу хотіла написати шо натрапляла на такі оголошення, потім дивлюсь а не Львів...

9. Florena

Florena Member

Так не Львів.і такі пропозиції у нас трапляються дуже рідко, коли мала роботу, то не требувала цього, а на даний час дуже хотілося б мені там працювати

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я знову в "жилєтку"!!!:girl_cray: Мій маленький хлопчик продовжує хворіти. :no: Була сьогодні лікарка, казала бажано лягти в лікарню, бо п"ятий день високої температури... Поки що в лікарню не спішимо. Почали колоти антибіотик. Колю сама. Думала не зможу таку свою маленьку крихітну дупцю вколоти, але взяла себе в руки. Здається нічого немає страшнішого в житті, аніж коли отак сильно хворіє твоя кровиночка.:d25: Лиш би все закінчилось добре...:umbrage: В понеділок здамо аналізи.

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Черга в податкову на Оболоні (толі ісчьо будєт....самій страшно) http://www.youtube.com/watch?v=jFbZbr0dFNY

12. tasha

tasha New Member

Жить стало лучше, жить стало веселее.

13. olja_zaj

То жах!
    Блін якась полоса така дурна, за нею напевно така світла і довга має бути, сьогодні зірвало кран з гарячою водою, воду збирали 20 хв., все плавало, мене досі трусить, не можу відійти від того, роботу так і не можу знайти, шей мала траванулась бідаська, чоловіку на роботі не можуть дати зарплату із-за того дурацького свідоцтва, мене вухо болить , так не люблю жалітись, але вже йде через вверх, і то я ше парочку пунктиків не написала, де ж та весна?

14. iriwa

iriwa Особлива мама

Тяжко захворів чоловік і синочок.... :girl_impossible:

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в мене зуб мудрості ріжеться. А ще маю якийсь вивих щелепи. До хірурга йти не хочу. А так болить(((:)girl_cray:

16. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Ой, синулька захворів, з носа тече, ходить пчихає, боюсь аби не заразив Софійку, вона тільки відчухалася від запалення нирок....але навіть не знаю, як то оминути в однокімнатній квартирі, де ми всі на купу....
    Почалась, короче в мене чорна полоса

17. Fechka

Fechka Member

Сьогодні під вечір повідомили неприємну новину! Аж страшно...ми в шоці.........

18. Florena

Florena Member

А у мене болить спина, що важко ходити, не знаю чого то так сталось, сьгодні ніц не роблю, лежу цілюсінький день

19. носик

носик New Member

Сьогодні тяжкий день: спочатку в 9. 30 свекруха подзвонила і сказала, що помер її дідо(((((
    а потім у малої піднялася температура до 38. викликали швидку.
    чоловік не може відійти...

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Мали з чоловіком сьогодні скандал, а потім дуже довгу і неприємну розмову.......Але ніби дійшли якоїсь згоди, що тішить:)

Статус теми:
Закрита.