Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Мене шось все дістало, вже щось не бачу можливості нормально завершити цей рік навчальний. Кинути б все нафіг у глибоку ямку. Таке відчуття, що зараз маю двох вчних супутників - комп і ліжко. а решта дня проходитьв роздумах, що написати і коли поспати. Ех...ну, нічого труднощі треба переборювати, на те вони і труднощі!

2. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

на Руській в подвір'ї 1ї поліклініки є Зелена аптека, там продається Ренсепт - ним я ВИЛІКУВАЛА цистит, який мала роками систематично.

на днях десь читала, що мурахи бояться прянощів - зокрема, гвоздики, розсипати її в місцях їхньої дислокації...
    і всі продукти ГЕРМЕТИЧНО закривати, банки зверху мають бути чисті, без патьоків і крупинок. Мурахи йдуть за їжею. Раз у санаторії вдалося локалізувати - клала в одне й те ж місце (у куточку в ванній) кісточку рафінаду через день. То в номері вони зникли - тільки там була колєйка цілодобова. Але інші продукти в кімнаті або з'їдалися вже, або закривалися герметично

3. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Наша медицина - це повний абсурд. Лежу в лікарні, мучилася із страшними головними болями і защемленням у шиї, була у трьох невпрпатологів, і 3-є лікарів ставлять абсолютно різні діагнози, із різним лікуванням і різними препаратами:girl_cool::girl_cray:, в результаті на свій розсуд і ризик, прийняла рішення обмежитися лишень відвідуванням масажиста і водних процедур, а пігулки і уколи "полежать" в шухлядці. Я взагалі коли прочилата інформацію/характеристику про ті ліки котрі мені повиписували то жахнулася, по-перше доза як для слона, а по-друге настільки "сильні" препарати, як для 80-ї бабусі із "цілим букетом хворіб", завал.:girl_cray:

4. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

А в мене вже кілька днів суцільний депресивний стан, якесь повне розчарування в усьому, ще й мала хвора, ніяк не "виберемось" з того, сидимо вдома, а так хочеться десь хоч на один десь самому на безлюдний острів втекти від усього, просто караул:girl_cray:

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А мені розбились 2 сувеніри, які я так довго вибирала для мами і для брата з братовою на згадку про Чорногорію.... Тааак шкода....Я й стільки додаткових засобів вжила, і обмотала то все, і обклала, і в чемодані везла...Але побачивши, як ті чемодани кидають з літака...Шансів було мало. А ще вискочило 5 герпесів нараз (то капець, раніше такого ще не було) і ніс облазить, красуня, одним словом.

6. Ная

Ная Well-Known Member

Попхалася нині на базар з дітьми по овочі-фрукти,поки дядько мені розказував яка його полуниця найліпша і найнатуральніша якийсь нелюд витягнув з кишені мені всі гроші,а там трохи було((( Софія гвавт як хотіла тої полуниці,по дорозі зустріла знайому позичила грошей,вернулися,купили,вдома їм,а вона така несмачна,як трава,ше й підгнившої половина,а пробувала на базарі-добра була... Шось мені пороблено нині:girl_cray: Та й грошей шкода:girl_sad:. Ну і настрій зіпсутий.

7. Seppy

Seppy Active Member

В мого тата сьогодні вночі вкрали з під хати машину. Машина мала дві сигналізації, які відключили за лічені секунди. Була з пустим баком, тобто злодії змушені були заїжджати на заправку десь в межах Львова чи окружної дороги. Знаю, що майже на всіх заправках є камери, але міліція не хоче займатись переглядом записів всіх заправок. Шевроле "Епіка" 2006р., сріблястого кольору, вікна затемнені, всередині LCD-телевізор, дитяче крісло, яке я думаю, вони швидше за все викинули. Номерний знак ВС8247АС. В міліції кажуть, що її можуть кинути будь-де, між будинками чи в полі. Прошу всіх, хто має можливість допомогти в пошуках, долучитися.

---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

8. solomka

solomka Active Member

В нас померла пташка (маленька сойка), яку діти тиждень тому знайшли в траві і забрали доглядати, щоб не з'їли коти (бо решта пташенят вони погризли). Вона не вміла сама їсти, годували хлібчиком, поїли з піпетки, ловили для неї мух. Ще вчора зранку була така весела, стрибала по клітці, а на вечір здохла.

9. iriwa

iriwa Особлива мама

А в мене синочок самовідлучився від циці :girl_sad: не те щоб це дуже зле, зрештою йому через місяць 2 рочки, але я так до нього звикла, мого маляточка, що він все тулиться до грудей, а тут на тобі....

10. Юстина

Юстина Well-Known Member

Ой, важко мені як... Помер мій дядько Богдан, рідний брат моєї мами. Ще вчора лікар сказав, що ситуація безнадійна, але де взяти сил, щоб так швидко до всього приготуватися. Мудрійший, добрійший чоловік. Просила його в дитинстві, дядьку, не старій, я, як виросту, вийду за тебе заміж. 54 роки. Тяжка життєва історія, тяжка родинна історія, але хочеться щоб залишився світлим спогадом на все життя.

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Оскільки це не той тип авто які крадуть на замовлення, і не ті які крадуть на таксі/запчастини....зачекайтье пару днів, можуть передзвонити крадії і запропонувати викупити в них авто за певну сумму.

12. Seppy

Seppy Active Member

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Останнє редагування: 22 Червень 2011
  14. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Настрочила я величезний допис в тему про вчителів з прибамбахами, тицьнула "Додати допис" і тут інтернет пропав і перезавантажився комп, мене аж зло взяло:girl_mad:. І ще й від пів 7 не сплю, так зуб дико болить:girl_sad: Називається "Что значит не везет и как с ним бороться"

15. neznajko

neznajko New Member

Мали робити третю дозу прививки АКДС, прийшли в поліклініку сказали нема-купляйте....пішли в аптеку - нема, закінчилися, чекайте. А потім як вияснила моя знайома фармацевт ту вакцину взагалі рік як не ввозять в Україну - нема ліцензії, а як же тоді їх продають в аптеках....ОТ І БУДЬ МУДРИМ! Тепер не знаю, що робити? А саме цікаве, що приватні кабінети користуються цією забороненою вакциною! ЗЛА ЯК чорт:girl_devil:

16. Agrafka

Agrafka Member

17. neznajko

neznajko New Member

А я вирішила таки купляту ліцензовану вакцину, пораджуся ще з лікарями, яку саме краще....вона хоч і дорога, але шкода пропускати

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я вже 2 ночі не сплю через насмарк. Маю якусь запалення, зараз піду рентген забирати. Тільки 1 день як вийшла з лікарняного. Про поліклініку - то окрема історія

19. Музик

Музик Мартуська

сумна гілка :sad:
    і мені нині хижо. і то так, що з ліжка ледве встала, голова так крутиться, що досі по стінці ходжу, тошнить немилосердно, але зараз вже краще, поїла сухариків. вітшилась так, думаю ну все - вагітна, затримка є, тошнота є, зробила тест - нема. сиджу зараз і намагаюсь зрозуміти чому тоді все це так

20. JAriNOCHKA

JAriNOCHKA мамочка-кралечок;)

Мені тест, ще півтора тижня після затримки показував одну полоску, вже лікар на Узд підтвердив, що є вагітність, а тест ще ні! Так що все може бути, чого і бажаю:girl_wink:

Статус теми:
Закрита.