Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. manka

manka Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Трошки малого перестало турбувати прорізування зубів і нарешті знайшла час помити вікна на балконі. І ось...дощ мені їх ... сполоснув:girl_sad:

2. TUCR

TUCR Well-Known Member

А ми не можемо вилісти з хворб, вчора була лікарка в малої,сказала що бронхіт(((((((:)girl_impossible::girl_impossible::girl_impossible: де вона його влітку заробила, але нині їй вже краще!А мене вчора почала боліти горло, а нині нежить:girl_cray::girl_cray::girl_cray:дурдом,як мене то все замучило і настрій поганий(((((

3. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

крем (чи мазь) Траумель S рулить теж

4. Kerzenlicht

чи є легальний і реальний спосіб виправити ситуацію на хіднику коло квіткового Стрийського ринку?
    хто не знає: вздовж хідника є звичний базарний ще колишній мурований прилавок, там здавна продають квіти. Коло нього тротуар зо 2 м завширшки. перед прилавком кожен квітникар має стіл до метра, а перед ним ще вази. лишається максимум метр прохідної частини, яка накрита пластиковим дашком. Відколи стало жарко, після обіду, коли сонце напроти квіток, ті квітникарі вішають на дашок церати (! прищепками!), низ церат прив'язують до ваз чи пластикових відер з водою (би не файтало)... уявляєте приблизно? пасажирам (там зупинка!) лишається стояти на бордюрі, майже під колесами, і дихати дорогою.
    Ілюстрація. Вчора зайшла під ті церати, стала на межі прилавків (між двома) та й заглядаю на номер маршрутки (за цератами мало що видно). квітникарка: "Пані, чого Ви тут стоїте?" - "Бо тут зупинка" - "Тут базар!" - "Базар отам" показую на мурований прилавок. - "І треба вам ото сперечатися?!?" - "Я не сперечаюся, я Вас не рухала". Мовчки йде за свої квіти, бере бризкалку і... правильно, бризкає квіти разом зі мною. Я подякувала, що мені не так душно буде стояти.
    Як припинити то неподобство із зайняттям прохідної частини тротуару, ще й на зупинці?
    дякую
    знайшла фото (без церат, звісно):

Останнє редагування: 17 Червень 2011
  5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

абсолютно підтримую! там просто нереально пройти, а з дитячим візком то взагалі... а коли йдеш то кожна продавчиня на тебе вовком дивиться - мол, чого тут розходились, як ніц не купуєте! А кудою тоді ж іти??? Бардак!

6. Kerzenlicht

а чому в пішохода на тротуарі має виникнути таке питання???
    то хай вони думають, кудою їм продавати.
    приблизно рік майже щовечора там стою. добре, якщо за півгодини один покупець... і не пішоходи тут винні.
    у мене вчора таке бажання було "ненароком" заточитися і злегка "впасти" на ті квіти...або затриматися за них рукою... Дякую Тобі, Боже, стрималася.

7. Jasmin

Jasmin :)

Роздратували мене сьогодні у нашому новому супермаркеті "Наш край", який недавно відкрився на Пасічній. Стою на касі, касир чемно проводить весь мій товар, коли все провела по касі, кличе охоронця і каже "Давай картку!". Я подумала, що дадуть мені дисконтну карточку. А касир мовчки провела картку і віддала охоронцю. Я в шоці стою і запитую її (у мене покупка була на 60 з лишнім гривень) "А на скільки потрібно придбати, щоб отримати картку?", вона буркнуна "На 100 гривень" дає мені решту і починає обслуговувати наступного покупця. Я в шоці вийшла... Нормально? Невже неможна запитати, чи можна провести ваш товар на мою картку? Так часто роблять у Сільпо, але чемно перепитують чи можна, гарно дякують за покупку і добавляють "Заходьте ще". Я не агітую у Сільпо, але зрештою має бути якась повага до клієнта.
    Одним словом, дома все обдумавши, зателефонувала на гарячу лінію того супермаркету і попросила виправити ситуацію.

8. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Імене сьогодні роздратували. але на ринку.Купила вчора костюмчик коротенький чоловіку не сподобався, прийшла сьогодні щоб повернути, але натомість отримала пропозицію обміняти на інший, тому шо гроші вони не повернуть.
    Я почала сваритися, але безрезультатно.......настрій зіпсований , ще й як поверталася додому водій маршрутки не взяв стареньку бабцю та нагрубив їй.
    Як важко жити в країні де недотримується хоча мінімально законів.
    Ще й продавщиця каже, що ви мене законом про захист прав споживачів лякаєте я що вам чек давала?

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Почати з директора ринку...

Аналогічно. Дирекції зайві розборки не потрібні.

10. Музик

Музик Мартуська

мене дістав мій тато. тактовним він ніколи не був, але останній місяць це переходить всі межі! він іноді спеціально дзвонить, коли я в батьків постійно говорить про це. що його турбує? моя вага! кожного разу, коли мене бачить говорить про те, що я товста і мені треба до лікаря, бо то проблеми з гормонами, або до гінеколога, бо в мене проблеми, або подзвонити хресному (він в мене теж лікар). бо я товста і або жерти менше, або до лікаря (то цитата).
    задовбало!
    найгірше, коли він говорить щось таке за столом, під час обіду чи вечері і при цьому пристуні не лише він і я, а ще і мама, сестра, чоловік, інші родичі.
    здавалося, людина, котра знає мене все життя звикла до того, що я важу більше, ніж моя сестра, і так було завжди! ну але чому він не залишить мене в спокої?
    а ще донька сусіда влітку вийшла заміж і вже народила. то він сам подзвоним до мого хресного, щоб той домовився мені з якимось гінекологом, бо я виявляється безплідна :girl_feminist::girl_cray::girl_cray:

11. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

А в мене якась алергія, здається на квіти жасмину. Поки сиджу в хаті добре, а як вийду на вулицю, а ще як пройду повз кущ з жасмином, і є ще якісь такі кущі з білими квітами дрібненькими, то всьо, пчихаю, ніс зразу так ніби закладає, а прийду додому, то скоро все проходить. Дістало мене то. Тре їхати на море, але не знаю чи вийде нам по грошах, якщо і вийде поїхати, то аж в серпні:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Поплачуся на наш ремонт. Якийсь він нескінченний. Вже давно мали переїхати та постійні затримки.

13. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Сьогодні мав бути мій перший робочий день. але не так сталося ,як гадалося. в сина вночі піднялась температура. тепер сиджу і думаю ,що б таке сказати керуючій ,щоб вона з розумінням віднеслась до склавшоїся ситуації.

14. Kerzenlicht

Так, треба просити/вимагати чек. це дисциплінуватиме продавців, поступово вони звикнуть.

дякую, влучна думка.

ми самі маємо формувати правове суспільство... тобто і я сама теж...

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

Зранку робила собі чай і спросоння помітила кілька мурашок, що бігали біля цукру...Потім випадково глянула на нижню поличку, де стоїть мед, і прокинулася аж бігом! Вся банка з медом була в мурашках! Перший раз в житті таке в хаті маю! Ледве змила їх всіх в раковину, вони як у фільмі жахів розповзалися мені по рукам...бр...Просто капец! Я раніше якось байдуже, або з симпатією ставилася до мурашок, а тепер я їх зненавиділа...
    Відкриваю шафку за шафкою, а вони просто всюди...Хоч і не так багато, як в меді...Ледь не запізнилася на роботу, все вимивала...Прийшла з роботи, а вони знову наповзли! Не налякала їх ніяка хімія, ніякі доместоси!
    Не знаю, прийдеться, мабуть, шукати місце, звідки вони до нас повзуть, все знову вимивати...Оголосила я війну з мурахами!:girl_devil:

16. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Сьогодні ввечері до мене повернувся цистит :girl_cray::girl_cray::girl_cray: сподіваюся, мені Уролесан хоч трохи допоможе, бо очі на лоба лізуть :girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В мене таке саме було, теж переносила вихід на роботу. Надіюся що ваше керівництво зрозуміє.

18. Юстина

Юстина Well-Known Member

19. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

20. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

в мене на роботі суцільний завал, і то чим далі тим важче ((( вже і так сиджу з 9 до 21, приходжу додому і просто відключаюся, моментально засинаю ((( І коли вже то закінчиться? Плюнула б на то все звільнилася тай усе, але ж неможу, бо тоді прийдеться то робити комусь іншому ((( підведу людей, бо в них крім своєї роботи, буде ще й моя. отак і мучуся. Скоріше б відпустка.

---------- Додано в 06:41 ---------- Попередній допис був написаний в 06:40 ----------

як я Вас розумію, в нас те саме (((

Статус теми:
Закрита.