Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Буду жалітись:sad:
    Якась я вся слаба:sad: Болить мене живіт жахливо (правда напилась таблеток, біль вже ніби відступає) і от два дня маю стоматіт. Ще як в щколі в останнє мала. І от тепер. Весь рот мене пече, їсти боляче:sad:(
    І ще одна жалілочка-закинула я на літо свій спортзал:sad: Малий засинає не раніше 2 ночі, тому мені в зал встават в 7:8:, то я до вечора недоживу. Та й обставини в дома такі, що не зможу ходити, лише буду втрачати дні і гроші. Дуже шкодую...

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

3. hrystusja

Я б з радістю, та немає кому з малим сидіти. Усі приходять пізно ввечері((

4. Florena

Florena Member

Який же жорстокий цей світ, ну кому заважали мої котенятка, з двору нікуди не виходили, усі хто бачив задивлялись, вже троьох мали забрати, та я вирішила щоб ще трохи побули разом, а тепер думаю краще було б віддати, то може були б живі. Чоловік увечері знайшов чорненьку кицю забитою, хтось з неї добряче поглумився, а інших ніде немає. Не можу заспокоїтись (((

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Христусь, є ж друга сторона медалі: дрихне до 12....мєчьта...
    можеш вдома поробити якісь вправи лєментарні...теж корисно

6. hrystusja

Так і буду робити. Але це всеодно не те((. Та що зробиш, треба якось виходити з ситуації.

7. Bobas

Bobas New Member

І я жалітись прийшла.... Збираємо гроші на домофон. 8 чолоків( а в нас це половина мешканців) хочуть і готові заплатити, але на 4 поверсі живе тітонька, що ходить і всім капає, що то непотрібна річ. Всіх ходе відмовляє. А сьогодні з самого рання пішла і на дверях поставила старий кодовий замок. Ну не був потрібний він цілий рік, а тут так відразу і її муж його змайстрував. А люди (51%вже на домофон підписались)Не розумію таких людей! Не хоче вона, але ж ті 8 хочуть..

8. aknelitta

aknelitta New Member

9. Bobas

Bobas New Member

10. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Шо значить проблема? Якшо розібратись з тим домофоном, вони взагалі не мають права його ставити, тим більше якшо хтось проти, в нас майже всі здали на домофон, крім 5 здається квартир, нічого всі зробили ключі і все ок, тут все від сусідів залежить..

11. Sertce

Sertce Member

А мого брата нині с..олочі на екзамені зрізали, все дитина поздавала без трійок, а тут вліпили три. Степендії не буде!

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ----------

Електрик мав прийти- не прийшов, трубку не бере, плитку мали привезти- не привезли. Шо за день такий?

12. IndigoChild

IndigoChild New Member

Вилила собі гарячий чай на ноги:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    от і находилась літом в спідничках(( всі ноги червоні(( що робити?((( тепер будуть шрами?(((

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

То ж не окріп був? не повинно би бути. Напевне, треба чимось від опіків намазати - але я не дуже компетентна в тому, чим саме буде краще (((

14. zadiraka

zadiraka New Member

Попробуйте від шрамів купити в аптеці вітамін Е в капсулах.Розріжте капсулу і втирайте ту рідину в шрами.Я таке в неті вичитала,коли хотіла розтяжок позбутись,правда сама ще не пробувала,але там писало,що воно помагає позбутись навіть застарілих рубців.

15. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

бігом купити в аптеці Пантестин і мазати-мазати-мазати.
    Він і знеболить, і заживати легше буде. Аби пухирів не було.
    Все буде добре!
    Зараз в моді довжелезні лляні спіднички, а-ля селяночка!

---------- Додано в 06:22 ---------- Попередній допис був написаний в 06:19 ----------

є всі шанси, що повернулась мама і попереносила їх в потаємне місце. Є в кицьок така звичка. Не баїсь, за два-три тижні самі вилізуть десь....

16. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Не будуть! Перевірено на собі. :)
    Якби мали бути шрами, то вже би було видно, від простого почервоніння нічого не буде.

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

я за останні два тижні два рази обпекла ноги праскою і один раз руку об гарячу духовку. Такщо не переживайте! прорвемся!Пантенол рулить :girl_haha:

18. IndigoChild

IndigoChild New Member

Дівчата, дуже дякую за поради!:preved:

це точно!)

19. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Я Пантестином мазала малому ручку,коли праска припеклась до пальчиків.Тиждень мазала,все зажило, тепер навіть шрамиків нема.Так що мазайте щоб все зажило, і не мастіть собі голову,бо ще якоїсь біди наробите :girl_yes2:

20. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині був такий гарний день, але все зіпсувала рецензія на мою магістерську. :sad: Ну видно, що людина і близько у моїй темі не орієнтується , але хоче показати, шо він сильно вумний, а я і мій науковий керівник - дурні! :girl_feminist:
    Дивно якось, то мій науковий керівник захищала кандидатську на подібну тематику , але вуйко ліпше знає!:girl_impossible::girl_devil: Таких дебільних придирок на 3,5 сторінки я ще в житті не бачила! :padonak:

Перефотографувала ту рецензію, намагаюсь відправити науковому керівникові, а тут ще й інтернет глючить!:girl_cray:

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.