Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

В нас працівники ЖЕКу "прибрали" дитячий майданчик.. все що було довкола пісочниці, і недовкола теж, насипали в пісочницю... (бо голова на перевірку приїздив) Тепер в пісочниці суміш сміття, шкла, бичків та пороху.. А у нас щодня 5-7 діток до 2х рочків там бавляться. Я така зла була, пішла до нашої "пані" начальниці, а так як з-за столу вискочить і давай мені під носом папером трусити - то не моє розпорядження, ось вам припис майстра, майданчик був в неналежному стані через порозсипуваний пісок.. Ну я сказала якщо вони то до завтра не заберуть то я сама вночі все їм під двері винесу.

2. allja

allja Well-Known Member

А я нині в жилєтку: мого Бровка покусали інші собаки:girl_cray:Він бідний виганяв їх вночі з подвір"я, а вони покусали його...зранку забрала його до хати, то в нього вся спина в ранках:girl_cray::girl_cray::girl_cray:Обробила ті ранки і він вже від 8 години ранку спить, тільки очі відкриє як хтось іде і далі лягає спатки...Бідолаха моя:sad: Сподіваюсь йому скоро заживуть ті рани...

3. Dobra

Dobra Well-Known Member

В мене вдома опозиція. Хата прибрана, все зроблено, всі по колу чотири рази покормлені, сіла мама в інтернет щось повчитись трохи. Маю велике бажання вичити хоч на рівні домогосподарки (з 6-річним стажем) веб-дизайн, вчу, тішусь, і головне бачу що дуже мені подобається. А вони всі троє:connie_pull-pigtail змовились і кричать - мама, спечи нам КЕКС. І такими голодними страждальницькими очками блимають. Вжем сі навчила.

4. TUCR

TUCR Well-Known Member

А в мене мала знову захворіла, якась теплична вона у мене, ні з того ні з сього почала кашляти і знову температура:girl_cray::girl_cray::girl_cray: добру що хоч погода не дуже бо знову сидимо вдома:girl_sad:

5. Savchenko

Savchenko Member

На мене напала депресія:girl_sad: вчора так файно провела день та вечір з подругою. А сьогодні сиджу сама в квартирі, за вікном холодно і вітер, немає до кого навіть обізватись, чоловік буде пізно ввечері. Ще й в добавку моя мама підлила у вогонь масла до недавньої з милим сварки і чемно подзвонила свекрам і розповіла, який в них син нечемний і як він міг образити її доню. Але я ж плакалась лише мамі і вважала її єдиною людиною, яка не виноситиме мої образи поза нашими розмовами(як то кажуть между намі дєвочькамі). В підсумку завтра ми з чоловіком їдемо до свекрів на празник, і так як чоловік казав, що батьки не дзвонили йому, то тут два варіанта: або їм по барабану як себе поводить їх син або готують речь як ми будемо там. Відповідно стосунки будуть напружені, бо виходить що в очі я одна а поза очі завдяки моїй мамі я зовсім друга. Коли я сказала що треба було хоча б мені сказати що вона намірена робити, але ж ні, стандартна фраза "Я хотіла як краще". І настрій взагалі зіпсувався. Плюс дзвонить сьогодні мама і ставить перед фактом що взяла білети на Одесу і я з батьками та братом їду на море. Але це ж нічого що я заміжня, в нас з чоловіком інші плани на це літо, вона так вирішила. Я вже не витримала і виговорилась все що я про це думаю, відповідно мама надулась, наостанок видала що я можу їй не дзвонити і не приїжджати і відтепер мої проблеми то лише мої проблеми і кинула трубку. Прямо родини Монтекі і Капулетті, там зляться що не приїхали на Трійцю, як батькам пояснити, що чоловік вже не знати скільки часу не відпочивав в колі друзів від роботи, буденності і так далі, з моєї сторони ображаються кожен раз як не приїжджаємо на якесь велике свято, як так то ж родинне свято, і теж не поясниш, що свято одне а родини тепер вдвоє більше і не можемо за один день поїхати в один кінець а потім зразу їхати в інший, адже відстань 6 годин поїздом, то ж не сусідній район чи вулиця, нє треба накручувати в мене - мене, в чоловіка - його, а потім приїжджаємо до Львові і починаємо сваритись до кого слід в першу чергу їхати. Чи то тільки в нашій сім"ї так чи то вже непоодинокий випадок я не знаю, одне знаю, що після подібних сварок лишається дууже неприємний осад, нажаль((((

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:eek::eek::eek: То такий конкретний перебор!! Робіть щось з тим, бо далі лиш гірше буде!

7. kolobok

kolobok Member

Загубила кульчик золотий. Навіть не знаю де і коли, просто ввечері помітила, що нема одного. Сам по собі він не є якимось ексклюзивним чи коштовним, але то був подарунок батьків на 20-тиріччя :sad:.

8. Іруня

Іруня Well-Known Member

Дуже дивна мені поведінка Вашої мами... Хоч моя мама однозначно не жалілася б на мого чоловіка свекрусі, але і я маму ( та й всіх родичів ) тримаю чим подалі від якихось сварок в моїй сім"ї. Нащо їй то знати, якщо ми за пару годин помиримося, а в неї вже буде "зуб" на зятя, бо обідив її єдину дитину :). Тому в моїй мами ідеальні стосунки з моїм чоловіком.
    А ось це вже взагалі ні в які ворота не вписується... Якщо мама дорожить Вашою молодою сім"єю, то могла би і на Вашого чоловіка білет взяти. Хоча, звісно, перед тим порадитися, які у Вас плани на літо.
    Маю знайому, яка завжди казала про свою доньку і зятя : "Я їх розведу! Я їм жити не дам!" І розвела... Незважаючи на те, що в тій сім"ї вже була маленька дитина, яка тепер росте без батька. І кому стало краще?
    Коли до нас в гості приходить моя бабця, а в нас в хаті "іскри літають", то ми йдемо наверх, закриваємо двері в спальню і сваримося тихенько:girl_haha:. А навіщо то комусь чути і масла в вогонь підливати?

9. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Не хочу вас образити,але маєте тепер науку!Пожалітися комусь треба, але точно не мамі!Я колись теж така дурненька була.Чоловік наговорив неприємного, я зразу до мами " він такий-сякий, образив мене!" А потім сиділа в мами в гостях і переживала, щоб мама чогось не ляпнула.Жахливе відчуття.Тепер з мамою спілкуюсь рідше, а якщо і жаліюсь, то тільки на болячки, на дітей або на капусту, яку спалило сонце, а я ж її так підливала!У вас вже є своя сім*я, свій мікросвіт, в якому все вирішуєте тільки ви з чоловіком , і НІКОГО, тим більше маму,тата,бабу,діда туди пускати не можна!То є ваше!Батьки можуть порадити, але вирішувати маєте тільки ви! Чи їхати вам на море,чи не їхати , з ким їхати ви маєте радитись з чоловіком, а те що мама поставила перед фактом, так це її проблема.Чому вона вас не запитала? Ви ж її не просили брати путівку,то нехай на ваше місце шукає собі когось іншого.Їй було би приємно, якби ваш чоловік поїхав на відпочинок без вас?Вона б мабуть говорила що він собі коханку знайде.Так нехей ваша мама поставить себе на його місце! Я може в чомусь не права, але то є моя думка.А вирішувати все, звісно тільки вам!

10. Savchenko

Savchenko Member

11. Florena

Florena Member

У всіх свято , та веселий настрій, а я знову плачу, тільки трохи звикла, що зникла киця залишивши котеняток, як сьогодні уночі нестало моїх маленьких котисьок. Вони вже так гарненько навчились їсти саменькі, так чудернацько за собою доглядали, вилизуючи один-одного. Бігали слідом вимагаючи уваги до себе, лізли до рук, лащились, муркотіли.. Та від самого ранку їх ніде немає, обходили усю околицю, всі сусудні двори, облазили закутки, а НЕМАЄ (((. Ввоча увечері ще їх погодувала, побавилась та вклала спати ... Якесь невезіння, як я скажу доні , коли вона повернеться з гостин, що немає котенят- дітлахів, то для неї буде страшним стресом.

12. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а ви з нами діліться, ми вас і підтримаємо і розрадимо, і без наслідків.

а в мене чоловік сьогодні зранку знов поїхав у відрядження і має приїхати аж в суботу. а я так хотіла піти десь погуляти чи кудись поїхати. та й взагалі всі ці відрядження для мене це моральна травма (((. Обіцяє, що це вже передостаннє таке довге, та мені щось слабо в то віриться.

13. Dobra

Dobra Well-Known Member

Не знаю як у кого, а за моїм кожним словом на форумі стежать окремі родичі (користуючись ситуацією передаю їм привіт):girl_haha:. Тому пишу на нейтральні теми, а деколи так пожалітись хочеться.
    Трохи поплачусь: моя старша таааак багато говорить сьогодні, в хаті стабільний фон - або співає про неземне кохання, або задає мільйон запитань. Всі її подружки хворі, гостей нема, весь удар болтовні на мене. Голова тріщить. Як мовчить, то каже що їй зле. О, анекдоти мені розказує. Може в когось таке балакуче є, звели б докупи?:girl_haha:

14. Nitriotka

В мене склалось таке враження що це я написала...... Просто мої батьки теж розлучились, вітчим мені теж швидше друг, ніж батько,ще багато бачу в нас спільного.

15. Sertce

Sertce Member

І я сюди. Почався ремонт у ванній. Дурдом! Поміняли сантеxніку, каналізацію, ще проводку поміняти і розетки поставити. Як на зло, не знаю жодного електрика в нашому місті( живу тут недавно). Почала шукати по оголошенняx. Прийшов- волосся довше, як в мене, з бородою, як в цапка, студент. Відіслала його по розетки в магазин. Пішов. Десь певне з годину не було( йти 10xв.). Прийшов. Розеток не купив, лише провід, коробки. Знов десь пішов. Я чекаю- чекаю- нема. Через дві години дзвоню до нього, найобкала- прийшов. Ше якогось чм..ра привів. Вже обоє чіпляють проводи. Кажу: "Xлопці, xто з вас електрик?" а той патлатий- " Ніxто, ми так, самоучки". Народ, мені волосся дибки стало. :shok: Вчепили ту проводку, дві розетки, ще попросила, щоб світильника в залі вчепили другого. Виявилось, не мають інструменту, дзвонять до ше якогось електрика, вже старого. Той обіцяє прийти через 40xв. Взяли за роботу аж 12 грн, 50коп. :xaxa:+ 32 грн матеріали. Старий електрик мав бути через 40xв, тоді в 14год, а прийшов майже в 19.
    Ростом десь метр п'ятдесят, до світильника не дістає з табуретки, несем з ним стола. Стає на стіл і так дістав. Вчепив. Попросила, шоб глянув на проводку шо ті електрики робили, то він жаxнувся! Описувати не буду, но, якби пустити електрику по їxні конструкції, то було б з мене, як в тому чорному гуморі- "все, что осталось, собрали в газетку". Зробили з точністю до навпаки. Потім ше той старий казав, що той цапок його собі додому до проводки наймав,бо сам не вміє! Питається, нашо оголошення давати?! Народ, я вже давно так не матюкалася, як тоді, коли до цапка подзвонила подякувати.
    Р.s.
    Взавтра вже третій, той старий електрик має всю роботу тиx двоx "зривати" і все наново робити.
    Зла, як пес!

16. Savchenko

Savchenko Member

дякую за моральну підтримку, саме найкраще це погляд зі сторони) От вчора виговорилась, чоловік приїхав - поговорила з ним і дійшли висновку, що поїдемо до моєї мами і пояснимо чітко і по поняттях де дійсно потребуємо порад, а куди не слід лізти і дала слово чоловіку, що сміття з хати не виноситиму любій родині. Він теж порадив: "Ліпше на свому форумі пожалійся дівчатам, я так зрозумів, що нам(чоловікам) там конкретно перемивають кісточки" От тепер і настрій кращий і добре, коли милий вдома:girl_tender:

17. Nitriotka

18. Sertce

Sertce Member

Ната, дякую, але далеко йти йому, то Тернопільщина. Я вже якось з 'мєсного люду" може шось знайду. ДЯКУЮ.

19. terezka

terezka котяка-вишивака

маю купу всього, просила подругу прийти допомогти мені, обіцяла бути в обід.
    досі немає, щойно передзвонила їй. а вона каже "ми тут бухаємо, приходь і ти, будем бухати разом, і взагалі що ти така сумна?"
    і так образливо, бо просила про нагальну поміч, сама ніяк не можу з усім розібратись, і так треба було тої підтримки....

20. Nitriotka

Статус теми:
Закрита.