Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. iriwa

iriwa Особлива мама

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (частина 2)

І я сюди... В мене якесь зачароване коло! Як його розірвати? Малий гамяє цицю, спить з нами і нічого не хоче жувати! Страшне :girl_cray: Щоб навчити спати окремо обо як мінімум засипати самому то тре відлучити від грудей бо даю їх дитині коли присипляю і вночі, але вночі затягується та справа на годину а то й більше, а я як зомбі не можу вночі колядувати коло ліжка, вже стільки раз пробувала і нічого не виходить з того... Жувати, кажуть лікарі і їнші, теж через ГВ не хоче, привик що мусить бути ріденьке і все, їсть лише кашки і но не всі, усе мушу перетирати :girl_impossible: Кусає лише печенько і галети вівсяні, а от щоб бульбочку чи м"яско то нє, давиться хоч втрісни... Вже мені то все надоїло як гірка редька! Хочу поїхати з малим в гості до знайомих в Київ, і що? Як з ним їхати? Як вирішити то питання, бо вже голова тріскає і пухне.... Не хочу мале насильно відлучати, а якщо не відлучати то як навчити жувати бодай.....

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Якраз тут проблеми не має бути - їжа є, мама є:)

3. DivineVanGate

DivineVanGate Member

iriwa, посміхніться :) У нас таке саме: 1 і 7, мамина циця в роті і сухарик в руці, спимо між мамою і татом,
    Їдьте разом з малечею, і не думайте відлучати!
    Ми от з таким чудом 2 рази в Італію літали і всюди її по екскурсіях замках і соборах тягали. Все буде чудово!

4. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Відчуваю себе людиною другого сорту. І знову через свій паспорт :sad: Кожен виїзд за кордон супроводжується завжди проблемою через ті дурнуваті візи (я маю візу на довготермінове проживання в Великобританії, але виїзд будь-куди за її межі потребує візи). От і зараз - вже мали заплачену поїздку на тиждень на лижі і тут несподіванка - найближча можлива дата на візову співбесіду через ТРИ тижні - тобто за 2 дні до поїздки. Візи за цей нас ніяк не одержати. Перший раз бачу таку дурню. Переносити поїздку сенсу нема, бо снігу вже не буде... Ну і мовчу, що невідомо чи повністю повернуть гроші за квитки і готель.
    При чому з тими візами завжди якісь нові "чуда". І що прикро - маю багато "шенгенів", але ніяка зараза не дає мені довготернінову багаторазову візу. Певно мушу поїхати в Україну і залагодити якось то питання.

5. iriwa

iriwa Особлива мама

У вас мабуть з твердою їжею проблем немає :sad: А я от дурію коли маю годувати маля, а він і того не їсть і того теж, і зупи ні, і борщу ні, ні хліба, ну капєц
    Чоловік на мозги капає, і всі решта, самій ледво сили хватає....

6. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Мій брат десь до років 3 їв всю їжу тільки перетерту, пом"якшену, розмочену і тд. А дещо (зупи) мама йому перетирала до років 7. Повірте, зара їсть всьо - аж за вухами тріщить. Має ріст 1,87 і майже 100 кіля живої ваги :)
    Тому не хвилюйтесь! Заспокойтесь в першу чергу самі і головне не слухайте тих, хто "капає" :)

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

не панікуйте! В нас наприклад також дитина дуже мало що їсть, але я з того проблеми не роблю (навідміну від моєї мами яка каже, що я погана мама, бо дитині ніц не виварюю і не перетираю). Мала з каш їсть тільки гречку. Ще їсть бульбу, трошки зупку. Але то все під настрій. Може нічого цілий день крім грудей не їсти, хіба яке печенько погризе. А може щось з"їсти з моєї тарілки. Ми на педприкормі і мені то подобається.
    Щодо поїздок і ГВ. Мені навпаки дуже зручно з малою кудись їздити завдяки ГВ і спільному сну. Не треба заморочуватись колисанням і т.д.
    Насильно відлучивши ви дитині спричините великий стрес. І не тільки дитині, а і собі. І не факт що після відлучення він почне добре їсти. Воно вам треба?

8. iriwa

iriwa Особлива мама

Я дуже хотіла малого з 2 років дати в садочок, то що, все, накрилося мідним тазом.....

9. Sapiha

Sapiha New Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

А нам сьогодні вкрали номера від машини, і тепер невідомо коли ми їх поновимо. :girl_mad: Руки б повідкручувала тим злодюгам :bomb: А саме гірше що тепер потрібно буде ще гонити по наших інстанціях де тебе футболить кожен хто може.......

10. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

А в нас в суботу собака здохла:girl_cray:, йому було 11,9 років. Не знаємо чи від старості, чи "добрі сусіди" чогось смачненького дали перекусити? Так шкода:sad::sad::sad:

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мені наш педіатр сказала, що дитина таким чином може захлебнутися, але я все таки сьогодні трошки попити так дала. Я взагалі в шоці, малий усі ліки випльовує, а ті що якось насильно вдається запхати виригує. Я в розпачі, сама хвора, вночі у нас обох температура до 40 доперала. Я малому збиваю, а вона падає до 37,5 максимум і потім далі росте. Вже й не знаю що то робити. Лікарка казала горло трохи червоне і все, плюс зуби лізуть, але скільки то та дитиночка отак буде мучитися, я вже не можу на це дивитися...:d25: І знову сьогодні дома сама і до кінця тижня так буде. Ледве по хаті лажу, ноги підкошуються, все болить. Горло, насмарк, кашель, температура. Лягла б і лежала, а тут ще хвора дитина біля мене, мушу брати себе в руки, але сил вже майже не лишилося...:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

Останнє редагування: 15 Березень 2011
  12. Wonder

Wonder New Member

і я сюди, сьодня захворіла, чую розгрібає сильно, а я тільки на масаж з понеділка записалась, не хочу робити перерву :sad:
    щей в дівчаток замовлення зробила, бажано завтра заплатити
    надіюсь завтра зранку мені буде краще :)

13. Heureuse

Heureuse вірю...

Сижу плачу! Загубила золотий перстень з перлиною…подарунок коханого на 19 років:cry::cry::cry:

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Прийшла знов жалітись:girl_cray:. Вчора мала плаксивий вечір. Одна дуже близька мені людина мене дуже розчарувала своєю поведінкою. Так мене вразила ця ситуація, що цілий вечір заснути не могла. Так воно мене мучило(((( Досі така розбита.....І головне нічого змінити не можна( Просто часто ми про людей думаємо набагато краще ніж є насправді(

15. Melisa

Melisa Well-Known Member

Співчуваю, я також десь 2 місяці тому загубила обручку.

16. Heureuse

Heureuse вірю...

Дякую…найгірше те, що не можу точно пригадати де він міг впасти..була впевнена, що вдома, зранку все перерила-нема…((
    Та маю надію, що може десь закотився і ще знайдеться...

17. hrystusja

Думаю знайдеться) Мій чоловік минулого року обручку загубив. Всю хату обшукали! Засмутились дуже. А через кілька місяців він пішов в підвал за картоплею і знайшов серед картоплі!!!! Виявляється він тоді її набирав і вона злетіла. От і знайшлась)))

18. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

19. sunset

sunset Active Member

і я в жилеточку!!! сьогодні шеф *потішив* - сказав що треба наново переробляти всі документи за 2 місяці- бо бачите він подумав, що з новими партнерами оформлення документів на майбутнє буде швидше проходити!!! тепер мінімум до 9 години щодня сидіти на роботі(((( аж плакати хочеться(((( :girl_cray:

20. hrystusja

:sad::sad:А я з чоловіком посварилась(((( На душі гадко так(((

Статус теми:
Закрита.