Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ariel

Ariel Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Мене знервував мій чоловік.І то не вперше за останній час:girl_devil:
    Без коментарів

2. Vika

Vika Well-Known Member

мій муж пішов на день народження вкотре без мене ( в них на роботі так прийнято:girl_cray:). жаба давить. ех, люблю десь потусуватися з друзями, але мені це ще довго не світить.

3. Virginia

Virginia Well-Known Member

В мого чоловіка теж так, всі йдуть без жінок, то в них так прийнято...:girl_devil::girl_devil::girl_devil:

4. Nemi

Nemi Well-Known Member

а я застудилася((( давно вже такого зі мною не було - підходжу до мами і кажу "щось так горло болить... не пам'ятаю, що то я маю робити? лягти в ліжко і читати, а ти будеш приносити мені гарячий чай?" xD

5. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Упродовж останніх кількох місяців, коли приїжджала додому, шукала папку зі своїми документами , але ніяк не могла знайти. Під час мого останнього перебування вдома виявилося, що їх разом із "футболами" і "карпатами",які я збирала від 10 класу, а також відкритками і листами бабусі із Барнаула здав на макулатуру мій тато. Я ревла кілька годин - то ж мої речі, яке право їх брати без мого дозволу має хтось інший?! :sad: То ж все лежало у коробках на другій веранді і нікому не заважало, а він вирішив "підзаробити"! :girl_cray:

• Подобається Подобається x 1
  6. VERO

VERO Well-Known Member

А моя дитина (важить майже 20кг) прийшла з вулиці і пішла в ванну, як завжди. Я думала, що буде руки мити. Чую щось з таким шиком впало. Забігаю в ванну, а то відвалилась дверька від пральної машинки. Мій синок потім пояснив, що просто хотів на ній покататись, а вона чомусь впала. На щастя, з самій машинкою нічого не сталося, але дверьку нема до чого кріпити:girl_cray: В сервісному центрі обізвали нашу пральку "старою", бо їй вже 7,5р. Тому замовити нічого не можемо. Поки що, чоловік якось ту дверьку запихає і машинка якось пере, а я пильную, щоб під час роботи центрифуги то діло не вивалилося зі всіма витікаючими наслідками. А далі, напевно, прийдеться займатися пошуком нової пральки.

7. Coshitce

Coshitce Member

А мене ангіна "догнала", ковтати боляче, вихідні "коту під хвіст".

8. preciosa

preciosa Well-Known Member

Маю на нозі мозоль, палець згинати важко і ходити, бо все це діло розміщене так, що я на нього стаю при ходьбі... Що ж мені з ним робити?

9. Milady

Milady Well-Known Member

Я вже 4 день дерусь на стінку:все тіло страшенно свербить і болить....пообрізала свої нігті,шоб не чухала прищики....ааааа,ну то ж треба:girl_cray:найгірше те,що викинуло декілька прищиків у роті,які приносять величезний дискомфорт:girl_mad:
    Довго то ще буде тривати?!бо я вже немаю сили.....

10. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

У вас вітрянка, чи що? співчуваю..

11. Coshitce

Coshitce Member

Я одного разу мала мозоль на правій нозі теж під пальцем (великим). Лікувалася як бабця повідала: береш муку (десь 1-2ст.л.) і десь 1 ч.л. воцту, замішуєш тісто як пластиліна, наніч прикладаєш пляцочок до мозоля і примотуєш шматкою жеби не злізло. Я так зробила, на ранок мозоль як "відшарувався" від ноги, тільки "серединка" була причеплена, то ше раз так прикладала. Власні зауваження: розмір пляцочка - максимально наближений до розміру мозоля, ногу краще трошки розпарити перед прикладанням пляцочка.

12. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А мій чоловік вчора прийшов в 3 год ночі п*яний.Сьогодні знов добряче випив і пішов спати.Надоїло все...........

13. TUCR

TUCR Well-Known Member

В мене мала з вівторка мала тепмературу думала що на зуби,температура минула:girl_in_love:,і ми пішли на вулицю вчора, але появилось висипання, думала пітничка, а виявилась краснуха:girl_cray: і ми знову в хаті.

---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

Я вам співчуваю бо колись і сама мала вітрянку за два місяці до весілля, я думаю що ще день два і свербіж перестане, але це саме гірше коли все свербить)))):girl_cray:Тримайтесь

14. Milady

Milady Well-Known Member

15. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

oй а я вчора сапала картоплю,та так спалила ноги,що капець,не можу кроку стопити,ходжу як каліка,,пече страшено, креми та спреї не дуже допомагають,мушу терпіти:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

16. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

народний метод, помагає безвідмовно:
    береш горілку і мастиш там, де попечено, щопівгодини, так робити хоч зо дві години (потім можна рідше) і пекти перестане.
    Я теж колись так спекла ноги, що навіть лежати не могла, бо коли лежиш і нічим не займаєшся - думаєш про біль. Пробувала мочити полотенце і класти на гоги, то поно висихало.
    А горілка дуууже допомогла. Всім раджу.

17. iriwa

iriwa Особлива мама

Маю страшну нежеть, ще й вухо болить.... ото треба ж було так застудитися посеред літа....

18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

а мене так болить, що мабуть до ранку не засну. завтра на прийом до Лора зранку бо Отіпакс безсилий. начиталась, що то запущений отит((((

19. Seppy

Seppy Active Member

Ви що!? Шкіра і так спалена, а Ви її добити вирішили? Горілка дає лише 5 хв. полегшення, бо холодить, але насправді сушить ще більше шкіру.

20. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Мені допомагає феністил гель, вчора були на озері 1й раз, тоже трохи спалилась, забулась шо вперше загораю.

Статус теми:
Закрита.