Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іруня

Іруня Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Ну, нічого собі! Минулого літа в Єви теж кліща знайшла на сідниці. Ледве-ледве його витягла. А читаючи тебе, вже би не ризикувала сама за то братися...

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

Роман кліща витягнув, але реально було видно, що голівка лишилась,і то досить глибоко. в домашніх умовах ми б її однозначно не витягли б.
    швидше за все вкололи щось місцево. нас з Ромком з шурхотом вигнали з палати... як згадаю. але то все тривало хвилин 2.

3. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Моїй малій без знеболення на Орлика хірург голкою від шприца видлубував голівку кліща, бо дуже глибоко під шкірою сидів.

4. Іруня

Іруня Well-Known Member

Я ось такого найбільше боюся... Я вже колись розказувала про один випадок...

5. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Це капець :girl_devil:. Чоловік загубив гаманець з грошима , картками... НЕ знаю. Поїхав шукати. Може знайдеться(((

6. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

ото ж власне - доносьте без
    .

Якщо це для вас так важливо, то замість нервуватися ущеміть його в тому, що йому важливо, а вам здається дрібницею. Часто до чоловіків доходить лише "зуб за зуб". І коли він висловлюватиме своє незадоволення, проведіть аналогію. Але продумайте план до кінця - плановані речі краще вдаються.
    Це лиш у тому випадку, коли ви хочете щось змінити. Бо якщо ви нічого не робитимете, зокрема, іншого, нового, то нічого й не зміниться.

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

займатися ними то одне, але все ж таки я вважаю також, що це дрібниці, через які не варто так перейматися. Стосунки не лише з того складаються.Хочу ще додати, що у мене також бували моменти, коли я думала-а чи варто то все? Але зруйнувати так легко, а от побудувати такі стосунки наново дуже важко і одразу в голові собі пригадувала всі хороші моменти, речі, які я ціную у тій людині і все стає добре :)

8. TUCR

TUCR Well-Known Member

Ми вже одружені, але ситуація майже ідентична, йому краще мовчати ніж поговорити зімною піде в іншу кімнату і дивиться телик, а в мене в голові купа не добрих думок, неодноразово думаю і про розлучення.

9. DILEMMA

DILEMMA New Member

Як я вас розумію......дуже схожа ситуація в мене,правда ми вже одружені,теж появлялись такі думки в голові,чи типу,може я зробила помилку...кажуть,що ні в однієї пари без чогось такого життя непроходить...!
    Ваш чоловік часом не терези?)))

10. Мамусічка

Не знайшов( А, можливо, що хтось поверне хоч картки...Надіятимемось(((

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

у нас так само, тіки наоборот. Я мовчун і не звертаю на побут уваги і взагалі я не матеріаліст

12. Seppy

Seppy Active Member

Сумніваюсь, що повернуть, краще зранку картки заблокуйте в банку...

13. Heureuse

Heureuse вірю...

точно те саме мені сказала вчора моя подруга...на разі, вирішила спробувати такий метод...або ще краще- просто не робитиму за нього те, що він в змозі зробити сам...елементарно, посуд за собою хоча б в умивальник покласти (навіть не мити!) він однозначно може...а то я завжди спускаю на те, що він втомлений, з роботи і т.д...а моє навчання сприймається як щось не таке важливе, я там не втомлююсь та й взагалі я там нічого не роблю...
    але міняти щось буду, це вирішено, бо абсолютно згодна, що

правда на 100%...
    просто іноді на дрібниці не звертаєш увагу..а коли вони назбираються довгий час, то потім здається, що то вже глобальна проблема...але ви праві, таки приємних та щасливих моментів набагато більше...і це головне!

ні, він близнюки..і поки що тільки наречений..але, думаю, знаки зодіаку не впливають на неймовірну схожість майже всіх представників чоловічого роду!:girl_wink:

14. Kerzenlicht

мій терези, най їм добре буде...
    напрацювала собі з ними підхід: коли "злетів з орбіти" (от захтів і дозволив собі злетіти), пру напролом (звісно, колись більше, колись менше) і врівноважую штучно, бо інакше треба тиждень чекати на рівновагу... потім йому ніби нічого й не було, зате я вже ніби 7 разів розлучена побувала... тому пришвидшую процес.

---------- Додано в 10:12 ---------- Попередній допис був написаний в 10:02 ----------

молодець! саме це і спрацьовує. а ще залучайте його до глобальних хатніх справ. болюче місце знайдете самі - що матимете більше часу на нього, що ви не можете щось там зробити (придумуєте чому, якщо треба придумувати), що ви це неминуче хочете/потребуєте зробити з ним (з "бо..." або без "бо...") тощо.
    важко тільки перших 40 разів. :)
    важливо тільки не перестати так поводитися - чоловіки страшенно добре відчувають несистематичність.

один раз на N разів можна так зробити, але обов'язково це йому сказати, краще з люблячим виразом обличчя або ще якось так ніжно-турботливо типу: я ж бачу, який ти втомлений, гаразд, хай буде, цей раз сама зроблю, йди відпочивай. але вважати, щоб це системою не стало.
    у мене це спрацьовує найкраще. коли роблю просто так все за звичкою, то рано чи пізно (зазвичай доволі рано) наштовхуюся: ти нічого не робиш, про мене не турбуєшся/мною не опікуєшся тощо (бачте, попрасував собі сорочку, поки я кухню прибирала чи дитині їсти давала/вкладала). тому й напрацювала вище описаний підхід "тицяти в очі".

15. TUCR

TUCR Well-Known Member

У вас навчання, а в мене дитина і те що я сама сиджу з нею цілими днями,це дрібниці, хіба це важко, а от я прийшов з роботи поїв і в мене диванна хвороба прошу мене не турбувати(((

Останнє редагування: 30 Травень 2011
  16. DILEMMA

DILEMMA New Member

Не впливають звичайно)Але кожен знак щось людині дає,що трохи відрізняє її від іншої людини,ну це моя думка!Може просто так мені ті терези вже допекли)))

Шо правда,то правда) Згідна з вашим підходом,теж так стараюсь робити...але деколи просто не вистарчає ні сил,ні терпіння,ні нервів...

17. Kerzenlicht

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А мені на рівному місці тре заплатити 850 гривень, це так невчасно зараз :girl_nea:

19. kolobok

kolobok Member

Нині, тобто вже вчора, щось явно не мій день був. Рано загубила на базарі 100 грн. Потім вирішила зробити приємне чоловіку до ДН і спекти його улюблений торт "Пташине молоко". Пів дня провела на кухні, а той торт такий вийшов, що соромно комусь показати - корж твердий, маса зрідла, навіть поливка зверху і та не така, як має бути. Настрій паскудний.

20. Мамусічка

Та уже заблокували одразу , як не знайшов, але на тимчасово, якщо знайдуться то розблукують, як ми повідомим. Може хто знайшов і гроші взяв, а викинув картки. І хтось знайшов картки. Оголошення в газету даватимем. Ні,так ні. Але мене тоді доведеться їхати по картку в Полтаву :girl_devil:, бо мені її там видавали та як там навчалася і жила. Чоловіку легше йому тут видавали, тому йому не так морочливо отримати карток дубляж майже на місці(((

Статус теми:
Закрита.