Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Останнє редагування: 28 Травень 2011
  2. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

ну чому ж? ложку спирту і ложку води - майже горілка за градусністю.
    купуєте ж Ви крем, яким більш ніхто не користується? горілка теж буде виключно косметичним засобом :)

3. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

Мамусічка,

4. VERO

VERO Well-Known Member

Ой, дівчатка, пишу і не знаю, чи сміятись, чи плакати. Більшої дурниці просто не пригадую. Сиділи ми вчора з чоловіком дивились "Україна має талант" і тут раптом перегляд паерервали привітанням президента з останнім дзвоником. Мій чоловік саме прийшов з тренування, відпочивав з бокалом пива. Побачив "улюбленого" президента, спокійно бере іграшковий автомат малого (який завжди був не заряджений) і стрілляє в новенький великий LCD телевізор!!! Зразу утворились вертикальні полоси на цілу довжину екрану. Я так розумію- від тріщини. Чоловік аж онімів. Треба ж було сину запхати в той автолмат рівно одну кульку!!! Гарантія на нього ще дійсна. Але я так розумію, що ми з нею пролітаєм, бо є механічні пошкодження. Хто знає, чи реально взагалі якось налагодити екран, чи так вже і буде все з полосочками?

---------- Додано в 00:39 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ----------

До речі, ми вже знайшли винних : кум (бо подарував автомат) і президент, бо заважав дивитися шоу.:girl_feminist:

5. natorella

natorella Well-Known Member

счьот, завєрєнний у нотаріуса відправити їм

6. tsyganka

tsyganka Member

Малий сьогодні рознервував, все йому не так. Взяла його на руки і несла спати і тут стала ногою на кришку від пилососа(а вона мала гострі кінці), поранила ногу, кров тече по всій підлозі. Брат чоловіка літав по хаті в пошуках ватки і перекисю, бідака так спереживався! Тепер ходжу як кривенька качечка.
    P.S. Десь тиждень тому стала на граблі і проколола ногу, що мені так везе!

7. Darcy

Darcy Well-Known Member

А мене сьогодні кліщ в живіт вкусив((( Правда, він якось всередину в шкіру не заліз глибоко, я від переляку його витягнула и викинула... Але те місце підпухло і свербить... Замазала йодом (в неті вичитала), поначитувалась, які бувають інфекції від кліщів, тепер не можу спати, сиджу і панікую... Лікарів боюсь панічно....

8. zetta

zetta Well-Known Member

i смiх i грiх ,так от хто вбив Джона Кенедi ).
    п.с. Телевiзора шкода.

Останнє редагування: 29 Травень 2011
  9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я власне теж про це подумала. Голівка, або ніжки, чи що там у нього. Треба йти до лікаря, щоб він перевірив. Боїтеся, чи ні, але краще перемтрахуватися, бо може почати гноїтися.

11. Vika

Vika Well-Known Member

ми живем коло лісу. кліщів море і в дорослих і в дітей було. і ще нічого не гноїлося і не заслаб від кліща ніхто. навіть були випадки коли голову лишалиЮ то тіло через пару днів само виштовхувало інородне тіло. ми мастимо спиртом, а свербіти воно має, комар тоже свербить. не панікуйте, ніц страшного в тому нема ( хіба би вам попався злобний енцефалітний кліщ мутант-але це малоймовірно, хоча можливо)

12. Darcy

Darcy Well-Known Member

До теми кліща. Свербить страшно, але укус зменшився вже трохи... Дівчата, дякую за поради, мені здається що я всього витягла, він ніби на поверхні був, тільки з одного боку лапками зачепився в шкіру...
    От не знаю, чи є зміст до лікаря йти, адже там не видно, чи є "залишки" того кліща, просто підпухле місце. А аналіз крові нічого не покаже, лише мінімум через 10 днів...

13. poputochka

poputochka Well-Known Member

Восени кліщ вкусив мене під лопатку,то не зуміла нормально витягти, і ходила до хірурга,щоб "прооперував".Так от, місце укусу свербить ще й досі, і зробився невеликий шрам. Але перелопатила купу інформації,і дійшла до висновку, що це нормально. Щодо аналізу крові, кліщі переносять не лише енцефаліт, і цікаво, де у нас можна зробити такий розгорнутий аналіз?

14. Heureuse

Heureuse вірю...

в мене настрій паскудний-препаскудний!!!!! тільки що півгодини ридала...тепер голова болить......
    от так здається ніби знаєш людину..любиш її більше за все на світі....а вона в один момент може все так зіпсувати, що навіть бачити її не хочеться...знаю, що злість пройде зовсім скоро, але такі дурні думки йдуть....найгірше, що ще зранку ми сиділи з моєю мамою і говорили про майбутнє весілля...а тепер я сижу і справді не знаю чи варто зв"язувати своє життя з людиною, яка моментами мене зовсім не розуміє, є повним егоїстом...і таке враження, що говориш зі стінкою...бо він стоїть на своєму і все...він не готовий першим поступитись, першим підійти і почати розмову...а нащо? йому і так добре-сидіти і мовчати...всі побутові речі для нього неважливі...він вважає, що це дрібниці, через які не те, що сваритись, а навіть говорити не варто....то що ж буде потім, коли ці дрібниці будуть займати величезне місце в нашому спільному житті...
    зараз я сказала йому піти, бо більше не хочу його сьогодні бачити і нам обом треба подумати...але він не буде думати!!!! бо він впевнений, що це в мене просто поганий настрій і завтра знов все буде добре...але ж не буде!!! для мене це є проблема, яка реально мене мучить...а він це вважає всього лиш дрібницями....

15. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

а це направду так

справді????:scratch_one-s_head::scratch_one-s_head:а навіщо їм таке місце відводити? :shok: :nea:

повірте, це все приводи. причини шукайте глибше.

16. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

про кліщів.
    мали минулого року неприємний досвід з малою. для себе зробила тільки один висновок - побачу кліща у дитини - зразу до лікаря.
    про стосунки. другий день з мужом не можу говорити. так мене вчора образив. і то все через побут той дурнуватий. і через його роботу. ай.

18. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Минулого року я робила в КЛЛЗ, брала направлення в інфекціоніста і результат був готовий за тиждень. Перевіряла кров на хворобу Лайма. Аналіз безкоштовний.

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

а що трапилось?
    мою малу кліщ кусав на шиї, лікар видалив його і Богу дякувати обійшлося без наслідків.

19. Heureuse

Heureuse вірю...

звісно, що я не ставлю побут на перше місце...просто погодьтесь, що хтось таки мусить ним займатись...а якщо все спускати на "та то ж дрібниці", то як же тоді будувати сім"ю??? поясніть, якщо я щось не розумію...
    теж притримуюсь цього принципу..але якщо ти говориш, а людина тебе не слухає..тобто вдає, що слухає, але лишається при своїй думці, що тоді? виходить, що я нервуюсь, вивертаюсь назовні лиш би йому донести, що я хочу сказати, а він взагалі не розуміє в чому проблема, бо для нього то недостатньо важливо...

20. Женічка

Женічка Well-Known Member

ми кліща побачили серед ночі, витягнув чоловік невдало, полетіли до чергового хірурга, малій аж надрізик робили. а той жук, ненормальний, наплював там дитині, і в малої з кожним днем все більше і більше спухало місце укусу і робилась величезна червона пляма. пішла така алергічна реакція.
    ми чимось мастили, не пам"ятаю чим, і антибіотики пили, за тиждень пройшло.

Статус теми:
Закрита.