Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

якби щось з літаком сталося, то в новинах би було. Так що все добре, якісь технічні причини.

2. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

та от так і думаю, бо вже всі новини обдивилась...але ж чужа країна все таки...

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

дзвоните в Київ в аеропортї правда не підкажу в яку саме службу, і взнаєте чи приземлився літак яким ваш чоловік летів ( в управлінні польотами цю всю інформацію мають), я так розумію ви саме за це переживаєте?

4. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

та вже нарешті звязалися, але троха на чоловіка ображена, бо міг ще вчора написати, і ніч була б спокійніша....ну але добре, що все добре...

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Чоловік в четвер зняв обручку. вчора її ще бачила, а нині не можемо знайти. ледь не плачу. звичайно не в тому сімейне щастя, але шкода!

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

7. Музик

Музик Мартуська

пишу магістерку, не можу нічого придумати, от не пишеться мені і все, не розумію я як можна 30 сторінок описувати "функціональне призначення посуду". для мене миска - використовувалась як миска, горщик як горщик, а кухлик як кухлик, я і без того вже 10 сторінок настрочила, але це нажаль вся моя фантазія.

8. Oddly

Oddly Well-Known Member

посуд можна використовувати - як вазони для квітів
    як подарунки
    як головний убір
    ну, і такий посуд як, наприклад, тарілки, можна використовувати як ефективний засіб зняття стресу шляхом гучного розбивання на дрібненькі друзочки об наявну пілогу (можете в дужках можливі типи підложного покриття розписати детально - це ще півсторінки-сторінка :girl_curtsey: )
    ну, і похідна функція від попереднього способу використання - як засіб провокування, перебігу і розв"язання сімейних сварок

сподіваюся, допомже :girl_crazy:

9. Музик

Музик Мартуська

маю надію, в мого наукового керівника таке ж хороше почуття гумору :)

10. zaderyshka

zaderyshka Member

нууу, це як подивитись))) миска в екстремальних умовах може замінити купу корисних речей, наприклад дощещку для нарізання, контейнер, тазик для прання речей, мишеловку, якщо ви щось зловили, а посадити нема куди))) А ще її можна використати для....ем..як нічний горщик, теж в екстремальних ситуаціях)
    а стакани то взагалі миле діло - піде як ваза, можна розмалювати і використовувати як підставку для канцелярських дрібниць, можна використовувати як елемент декору, насипати камінців і тикнути якусь цікаву штуку.

11. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

знайдеться! я свою колись зняла на кухні коли готувала і вона зникла... я була впевнена, що викинула ненароком, бо чистила багато овочів і багато викидала...:ed4d70def841dc74b57 а через пів року малий шукав машинку і витягував все з під шафи в своїй кімнаті і знайшов там мою обручку!:girl_crazy: навіть не здогадуюсь як вона туди попала:girl_claping:

12. Яруська

Яруська Well-Known Member

А ще можна приставити до стіни і підслуховувати як сваряться сусіди, чим не шпійонське спорядження?:girl_crazy:

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Всетаки однокласники точка ру то паскудство. Зайшла, дізналась що мене викинули з друзів і подивилась відео концерту чоловічого хору свого учбового закладу. Тільки розплакалась, бо знову ще більше хочу до Львова.

14. natka75

natka75 Well-Known Member

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Малий сьогодні вночі заснув в шостій ранку:wacko1: а до того копався, хникав, бавився і дрімав по 15 хвилин:girl_cray:. Голова квадратна:sad: А прокинулась, а в нас пробки вибиває що 15 хвилин. Десь коротить, невідомо де. Хоть постав:confused: собі табуретку біля шитка. Ще й погода така бецькана...

16. nalia

nalia Member

А нам сьогодні виключили теплу воду,для мене це катастрофа,бо голову мию кожного дня.Надіюся,що не на ціле літо,бо в нас так вміють

17. zaderyshka

zaderyshka Member

Я в печалі...нема вже сил. Реву, яко корова цілий вечір, такий стані ніби усьо, хоч кульпарківських викликай. Не знаю, що з собою робити, нашо я в ту аспірантуру перлась. Від суботи я зовсім "нетоварна" як побита ходжу, нервова, напружена. Терміни підтискають, а роботу дописати просто не встигаю.Просто розпач якийсь...

18. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

То, мабуть, всюди відключили воду, я теж все як тільки наберусь терпіння своїх малеч купати, то завжди щось не так...

19. dasha

dasha Well-Known Member

В мене якась чорна дипресія. Знайшла в малого цяточку на зубі. Я так його маніакально бережу і от треба йти щось робити. А як дістане якісь кашлі, то що взагалі помру? Щось навіть не уявляю щоб він на щось захворів, бо не витримаю того, і як до таких ситуацій ставитись простіше?:girl_sad: Певно вже треба запасатись валер"янкою, бо восени йдемо в садочок:girl_impossible:

20. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Щось моя Настюха зовсім розклеїлась..Два дні лежить як шматка.Температура 39 не спадає.Почали вже колоти антибіотик.Результату ніякого.Дитина цілими днями спить..вже навіть какає під себе,настільки ослабла

Статус теми:
Закрита.