Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nemi

Nemi Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

мене вже шляк трафляє від того універу і викладачів. вчора під вечір взнала, що практичні з англ треба писати від руки! а там 8 штук по ~10 сторінок. ось тобі й ікні, інформаційні аналітики. =.= хто придумав цю дурню, що студенти й так все спишуть, то хай хоч трохи попрацюють, а не тупо роздрукують готове?
    мда.. матиму "веселі" вихідні.. х__х

2. terezka

terezka котяка-вишивака

вночі щось трапилось з електромережею, лампочки сильно загорілись і зашкварчали, тепер у хаті дві діючі розетки:girl_cray: і світло лише у кухні-ванні.
    а я без поняття куди звертатись і бігти

3. Materynka

Materynka Well-Known Member

4. terezka

terezka котяка-вишивака

5. Materynka

Materynka Well-Known Member

6. Іруня

Іруня Well-Known Member

7. aknelitta

aknelitta New Member

а в мене цілий день болить страшено голова... проснулась - ніби спазм судин, випила таблеток всяких, не помагає, під обід ніби грірше робиться- випила таблеток знов і ялгла спати з малим... він проснувся, а я не можу встати від головного болю і аж морозить.... тепер піднявся тиск.... і то так буде до самого вечора... Так вже було пару раз.... моя вегето-судинна дистонія вже мене замучила

8. Alicia

Alicia Well-Known Member

На вулиці таке тепло, а я захворіла...Температура 37, нежить і горло закладене...Через роботу майже на вулиці вдень не буваю - тільки в маршрутці розігріюся, як треба вже сидіти в прохолодному офісі...Руки і ноги холодні, як лід...А ввечері після роботи вже сонечка немає...:girl_sad:

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Жахливий нині день в мене. На додачу гаманець в маршрутці вкрали. П'ятниця, 13.

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В мене жахливий день. Плакатись і плакатись:girl_cray:. Світло вимкнули в районі ще в 10 годині ранку і включили годину назад:girl_mad:.Інтернет взагалі щойно включили, а мені конче був потрібний один рецепт. В мене море роботи:girl_cray:. Нічого не зробила і все падає на вечір. Ото передихнути не буде як:ed4d70def841dc74b57. Ну то ж треба, а? Коли минулий раз я пекла мамі на день народження була така ж ситуація. Ну що за нещаслива закономірність?:girl_cray:

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

в нас так само, це була аварія і пів міста відключили

12. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Малій нещодавно проколли вушка, а сьогодні вона загубила защіпку до одного "цвяшка"...цікаво, чи можна десь окремо докупити, бо заживе ж швидко дірочка:girl_cray:

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Prytylyatko, наскільки знаю то повинна бути можливість таку річ докупити або щось придумати на її місце.

В мене також жахливий день. Нині зранку як виїжджала то замість на гальма натиснула на газ і в’їхала в кущ. Потім вздовж дороги заходила в кожен магазинчик і НІДЕ не було йоґурта, а я так хотіла нині з’їсти йогурта. ЗАНУДИ!!!
    А ще як їхала на роботу то вічно якась зараза мені на дорозі аварійні ситуації робила.
    А ще голова розколюється!!! :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

14. Музик

Музик Мартуська

і в нас так, але не було ще й води (десь хвилин 40 напевне, добре що швидко включили), добре хоч холодильник витримав (він в нас старенький, погано холод тримає без енергії)

15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

а в нас чорна пятниця напала на малого. Спочатку його самокат бахнув по голові, потом той же самокат дав йому по нозі, потом попали під зливу і машина його до голови обприскала водою, вся вулиця чула як він ревів. Прийшли додому то дверка з шафи на голову йому бахнула....бідна дитина, надіюсь все закінчилось!!!!!!!!!цікаво, як у тата на роботі....

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

подивилась, маю декілька комплектів таких кульчиків, два Юлькіни - то може десь раптом при нагоді вдягнемо, а тобі можу віддати ще свій, кульчики викинеш, защіпки залишиш. Завтра можеш мене знайти - віддам кульчики, ну або сьогодні підходь, якщо терміново треба.

17. Oddly

Oddly Well-Known Member

якщо там з різьбою закрутки - вони не обов"язково підійдуть. дитина в одних кульчиках загубила, то я мала ще дві пари з такими защіпками - жодна не підходила.
    але - докупити не можна, можна доробити в майстернях ювелірних.
    я доробляла - вони рахують за роботу вартість (десь 150 грн вийшло) і за вагу золота, витраченого на ту защіпку.

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

глянула прогноз погоди на понеділок-плакаю!!!!!!!!!! точно,як рік назад - зимно,сильний вітер і дощ...і якщо Марко не піде гуляти з татком, то коли я то все приготую і стіл накрию...

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

20. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.