Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (частина 2)

А що тут дивуватися, якщо він депутат від ПР? І голова комісії з культури? Отака в нас буде культура...

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я Едеру не дивуюся. Для мене оці два приізвища були шоком:

Аж тошно від того.... Нащо їм то?? Вона викладає в консі,чомусь не всі викладачі підписалися, а могли так само, бо у нас багато такої інтелігенції. Але підписалися вони, а заголовок:

:sad: :sad: :sad: Так ніби усі....

3. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Відповідь: Не працює у мене на Форумі (відкрита жилєтка 3)

А швидкий перехід на розділи (внизу сторінки) тільки в мене зник, чи у всіх? Чому?

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І у мене зник((

5. Жемчужинка

Жемчужинка Well-Known Member

А в моєї малої вже другий тиждень горло барахлить.Віддала її сьогодні до школи, а тепер переживаю.

6. Insolence

Insolence Living The Dream

Зникла "вдячність" внизу повідомлення.

7. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

І в мене зник.:girl_cray:

8. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

І в мене :girl_in_dreams:. Може то від браузера залежить, чи то він таки зник у всіх?

9. Іриска

Іриска Well-Known Member

ой дівчата, що то за діти, а? одягла малому нові кеди шкіряні, купила в Пелікані....дівчата рівно 10 хв - і обидва подерті:girl_cray::khomyak::khomyak: ...вся шкіра на носах здерта...і що я з тим малим маю робити? так шкода, думала їх на вихід тримати, вони такі кльові... а інших поки не маю(((:)girl_sad:

10. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

маю таку ж проблему,намагаюсь купувати взуття з прорезиновим верхом

11. Leila

Leila Well-Known Member

В мене мала захворіла, набралася від малого, і дуже різко за два дні вже є якісь хрипи зліва в легенях, що лікарці не подобаються, назначили антибіотики, вже вдруге за останніх півроку. Мала нічого. не їсть, не п"є, капризує, як добре що є циця, а то б вже якесь обезводнення було. І як то по Комаровському поїти. як воно не п"є нічого

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

У нас те ж саме. Малий захворів дуже-дуже сильно, лікарка каже поїти, а він не п"є і все. Ліки бере до рота і випльовує. І як я маю ту дитину полікувати? А ще й сама хвора. Навіть 39 температура сьогодні дотягувала і все болить страшенно, а тут ще хворий малий під боком і сама в хаті. Лиш би ту ніч нормально перебути...:girl_sad:

13. status quo

status quo New Member

Мы малышку (дочь племянницы ) поили со шприца (конечно без иголки).Вот не знаю почему, но понемногу (шприц 2 ) пила.Открывает ротик , даже для лекарств.
    Выздоравливайте!!!!

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І я знов сюди((( Таки повалила мене хвороба( Горло болить неймовірно((( Температура понижена. В тілі ломота((( В горлі гній!( Від антибіотиків відмовилась. Але почуваю себе жахливо.Сіла, закуталась в ковдру і жалііііюююю себе((((

15. natorella

natorella Well-Known Member

хочу аватарку поставити. розмір до 10кБ, 99 пікселів. а воно гидота пише
    шо я роблю не так? чого не виходить? я тупааааааааааааааааааааааааааааа ;(

16. Женічка

Женічка Well-Known Member

у мене з вчорашнього вечора неможливо перейти на профіль друга. тисну на ім"я - викидає з форуму і пропонує ввести логін і пароль.

17. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

В мене таке вже давно відбувається. І кнопка ПП не працює біля переліку друзів, теж викидає з форуму((

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Та йой...
    Вичитуєте топ (там закріплено для лінивих) теми "Не працює у мене", виконуєте інструкцію. Якщо не допомогло, подаєте опис проблеми, щоб можна було припустити, що ж Вам заважає (крім нечитання).

19. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Ми вже кілька днів слідкуємо за подіями в Японії, так мені тих людей шкода, ледь не плачу, в одну мить стільки звалилося на них- землетрус, цунамі і ще й радіація, :girl_cray: :sad:

20. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Васько вчора зламав ручку. :sad:Не дуже сильно ( трісла кістка всередині) але гіпс наклали. Сьогодні ганяє по хаті , далі хоче лізти на крісло , стіл, хоче щось брати тою ручкою, а зла мама не дає:girl_cray:, Васько скандалить, мама вимордувана.:crazy: Нічого зробити не можу , ганяю за ним. Дівчата росли такого не було, а з тим "вітром":girl_cray:
    Вчора казала медсестра було багато дітей маленьких з переломами. Коли чекали лікарку прийшла мама з маленькою дівчинкою( 1р.3) також впала на праву ручку:girl_sad:.

Статус теми:
Закрита.